kom tjockis så går vi

Okej jag skulle varit ute o gått en runda för någon timme sen men jag hade så ont i halsen så jag va tvungen att dricka mer te.. med honung i. Så visst nu är det konstaterat, jag drar ut på aaallt. Men nu går det inte mer! Varför? Jo för jag har blivit en liten knubbig tjockis ser det ut som. Syns dock inte på vågen men jag ser i spegeln något jag inte gillar. Fan, varför e det bara vissa människor som har otroligt bra ämnesomsättning. De här e fan inte OK! Jag äter inte ens onyttigt. Visst jag tränar inte längre men HALLÅ; hej cp-ben! Men nu, nu skiter jag i vilket. Det får bära eller brista - med eller utan ett skadat ben (som inte ens försöker bli bra igen). 

nu gick vi, jag och mina 1000kg.
inte ens kul

morgonpigg med Chai te i högsta hugg

Nej det är ju inte riktigt min grej de där att va uppe med tuppen men idag har jag inte haft mycket till val då jag har skjutsat pappa & lillebror in till stan. De skulle såklart iväg me handbollen igen - handboll, handboll, handboll 24/7! Det finns mycket bättre saker här i världen än handboll. Som en kopp Chai te som jag nyss hällt i mig. För mig är det så mycket bättre & härligare. Då kan ni ju tänka er hur lågt jag prioriterar just den äckliga sporten.

Tänk er; svett överallt - handsvett, pannsvett, fotsvett, pungsvett.. ja hela kroppen täckt me äcklig svett på en himla massa killar (hur många de nu kan tänkas va på en plan) som irrar & hoppar runt fram och tillbaka efter en liten klistrig boll på en plan. Tänk er stanken efteråt. Kul. Verkligen.

Blä!

Nu har jag varit uppe sen 06.30 och är fortfarande vaken och dessutom (hör o häpna) pigg! Det va inte igår.. så tänkte ta tag i mig själv o gå en långpromenad ute bland Ovesholms fagra fält och känna ko- och häststanken irritera mitt luktsinne. Kände ni ironin? Nej.. men jag ska faktiskt ut o röra på fläsket när det för en gångs skull e uppehåll i vädret. Känner mig dock lite krasslig men det får gå ändå. Plus att jag måste bli av med min frustration mot min trasiga laptop (som NÅGON tappat i golvet så tangenterna o muspekargrejen inte reagerar). Använder pappas dåliga jobb-dator sålänge. Hoppas det går att ordna annars blir jag knäckt - så mkt bra skit som man samlat på sig o gärna vill ha kvar.

easy

såhär är det..

...jag har inget att lägga upp här. Visst jag hade en grym helg som va hur jäkla bra som helst! Det tackar vi Maria för som bjöd till fest och fyllde år i helgen. Grattis än en gång! Men sen finns det inte så mycket mer att skriva om osv så jag lägger väl upp mer när jag känner att jag har ngt att babbla om här. Ni som vill fortsätta läsa får helt enkelt hålla ut.. det kommer mera såsmåningom.

Fler grattis ska delas ut bara.

Grattis som fan till jobbet Effie! Sjukt kul & jag e väldigt glad för din skull :)

Grattis Mårran (Elin) på födelsedagen, äntligen börjar du också bli lite gammal!

...och sist men inte minst; Grattis till mig som inte gjort annat än ha suttit framför TV:n idag! Så jävla roligt.
Nej.

lördag hela veckan

Vilken härlig kväll det blev i lördags. Sir Väs (Louise) anlände utanför min dörr runt halv sju, tog ngra drinkar, snacka skit, käkade gott sen åkte vi vidare till Stora Mårran (Elin) ngn gång vid nio tiden. Fint folk kommer sent, visst Elin ;). Alltså vilken kväll det blev, jag skrattade tills jag lyckades somna halv sju på morgonen hemma hos Elin. Förfest med min musik kan aldrig gå fel. Backstreet Boys, Britney Spears, Aqua, Robyn m.fl. har aldrig varit så bra! Haha. Banken va inte helt fel heller, skumt folk men vi hade kul ändå. Vi dansade bl a med en som satt i rullstol, tror vi gjorde hans kväll också. :)

