generellt

Försökte hitta Generellt med Timbuktu på youtube för den är jävligt bra, lite gammal men bra. Den fanns inte så hittade denna istället. Alla som inte dansar fast på engelska.. All the ugly people in the house be quiet!


fjöntar

Vad är det med folk som inte kan leva upp till sin ålder? Jag gillar inte er!


schteeek

Semra, Effie & jag stack till Österslöv idag och hängde vid Balsby sjön. Sjukt nice! Fler bilder finns på facebook.




Louie sötnos


fjöntar :)


alltså mina kinder.. hallau ballong!

waddap

Ja nu är jag tillbaka eller vad man nu än vill kalla det. Så himla långt uppehåll har det ju kanske inte varit men.. ska i alla fall skriva detta inlägget sen får vi se hur många fler jag pallar med. Det är liksom så himla nice väder så det känns så jävla dumt att sitta inne vid datorn och skriva här. Bara datornördar som håller på med sånt känner jag!

Sitter just nu i mitt sjukt stökiga rum som jag helst inte vill ta itu med heller. Jag vill bara vara utomhus hela tiden. Eftersom vi har en så avskiljd trädgård med stora häckar så blåser där nästan aldrig så jag har suttit och stekt i solen flera dgr nu när det har varit fint ute. Man kan tycka att det kanske inte är tillräckligt varm att sitta i bikini riktigt ännu men jag kan lova att det funkar hemma hos mig. I love it!

Annars har de senaste dgrna varit ganska sega. Just nu lever jag och Effie i lite ovisshet om vårt jobb. Så himla typiskt! När man för en gångs skull tror att allt är bra och säkert så får man reda på att det kanske inte finns tillräckligt med jobb åt vår grupp där längre. Det suger som fan men vad ska man göra. Får ta det med en nypa salt och hoppas att det ordnar sig! Det hjälper inte att vara negativ.

Igår hängde jag med min syster till Malmö efter ett antal om och men.. kände mig inte så frestad och hade egentligen redan lovat Effie & Semra men sen va jag inte på humör alls så det va sagt att jag inte alls skulle. Hängde ändå med henne trots allt (massa tjat), vi hann med ett par affärer sen stack vi till IKEA vilket va sjukt jobbigt. Tack o lov skulle vi inte ha en massa saker så vi kom därifrån hyfsat fort. Körde hem och handlade sen blev det middag med hela familjen, känns som att vi börjar hinna med det oftare och oftare nu... annars brukar det va ganska sällsynt.

Nä nu ska jag på med bikinin och sola ännu mer. Jag behöver min vitamin D!

ingen lust alls

Idag har jag varit helt tung i huvudet. Först bara seg av lite huvudvärk men sen på jobbet blev det ännu värre i nerverna. Vissa människor borde låsas in. Det finns vadderade rum och tvångströjor av en anledning.. känns som att det har blivit mer sällsynt med att använda den metoden nuförtiden. Kan inte förstå varför, människor verkar ju bara bli sjukare psykiskt mer & mer med tiden. Är det en epidemi? Kan inte för mitt liv förstå hur vissa människor har växt upp med så sjukt och destruktivt tänk som främst förstör för andra i deras omgivning.

I ren allmänhet gillar jag inte sura & negativa människor heller för man blir bara själv på så dåligt humör när de vistas runt en. Oftast försöker jag vara på bra humör och tänka på roliga saker men folk skäms verkligen inte över att böla för minsta lilla sak och att överföra deras tråkiga negativitet på andra. Om jag hade fått önska en present åt er så hade det varit en bomb av fågelskit i ert nylle! Herregud va jag hade pekat & skrattat åt er. Nobodys.

Jag känner verkligen ingen lust till att skriva här längre heller. Vetifan vad jag ska göra åt det. Om inget annat lär väl tiden utvisa det. godnatt, imorgon (idag) ska jag ha världens bästa dag!


söndagsparty

Det nya programmet Söndagsparty med Filip & Fredrik är ju hur bra som helst. De hade kanske inte klockrena gäster men jag tror att nivån kommer höjas sakta men säkert varje söndag. Ett av mina nya favvo-program skulle jag vilja säga.. fast vi får väl se, än sålänge gillar jag det iaf.

