Steve-O goes Tango

Okej, måste bara berätta om gårdagens chock! Steve-O (jackass/wildboyz-idiot) medverkade i Jimmy Kimmel Live igår. Där berättade han om hur hans vänner gjort en intervention p g a Steve-O's missbruk av droger & alkohol.. gissa vem som ledde den?! Jo, självaste JohnnyKnoxville! Haha, snacka om att man måste ha ett beroende om det ska till en Johnny Knoxville för att leda en intervention! Så han har nu varit "ren" i ca 8mån. Sen.. till det mest chockerande. Steve-O förklarade vidare att han nu också medverkar i den amerikanska versionen av Let's Dance (Dancing with the Stars). Samtidigt som han lugnar och ska övertyga sina fans med att han forfarande är lika galen så ska han lära sig dansa! Tango, vals, rumba.. allt möjligt.
Herregud, alltså detta borde visas i Sverige, jag hade lätt följt det istället för det tragiska händelselösa och patetiska svenska Let's Dance. Jag menar det mest chockerande som har hänt i vår version är att Blondinbella "visat gumpen" (läs; underkläder som faktiskt hör till de korta dansklänningarna!), eller att två deltagare fått hoppa av p g a allvarliga hälsoproblem. Missförstå mig inte, det sistnämnda är verkligen riktigt hemskt tråkigt och är chockerande på sitt sätt. Jag vill bara komma fram till att rehabilterande-jackass-SteveO hade verkligen rört om här lite i vårt tråkiga "lilla landet lagom". Komiskt &underhållande hade det vart om inget annat. Håller ni inte med?


Än sålänge kan man inte youtuba några Dancing with the Stars säsong 8 där han ska medverka. Här är iaf intervjun med Jimmy Kimmel & Steve-O.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0