Lite besviken att glömde jag helt vad Louise sa som va så jäkla roligt så det slutade att vi kallade henne Sir Väs resten av kvällen? Elin.. minns du? Sen varför Elin kallas Stora Mårran är för att hon är Stora Mårran.. mumindalen ni vet. Hon är ett tvångssyndrom också men det lät inte lika bra när jag kalla henne det.









sen glömmer vi att jag försökte sno stämpeln från hon i ingången på Banken..


taggad

Imorgon är det fest med stort F. Alltså ingen stor brakfest då det bara blir jag & Louise men fan va kul det kommer bli. Jag känner det på mig. Hon kommer hit kl 19 sen blire åka av... som man säger, inte som jag säger, som andra säger men nu säger jag. Åka av! Som en riktig norrlänning. Efter 3 vita o fest fria helger i rad så blir man knäpp. Tro mig.

Annars har det inte hänt ngt idag. Har hejat & röstat på gamla klasskompisen Calle såklart men annars inget. Blev bjuden till fest men har inte varit på systemet eller fixat ngt alls så fick tacka nej... men det får bli en runda till stan imorgon. Själv dessutom verkar det som. Ingen vill gå på stan... va fan har hänt?! Jag menar affärer, systemet o mitt sällskap... Dåligt!

Igår (torsdag) va jag i alla fall väldigt duktig och nöjd med mig själv om man får säga så i detta hysch Sverige. Tog tag i mig själv och besökte min farmor och farfar med min kusin Jonna. Vilket jag inte gjort på åratal. På riktigt, det va år sen... visst det har väl sina förklaringar till en viss del men nu finns det inga fler ursäkter. Det är bara att se till o göra det. Det är faktiskt inte så himla omständigt som man kan få för sig. God fika, gott snack, gott sällskap, fick med mig lite filmer hem som jag lånade så de va ju hur bra som helst. Måste skärpa mig, det är ju faktiskt min farmor o farfar. Visst saker har hänt men man kan ju inte va långsint o sur resten av livet utan tar det för va det är och går vidare. Man ska va rädd om dem som står en nära - man vet aldrig hur länge man får ha kvar dem. Oavsett hur unga o gamla de än må vara. Tänk på det.
Senare åkte jag hem till grek-steken och underhöll, vi är två väldigt uttråkade människor just nu. Men vi har precis så kul som två muppar kan ha. Så jag är nöjd med min torsdag.

va tusan ska man ha på sig imorgon?! känner mig inte taggad inför att välja ut kläder längre. brännan har gått bort förutom på mage o ben (konstigt nog) och jag har lagt på något kilo. känner mig som en flodhäst även om det inte är många kilon. värsta som finns... nu måste jag börja med träningen igen. Reunion i Sthlm är bara runt hörnet nu så det får bli skärpning nu alltså. Haha man får ju ha lite mål...

nu blir det skönhetssömn för imorgon blire åka av. haha jag tycker det låter så roligt. ciao

sommar@rhodos@paradiso@arminvanbuuren

Armin-van-fucking-genius-Buuren. Missade olyckligt nog honom när han spelade på Paradiso, för jag låg ju fast på ett grek-sjukhus med Malin den kvällen tack vare moppe-olyckan. Så man får ju snällt lyssna på hans låtar hemma nu då..






fast Paradiso besöktes ändå vid en annan tidpunkt, såklart v


Greklands nattklubbar får Sveriges uteställen att se ut som BajaMajor.


Jag älskar detta livet jag hade! Synd att Malin missade Paradiso, men jag fick med mig Syrran & Kine iaf vilket va fruktansvärt kul o helt insane. 