Nu ska jag gå och lägga mig så jag är fit for fight imorgon. Startar nog dagen med att springa 1mil, förhoppningsvis pallar jag det trots allt segande idag. godnatt

olivia palermo



Personligen gillar jag inte Olivia Palermo (från The City) men jag gillar hennes honungsblonda slingor. Riktigt snyggt!

road to redemption

Skulle ha tittat på en gammal film som låg och ropade på mig när jag va som mest uttråkad för 2-3h sen, men som vanligt glömmer jag vad jag egentligen ska göra och glider in i en helt annan tankeverksamhet. Precis som när jag ska gå bort från datorn slår det mig att jag fortfarande inte sett det nya The Hills avsnittet. Går in på mtv.com och tittar klart på det 3:e avsnittet och sen börjar jag klicka runt på andra serier och hamnar tillslut på T.I.'s Road to Redemtion. Orkade bara se ett avsnitt för nu är jag ganska trött men av det jag såg måste jag säga att serien är väldigt intressant. I stort sett handlar den om hur T.I. har blivit dömd till 101 dgr fängelse p g a olaga vapeninnehav och i början av serien har han ungefär 45 dgr tills han ska avtjäna sin dom. Under den tiden vill han hjälpa andra i slummen att komma bort från såna problem som han själv hade när han va ung osv.

Jag tyckte att det va ganska bra och intressant i alla fall. Se & avgör själva på mtv.com

I'm on a boat motherfucker


fett uttråkad

Idag är mitt förnamn "fett" och efternamn "uttråkad". Skulle egentligen hjälpt mamma att få iordning på saker & ting tills imorgon för vi skulle ha firat min lillebror då. Det blev inte så! Egentligen tack o lov - för då kommer folket på onsdag istället och då jobbar jag så jag slipper låtsas va social mot människor som jag inte ens vill titta på.

Jag vill tacka Gud för dom underbart perfekta arbetstiderna! Haha.

Nu väntar jag på att syrran ska komma hit så vi kanske kan hitta på ngt eftersom jag har brist på saker att göra nu. Det är ju trotsallt superfint väder o allt. Jag föreslog tivoliparken.. då svarar hon "Ghetto tivoliparken vet jag inte om jag är så sugen på". Nejnej, ursäkta men det finns som sagt inte så mkt att ta sig till i denna härliga staden. Förslag någon?

I don't care I just wanna be OLD/YOURS

...eeeeller hur gick nu den låten Effie? tell me.


inget nytt

Har inte så mycket att skriva känns det som. Idag är det nice väder igen, tror jag ska sola en stund sen ut å springa... typ såna meningslösa saker kan jag berätta om. Jobbar idag som vanligt, waaow som om det va en nyhet.

Oj, yeeeeees! Såg nyss att det är ju för tusan fredag idag.. veckan har gått så snabbt så jag inte har uppfattat veckodagarna. Men nu är det fredag, äntligen! Löning om en vecka wohoo!

Ska göra mig en latte nu och sätter mig i solen så jag får lite färg på mitt bleka fejs. Hej


teeny weeny stringbikini

Kom på en ny låt idag när vi jobbade.

Effie and a stingbikini, both is veri teeny weeny!


robert gustavsson


all I do is party

Köpte nya låtar från iTunes igår & fick någon av greken också..

Flipsyde - When It Was Good
BEP - Boom Boom Pow
Ciara feat Justin Timberlake - Love Sex Magic
Henok Achido - Fly Fresh
DJ Drama feat Akon, Snoop Dogg & T.I. - Day Dreaming
Tingeling Russian Remix - Tingaliin
Akon - Beautiful
Akon feat Ludacris, Diddy & Lil Jon - Buck in Here

