apollonia & astma

KAOS!

Vet inte riktigt vart jag ska börja. Jag som va så himla positiv för bara en vecka sen och nu.. NU ska allting bara bli jobbigt igen! Men jag deppar inte ihop för det - bara positiva tankar på Rhodos! Vet inte hur många gånger som jag har sagt ".. allt är så jävla bra, vafan jag e ju på Rhodos!". Fast tänker man positivt och bra tankar så tror jag verkligen att det kommer bli bättre igen. Något får man väl tro på?!

I vilket fall som helst. Förra veckan så blev ju min väska stulen. Inne på Pacha, under tiden jag jobbade, i början av kvällen och den låg under (UNDER) mina kläder så denna jäveln har verkligen stått och rotat men ingen har sett denna människan. Sinnes irriterande! Skitsamma detta har jag redan skrivit om.

Till lunginflammation och astma attacken. I måndags när jag skulle en sista gång till polisen och ordna med alla papper så blev det en runda till sjukhuset istället. Gick på måndags mötet och mådde verkligen apa, ville typ bara lägga mig ner och dö. Mina lungor ville inte hjälpa mig att andas när jag sov så vaknade jag hela tiden av hosta och jag kunde knappt ligga på rygg eller sidan (definitivt inte på magen!) så det blev något mellanting där. I alla fall, efter mötet tog jag, Josefina och Alexandra en taxi till grekiska sjukhuset. Sunkigt som fan och sjuka människor låg överallt bakom några sketna skynken. Men det hade varit dyrt och sticka till det nya sjukhuset plus att Josefina varit där innan med sin hälsena. Hon skar upp den när hon bar ut soporna på Pacha tack vare en himla glasskärva så det blev en fem stygn (tror jag) på det. Det blev en himla lång väntan och tillslut kom de på att jag skulle bli inlagd när både Alex och Fina vart tvungna att åka hem innan jag visste det.. där står jag utan telefon och bara 20euro på fickan.
Hopp i säng i ett rum med tre grekiska gamla tanter. Det enda som skiljde sängarna åt va några tunna skynken. Och gnäll ska vi inte snacka om!!! På grekiska och från sjuka gamlingar..

Nu fick jag som tur var förklarat en dag innan jag skulle få åka hem till lägenheten vad det va som hänt med mig. Lunginflammation (Apollonia som det heter på grekiska) och astma attack! Jag som inte ens har astma???!?!!! Men det är tack vare att jag inte tog penicillinen tillräcklig länge förra veckan. Jag köpte bara för 4dgr för apotekaren sa att det skulle räcka eftersom de är så pass starka. Lurad jag blev! Som vanligt ska man alltid lyssna på sin söta lilla mamma, hon vet alltid bäst. Minst 10dgr sa hon till mig (hon är sjuksköterska förövrigt på CSK - Infektionskliniken) annars har penicillin ingen effekt och kan bara göra det värre om man "inte sköter sig". I vilket fall som helst jag tog det i 4dgr, började dricka dagen efter och sen har vi haft full patte på AC:n varje dag och det är inget bra heller.
Läkarna va snälla och ganska duktiga på engelska (förutom en med Borat dialekt + mustachen) som tur var iaf och gjorde mig nästan fullt frisk. Efter kanyler med intravenös medicin, blodprov hit o dit, röntgen, stereoider (!!!), antibiotika, syrgasmask 3ggr om dan och kortison. Alltså jag fattade verkligen inte vad syrgasmasken skulle vara bra för - visst jag hade svårt för att andas men jag kunde ju så jag frågade om jag slapp men dem bara "nå nå, juu häääve tuu". Jag bara tänkte aja på med skiten och andas ordentligt så jag slipper sen men det gjorde jag ju inte. Allt skulle va rätt och precist, så även om det kanske inte va mkt till sjukhus så vart det jävligt bra läkarvård. Steroiderna va jag väldigt orolig för, varför skulle jag ta det liksom?! Eftersom min lungor vart så pass skadade av allt som klubbmiljön, hostan såklart, förkylningen, AC och allt annat så behövdes det för att få bort all skit och bygga upp igen. Så inte av någon annan anledning.. haha.

Jag skrev så långt inlägg innan men sen försvann uppkopplingen så jag orkar inte skriva ner allt igen.. sen orkar nog ingen läsa allt heller men detta är det stora hela. Och det kanske inte hänger ihop som det ska men skitsamma. Jag ska ta medicin i 11dgr till sen är jag back on my feet igen! Antibiotika i 5dgr sen Kortison i 11dgr i olika doseringar då. Så nu vet ni lite iaf, skriv på facebook om det skulle vara något eller kommentera här. Ny kamera och mobil kommer om ca en vecka hoppas jag så jag slipper känna mig helt handikappad ändå till sept-okt liksom.

Sätter mig på Cafe au-lait imorgon och uppdaterar lite mer igen. Och vill ni se bilder hänvisar jag än en gång till facebook - jag vet det är dåligt av mig men orkar inte lägga in något efter detta inlägget. Imorgon kanske ;)

Kali Mera, Kali Spera, Kali Nihta


Kommentarer
Postat av: Sabina

Heej!



Jag satt och tittade runt och hittade din blogg och nu undrar jag om hur får man jobb på pacha & toxic. Jag var på rhodos nu juli för några dagar sen med mina 4 tjejkompisar och jag blev helt fast. Har varit på ibiza och i bulgarien på riktiga party resor men inget slår rhodos alltså. Jag funderar starkt på att åka ner nästa sommar och jobbar någonstan på bargatan om det bara finns jobb. Men hur gör man ???



Skulle bli skit glad om du kunde svara på detta.



Mvh Sabina <3

2009-07-15 @ 15:47:40
Postat av: Mikaela

Heej Sabina =)

Kul att du läser bloggen! Själv åkte jag ner hit för jag hade sökt till en svenskägd restaurang kedja men det blev inte så mkt jobb där. Sen gick jag faktiskt bara och sökte på bargatan - va bara öppen och trevlig och visa att du verkligen vill ha ett jobb så ska det inte vara ngra som helst problem att få jobb. Pacha toxic söker hela tiden. Gå in på deras hemsida clubpachatoxic.com och kolla upp telefon nr eller mail så är det bara att höra av sig och säga att du gärna vill söka till nästa sommar. Rhodos är verkligen underbart men ha i baktanken att det handlar om jobb också, självklart har vi kul men man måste ändå vara seriös när det kommer till jobbet. Hoppas du fick lite tips nu! Ta hand om dig. Kram Mikaela

2009-07-15 @ 17:03:42
URL: http://justinbobby.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0