Det va så kul att vi märkte aldrig när solen gick ner. Bara när den vakna till liv igen. Så sjukt nice soluppgång på Paradiso med utsikt mot havet.
I won't let the sun go down on me, I won't let the sun go down.

nej nu är det riktigt sent igen, och jag som har planerat grejer imorgon! Skit. Så måste jag vila mitt stirriga huvud NU så jag vaknar i tid också.
puss


shuffle

Slog på iPod-stereon. Satte den på shuffle mode. Direkt satte den igång med en massa låtar som gav mig sjukaste sommarkänslan. Anno 2006-2009.

fy fan va jobbigt.

vem bor i nyköping?!

Jag vet att klockan är waaaaaaay too much men jag ligger och funderar en himla massa på vafan det ska bli av mig i höst/vinter. Jag har inget, och då menar jag verkligen inget att göra. Jag håller på att bli knäpp! På riktigt denna gången.

Fick ett ryck innan vid åtta tiden och körde ner till Öllsjö, gick en runda med Semra och snacka lite skit. Vilket va sjukt nice med en massa frisk luft men riiiiktigt kallt. Då började jag verkligen inse att vintern+julen snart e här. Usch! Sen när jag ska lämna av henne så ser vi en liten Effie o en liten Louie (hennes hund) promenera runt bland husen. De hoppade in i bilen --> körde Semra hem --> gick ytterligare en runda med Louie --> stack hem till den lilla greken och började med vårt "djuuupa" snack. I alla fall så kom jag in på att jag håller på att gå under om jag inte skaffar mig något att göra snart. Hoppades på ett jobb men just nu verkar det som att jag kan se i stjärnorna efter ett värdigt jobb. Deprimerande för mindre. Sen berättade jag att jag kollat runt på bartender utbildningar. Vill jag gå en vettig KY-utbildning här i Sverige får man dra till ställen som Nyköping... Nyköping?! Är det bara jag som aldrig hört om folk som drar till Nyköping? Vem flyttar dit liksom. Har bara hört om folk som flyttar därifrån. Eller så är jag bara efter. Sen stod det inte heller hur länge den skulle vara, jag vill ju bara ha ngt att göra i vinter (3-4mån). Sen ska jag iväg härifrån! Och därmed basta.
Annars får man dra till Gran Canaria om man vill utomlands nu och gå bartenderutb. det enda stället som har året runt kurser. Men det känns knappt seriöst. Dessutom bara 3veckor. Vad ska man göra resten av vintern sen då? Och sen har jag aldrig kännt ngt sug efter Gran Canaria, förmodligen nice men har aldrig tilltalat mig. Jag är mer åt Grekland hållet. Why?! Vettifan, det är bara så.
Jag tror mest att jag vill flytta till Grekland egentligen. Just nu tror jag inte jag kan göra så mkt åt det. Kanske till sommaren och sen USA till hösten istället för våren, så hinner jag liksom med att säsonga en gång till. Eller jag vet inte. Vi får väl ta en dag i taget som vanligt. Jag har aldrig gillat att planera.

tror att jag tänker alldeles för mkt just när jag ska gå o lägga mig. därför kan jag nog aldrig sova ordentligt. jag är fan bra konstig.  g o d n a t t

bakterien i soffan

Det liggen en bakteriehärd med halsfluss i min soffa. Eller hans sjukt långa ben tar upp hela min plats där jag brukar sitta så himla bekvämt i vardagsrummet. Var sitter jag nu?! Jo i en fåtölj! Varför får han ligga här o sprida sina bakterier? Bara för att det är synd om honom för han är sjuk?! Ligger man inte i sin bekväma säng hellre när man är så sjuk än att ta upp min plats, där jag brukar sitta, i soffan. Jag spritar ner mina händer så fort jag har rört någonting som min lillebror har inom 10meters radie. Eller jag spritar så fort jag rört vid ngt här i huset och jag hämtar hellre saker till honom än att han ska gå runt och röra allt och sprida runt sina smitt-äckliga-bakterier. 
B a c i l l s k r ä c k  x1000!

jag ska inte bli sjuk.

jay-z är kung

Hans skratt alltså.. jag ÄLSKAR det! Haha.


page eller långt?