Och sen favoriten;
MSTRKRFT feat N.O.R.E. - Bounce


textmessage

Idag ska jag annars jobba. Effie också! Tror hon längtar tills vi börjar kl 16 för jag blev bombarderad av sms från henne i förmiddags.. hon försökte mobbas genom att hitta på låtar om mig som även handlade om bajs (ja Effie ska faktiskt fylla 21 detta året, tro det eller ej). Fast jag kan förstå henne för när vi blir uttråkade ligger vår humor ungefär på den nivån.
Tillslut kände jag mig dock tvungen att göra något åt de personliga påhoppen mot mig så jag svarade såhär:

Skickat till Effie 2009-04-14, 11.59
Ähm allvarligt talat. Jag vet att du saknar mig mer och mer för varje sekund som går och att du tycker att jag är typ världens roligaste och bästa. Men! Leave me tha fuck alone nu liksom. Gå och fis på din hund eller ngt.."

Sen svarade hon ungefär "haha.. ja jag ska fisa på honom så mkt att han kommer svimma".
- Bra att veta..

congrats

Stort grattis till min lillebror som fyller 15år idag!
Eftersom min mamma sover för hon har jobbat inatt & min pappa är iväg på ärenden så fick jag väcka honom själv och säga grattis. Gjorde dessutom frukost och massa grejer till honom. Förvånar mig själv ibland :)



Här får du en gammal goding tillägnad dig.. haha. Grattis Johan!

regrets

Alla har vi väl saker som man ångrar och vill få ogjort. Jag har massor av saker - vilka alla inte kommer disskuteras här av olika anledningar. Men en av de sakerna kan jag i alla fall berätta om. Det är att jag önskar att jag inte hade slutat med hästar. Jag saknar det enormt. Jag kan inte sticka under stolen med att det va ett bra tag sen jag satt upp på en sadel (senast när jag gick i 9an). Fast det är som att lära sig och cykla & köra bil; har man en gång lärt sig det så glömmer man aldrig.

Kommer ihåg som om det vore igår när jag och Sofie cyklade till Öllsjögård tillsammans och stannade där hela dagarna med våra "sköthästar". Vi hittade på allt möjligt skit också förutom att ta hand om hästarna & galoppera. Men det är liksom en livsstil. Så himla härligt. Tänk er sommarväder, öppet fält, du & hästen i full fart. Sjukt nice!


lilla mormor



Långhelgen har varit väldigt avslappnande och skön. I fredags träffade jag Effie & Semra, vi gick en runda i Tivoliparken sen fixa vi käk och stack hem till E. Igår (lördag) va min mormor här och åt middag & tittade på filmer med oss. Hon borde komma hit lite oftare och jag borde hälsa på henne lite oftare. Det bästa med min släkt är min mormor. I alla fall, mamma gjorde en sjukt god laxtårta med lite annat till med en supergod efterrätt & sen såg vi på bl a Quantum of Solace för första gången. Den va ingen hit men jag måste säga att Australia som jag tittade på häromdagen va riktigt bra. Syrran har också våldgästat oss hela helgen så det har inte varit en tyst sekund här hemma. Vilket kan va nice ibland.. ibland!

Annars har jag varit väldigt lat, vilket förvånat mig själv. Jag har inte varit ute och sprungit sen i torsdags så imorgon måste jag ta tag i mig själv. Nu vänta en ny vecka med jobb och förhoppningsvis händer lite underhållande saker också som får en på bra humör. Dessutom kan jag inte mer än instämma med Effie om att även jag längtar till den 25e.. helt sjukt vilken kontroll pengar har. På ett sätt gillar jag det men ändå inte.

vi ses

nu får det räcka

Skulle vilja säga att jag är helt klar med ändrandet av bloggens utseende. Det tog väldans lång tid så jag hoppas det va värt det. Eller så blev det kanske värre än vad det var innan. Skitsamma, nu orkar jag inte lägga ner mer tid på det iaf. Får lägga ner mer tid på att skriva bättre inlägg istället.

Kommentera gärna om det blev bättre eller om jag borde ändra något.

design

Skulle vilja göra om designen här lite. Vet inte hur det ska se ut alls men vill ha något nytt. Är lite trött på bloggen och det är dels därför jag inte uppdaterar lika ofta längre. Någon som har förslag? Eller är min blogg OK som den är?

Jag är less på den iaf, det är en sak som är säker.


day dreaming


nicke nyfiken

Vissa människor borde inte lägga näsan i blöt och vara så himla nyfikna. Är ert eget liv inte tillräckligt spännande eller vad är det frågan om? Du är den som vill veta allt om alla och går på skallgång så fort du hör ett nytt skvaller. Se & hör är din bibel. Meningslösa kristianstadbor är din personal och hålan Kristianstad din arbetsplats. Jag skulle inte mått bra om jag va du. Hur känns det att ha ett totalt meningslöst liv så att man är tvungen att livnära sig på andra? Jag bara undrar.

Någon som känner igen sig? Varsågod och ta åt dig.


australia

Idag lagar mamma god påskmat, eller vad man ska kalla det, till mig & syrran. Pappa & Johan stack iväg till Nordhorn (har jag för mig det heter?!) i Tyskland, igår morse så syrran passa på att bo här tills de är tbk på tisdag. Så vi har hyrt filmer och lite gott till ikväll. Bland annat filmen Australia, som jag har velat se ett tag nu, ligger i Hemmakväll påsen. Ska bli en nice kväll! Sen kommer mormor imorgon och ska mysa med oss - vilket innebär ännu mer god mat & kräng. Me likey!

Ska nog ta mig en joggingtur innan vi ska kränga annars kommer jag få så himla mkt ångest. Plus att vädret är ju sjukt härligt! Mamma klippte gräset för en stund sen så nu luktar det ännu mer vår. Lovely

obs
Jag förstår att det här med att helt sluta med vegetabiliska fetter är nästintill omöjligt eftersom det finns överallt, och när man äter ute vet man ju inte vad allt innehåller. Det jag ville komma fram till i föregående inlägg är att jag vill bli mer uppmärksam och försiktig om vad jag stoppar i mig - vilket kanske inte kommer utesluta dessa fetter helt. I slutändan vill jag mest att det kommer resultera i mer medvetenhet och kunskap.

tänk om man hade en liten liten apa..

Tittade på programmet En Orangutangs Dagbok för en stund sen, tror det visades på Kanal 5 (inte helt säker). Personligen tycker jag att apor är bland dom sötaste och charmigaste djuren som finns så jag fastnade och blev helt insatt i programmet. Det handlade om hur orangutangerna utrotas tack vare oss människor som vill komma åt palmojlan i regnskogarna. Ett räddningsteam rehabiliterar de överlevande, oftast de mindre aporna som var från bara ett par månader gamla till 2-3år. Helt galet söta va dom.. det enda jag kunde tänka på till en början är hur mycket jag vill ha en apa. Faktiskt. Sen när jag förstått hela situationen bättre om hur de små aporna knappt överlever utan sin mamma ville jag åka dit och rädda dem. De vet liksom inte hur de ska överleva under tork-perioder när det inte finns frukt som de äter, de vet inte liksom inte vad för annat som går att äta eftersom deras mamma lär dem allt detta. Vart de ska ta vägen när skogen sakta men säkert håller på att försvinna har de ingen som helst aning om. Deras mammor lär dem allt, hur ska de överleva när de inte finns i deras närhet då? I alla fall så försöker detta räddningsteam ta hand om dem och få de på fötter igen vilket inte är helt lätt.


Hur kan man göra så mot dessa charmtrollen?
Bild lånad från Expressen.se


På wikipedia.org står det såhär om palmolja och vegetabiliskt fett:

Palmolja är ett vegetabiliskt fett tillverkat från oljepalmen, elaeis guineensis, och förekommer i många margariner, men redovisas bara som vegetabiliskt fett. Miljörörelsen har kritiserat tillverkningen av palmolja eftersom det skövlas regnskog för att anlägga oljepalmsplantager. De största exportörerna av palmolja är Malaysia och Indonesien.

Vegetabiliskt fett, fett som kommer från växter. Stora mängder vegetabiliskt fett kan man finna i till exempel olivolja och andra vegetabiliska oljor, nötter och avokado. Vegetabiliskt fett är oftast omättat eller fleromättat och anses nyttigare än animaliskt fett som oftast är mättat. Fleromättat fett är bra för det sänker kolesterolvärdet. Om man har ett högt kolesterolvärde ökar risken för att kunna få olika hjärt- och kärlsjukdomar. Mättat fett höjer kolesterolet och därmed risken för hjärt- och kärlsjukdomar.


Hur fan kan människor vara så äckliga att vårt begär står över allt annat? Jag tror nog att jag skulle kunna klara mig hur bra som helst utan palmoljan. Nej, jag är inte en Greenpeace aspirant som står och demonstrerar och såna saker men jag är allmänbildad och jag kan se skillnad på vad som är rätt och vad som är fel. Plus att klimatet mår absolut inte bra av att vi knappt har någon regnskog kvar. Det har ju om något blivit ett väldigt hypat ämne idag att man tycker att folk borde bry sig mer men fortfarande kapar de stora mängder träd i regnskogarna dagligen.
Det är inte bara aporna som får lida det är så många andra djur, inklusive vi människor. Men trots all utveckling i samhället så verkar det som om de som kapar alla träd osv ha noll koll. Regnskogen kallas "jordens lungor" utav en anledning. Den omvandlar koldioxid till syre och låter oss människor och djur andas. Dessutom täcker den bara ca 7% av världens landyta men är hem åt långt över hälften av jordens arter. Helt ofattbart hur lite man har vetat och brytt sig om detta tidigare.

Jag ska titta lite nogrannare på förpackningarna i affären och det jag stoppar i mig i fortsättningen. Jag klarar mig fint utan palmolja och allt vad det heter. Vem är med mig?

fett nice

Jag gillar vädret, jag gillar att det är torsdag, jag gillar att vi är lediga till tisdag från och med imorgon, jag gillar att jag ska ut på en härlig joggingrunda.. en väldigt lugn sådan faktiskt. Jag vet, jag ska få ordning på lite bättre inlägg sen har liksom inte orkat när jag väl haft tid.

Skulle vilja sticka ut ikväll till T-baren men något säger mig att det blir inte så. Den som lever får se!

prima skinka

Va helt enkelt tvungen att lägga upp denna också. Hahaha! Älskade denna filmen när jag va liten och ja, jag är fortfarande lika lättroad av den. Sen va där egentligen ett klipp till som jag vill lägga upp men struntar i det. Tror ni fattar vad jag menar när jag säger; Pumba - "Vem kallar du för gris?!". Han blir ju helt tosig - för han är ju trotsallt ett vårtsvin haha, han reagerar ungefär som om man hade sagt "din mamma" eller något. Nu ska jag verkligen sova, godnatt.


ingeeen förstår hur dåligt jag mår

började sjunga på denna låten från lejonkungen när jag blev uttråkad på jobbet; "ingeeen förstår hur dåligt jag mår.."! Jag blir ganska lätt rastlös, även fast jag äntligen har ett jobb. Undrar vafan det är för fel på mig. ADHD kanske?!



nu ska jag sova för imorgon ska jag upp tidigt & springa en härlig runda, om det är bra väder förstås. godnatt

snubben trodde han va cool

"Effie trodde hon va ball, fastän hon sket så de small!"

Det är sånt här trevligt nyskapande som vi hittar på när vi jobbar.

räkfrossan?!

Stack inom Effies hus en runda igår istället för att bara dumpa av henne efter jobbet ;D. Hennes mamma fyllde år så hon ville bjuda på lite räkor och annat gott. Det är ju riktigt gott! Men vad händer?! Jag säger till Effie efteråt att jag mår illa.. trodde det skulle gå över snabbt men jag stack hem strax efteråt för jag mådde verkligen inte bra. Körde hem - mådde illa som fan - gick och la mig i sängen & mådde illa lite till. Idag när jag läser Effies blogg så ser jag att jag inte va ensam om detta. Det va något med räkorna! Eller är vi bara känsliga? Skitsamma. Jag tänker iaf inte sluta äta räkor som Effie säger att hon ska, vi hade bara otur I guess plus att vi käkade hur mkt som helst vid en dålig tidpunkt. Plus att vi drog i oss lite kina mat innan vi började frossa i räkor. Aja som det kan bli.

Idag känner jag mig ganska seg och mår fortfarande lite sådär. Dricker en latte nu och hoppas att jag ska bli pigg & fräsch tills jag ska hämta upp lilla greken och dra till jobbet.

Man skulle kunna tro att eftersom vi (jag & Effie) varit vänner sedan lekis (!!!) att vi inte borde ha så mkt att prata om och ha kul åt varje dag. Sanningen är däremot att vi har det.. vi börjar babbla och skratta från det att vi träffas fram tills vi ska hem. Helt sjukt vad kul man kan ha på ett jobb som detta :D Effie sa till och med igår att hon längtade till jobbet - får se om den lilla räkan gör det idag också efter att mått så dåligt.

Nuuuu har jag annat för mig. Later 

kattdivan

Satt och solade mitt bleka face innan jag stack ut och sprang. Mina sällskapssjuka katter tar första bästa tillfälle att attackera mig - "snälla klappa oss". Jag är faktiskt en djurvän (haha det lät lite löjligt) och jag gillar våra katter.. för det mesta. Men ibland vill man bara sitta ifred. Detta fattade inte vår ena katt Flisan för hon är trög. Så när jag sitter där och solar så hoppar kattskrället upp i knäet på mig, börjar spinna och vill såklart att jag ska klappa henne. Min första tanke va att ta bort henne. Stick typ. Men eftersom jag är snäll ibland så fick hon sitta kvar och sola sig hon också. Första parkett, bästa platsen i solen - på mig, i mitt knä. Nice!




Jag vet! Jag har sjuuuukt bleka ben. Därav satt jag i solen idag!

Turkiet?

Syrran frågade mig om jag vill hänga med henne till Alanya i Turkiet när hon har semester i juli, två veckor. Hon hittade en billig resa med bra hotell & allt. Låter riktigt lockande.. men jag hatar när man ska shoppa eller är ute på stan och ska äta så envisas alla turkar med att dra i en och att man ska dricka deras himla "ajblatiih" (äppel té som de så gärna försöker säga på svenska) osv. Kan ju bara tänka mig hur det är när man ska ut och festa där. Men sugen är jag helt klart! Det va ett tag sen jag va där och jag skulle behöva åka utomlands innan jag drar till USA känner jag. Måste ju unna sig något skoj under sommaren även om man - som jag - måste spara.


det är inte lätt att verka manlig



Mannen är den nya kvinnan. Smink för män, avklädda män. Sex säljer. Och.. eh.. Jag menar. Bimbon blev förbytt med himbon. You know!

Jag har ingen alfahane honey, så du får sitta längst fram i taxin
Det är inte lätt att verka manlig, så du får sitta längst fram i taxin

Såg lite av "Den rätte för Rosing" innan. Vem fick dem betala för att få ett eget program bara för att visa upp den fula crackhoran? Ursäkta språket, men fulare får man ju leta efter. Hon är kanske ingen men hon ser ut som en crackhora. Och Bobby & hennes andra wannabe-brat-kompis är ju så genom töntiga. De försöker få det att verka som att de är så nära kompisar med varandra men man märker att deras vänskap är lika fake och plastig som Linda's och Bobbys "skönhetsingrepp" tillsammans. Jag kan inte hjälpa det men hur mkt folk än tkr att Bobby är charmig och blablabla-för-snygg-för-att-vara-bög så tycker jag inte det. Nej, varken snygg eller charmig. Plastig - JA!

Som ni kanske märker lyssnar jag på Snook idag. Album "Är" från 2006.

7 timmar; Djungelbokens long lost soundtrack


För jag lever i en tid där jag lider av tid
För jag har flyttat ifrån min djungel och blivit hyperaktiv
Tid är nåt som rullar på
Tiden läker alla sår
Men den nya tiden sår inom sinom tid ett sår
Så har jag levt och så lever jag varenda dag
Sjutton timmar som ett djur, sju som en människa


Du kan dricka någonting som är starkt och får
Allting att kännas som det går att garva åt
(Yes) man blandar jäst, humle, vatten, malt och får
Det man brukar kalla alkohol
Och du kan röra dig i takt, man kallar det dans
För att det kan attrahera en annan schimpans
Så vill du till en ny savann och byta land
Och inte vill gå dit så kan du flyga fram
Om du känner att du måste berätta för andra
Människor hur bra du är, din lilla apa där
Och du inte direkt har blivit statsminister
Gör då som vi - du kan bli en rapartist
Då får du äntligen din lediga tid
Att leva ditt liv, så du kan kolla på en tv-repris (huh)
Så har du levt och så lever du varenda dag
Sjutton timmar som ett djur, sju som en människa

Soundtrack of our lives? Eller missade Djungelboken något?

trötta tankar

vad ska det någonsin bli av mig?


in med det nya & ut med det gamla

Jag ska ju förnya mitt abonnemang så småningom.. väldigt snart hoppas jag. Kan bara inte bestämma mig för vilken modell av dessa tre som jag verkligen vill ha. Sony Ericsson C905 är ett ganska säkert kort, S-E har alltid fungerat hur bra som helst för min del och de är enkla att hantera. Den nya versionen av iPhone med 3G verkar nice men är det inte jobbigt med touch-skärm? Blir det inte en massa fingeravtryck och repor på skärmen jättelätt?! Sen är det den där HTC Touch Diamond. Sjukt snygg! Men är den bra? Touch-skärm där också.. Hjälp.






Klassiker; Luciatåget - Farbror Barbro & Katrin



Hög nivå! Skrattar lika mkt varje gång :D

sambucaa

Nu har jag nyss fixat klart Effies nya blogg. Jag har gått och blivit datornörd de två senaste dgrna för att få ihop den.. det kanske inte verkar så krångligt för vissa och hennes design är ganska enkel men för mig va det tillräckligt svårt.

Lägger upp en liten länk så ni kan se mitt mästerverk.. haha. Adressen är http://www.sambucaa.blogg.se

mission impossible

Har förjäves försökt hitta lite bilder från lördagen på bankenpub.se, gediget.se och kristianstadbladet.. min och Elins bild kan jag banne mig inte hitta. Det är ganska kul att majoriteten av bilderna som tas ute på Banken är liksom på äckliga fyllon som skämmer ut sig och de bilderna lägger de mer än gärna upp men när jag för en gångs skull va med på en normal bild så kan de inte lägga upp den. Baaaah! Skitsamma jag nallade två bilder från Ida's facebook (som vi då va på födelsedags-förfest hos) som jag hoppas är OK. De bilderna som jag lägger upp nu är verkligen allt jag har tyvärr. Konstigt kan ju tyckas eftersom jag alltid är framme med kameran på fester. Fast batteriet tog slut så det va inte helt med mening faktiskt!

 

folk



Ida (till vänster) fyllde år


kill-kärlek


Elin-Pelin på toaletten


Jag sitter och trycker längst till vänster och Madde posar hehe


Emmy, Elin, Jag, Madde & Johanna.. sau roliga vi va! (fan va blek jag är!! blöö)



 


"jag säger så här; positivt!"

Jag har blivit väldigt kass på uppdatering men det har hänt lite saker den senaste veckan vilket är jävligt skoj. Känner enorm lättnad över att slippa sitta hemma och glo hela dagarna och bara variera det lite genom att träna typ. Nu har jag fått nytt jobb, ÄNTLIGEN! Effie och jag är nu arbetspuuuhlare hahaha..
Det har varit lite fest och lite allt möjligt också och självklart har jag varit ute & sprungit i det härliga vädret! Våren är här nu och jag har aldrig varit mer gladare över att det nu är sol äntligen!

Sitter nu och målar naglarna, fixar håret emallanåt, dricker smoothie, skriver ett inlägg här såklart och kollar mail. Fattar inte hur jag blev mångsysslare helt plötsligt men jag gillar det! =)

Klockan 16 är det jobb så jag uppdaterar lite mer sen när jag kommer hem efter 21. Latuuuhr

RSS 2.0