Klippte ju page förra året, då åkte mitt långaaa hår av.. gillade de till en början men tröttnade sen för jag kunde inte sätta upp det eller göra ngt med de. Men nu när jag tänker på det så funderar jag på om jag inte passar bättre i det korta än i de långa..? Har ju sparat ut de nu ett tag för jag ville ha de långt igen.. men ja jag vet inte. Får fundera på de här. Först ska jag i alla fall färga det ljusare..


   

eller jag vet inte.. ser ut som en helt annan människa på dessa bilderna.


min poetiska sida

Ibland dyker det upp konstiga men bra o roliga saker i min smarta hjärna. Som t ex idag när Elin skyltade på fb med att hon skulle ut och festa... igen. Så fick jag till ett fint litet inlägg till henne..

"Elin pelin plutt plutt plutt tog ett fyllo-skutt skutt skutt, shotta som ett fån fån fån, trillade i ån ån ån.. in på Banken, fyllde tanken.. vaknar upp me fyllo-stanken!"

jag gillar de. soppan gillar de. elin... jaaa klart du gillar de.

du är så ful...

..att om du hade varit indian så hade du hetat "Den Fule".

..att dina pormaskar ljuger om vart de bor någonstans.

..att din mamma fick knyta flintastekar runt nacken på dig för att få hunden att leka med dig.

..att din mamma fick mata dig med slangbella när du va liten.

..att när du kom ut från ett besök på spökhuset, fick du fast arbete.

..att alla undrar om din nacke har spytt.

..att om min hunds ansikte vore lika ful som dig skulle jag raka av hundens bak och lära honom gå baklänges.

..att när du går in på banken stänger de av bevakningskamerorna.

..att du skrämmer blinda barn.

..att barnmorskan försökte trycka tillbaka dig.




Detta, i brist på annat.. när jag borde sova. Inspirationskälla; David Batra & dåliga skämt.


utvilad

Herregud! Igår va jag hos tandläkaren väldigt tidigt, kl 8.20. Hade absolut ingen lust att dra dit me min förkylning o huvudvärk men fick ju packa mig dit. När jag sen väl kom hem skulle jag hämta min pappa också så det va bara ut i bilen igen o köra.. Väl hemma igen hade jag fått världens huvudvärk o mådde skitdåligt så mamma gav mig några piller som skulle hjälpa. Bra skit. Stark skit. Jag blev nerdrogad. Nej, inte riktigt men fan va nice de va. Jag blev TOTALT avslappnad efter kanske drygt en halvtimme sen va jag helt slut. Jag sov från 12 fram till att det va middag sen däckade jag direkt efter maten och sov fram till 8-9 på kvällen. 22.30 gick jag och la mig i sängen och sov hela natten till 11.00 imorse! Helt sjukt. Jag har aldrig varit så utvilad i hela mitt liv.

Tyvärr är jag fortfarande sjuk tråkigt nog. Så idag blir de till sitta inne och att titta på den filmen jag egentligen planerat att se igår. Sen ska jag bespara er från fler av mina trista inlägg när jag e sjuk så räkna med dålig uppdatering..

ela re smellare

DeRulo vs. Heap



Va säger ni, denna eller originalet? De flesta minns väl den från O.C.


ise ena kolomoro

Min kompis o jag fulade oss på msn och jag började "sjunga" i stil med; - whooauuuaaahooooo. På ett väldigt hånfullt sätt säger min kompis att jag är jätteduktig och hon frågar efter min fina autograf så jag va tvungen att komma på något bra snabbt.. och innan allt detta så hade hon lärt mig en massa fula ord på grekiska.. så här är min autograf:


...vilket betyder "fuck you" på grekiska.


Så går det och så blir det med två väldigt uttråkade nördar på msn.
(ise ena kolomoro = du är en snorunge, eller eg. rövunge på grekiska)


looking @, looking @, looking @ me


"work has nothing with sex"

Alltså länge har jag velat bo utomlands och allra helst velat flytta till L.A. och plugga men nu står allt still med jobb och i denna farten lär jag aldrig komma till USA och samtidigt vill jag åka tillbaka till Grekland och jobba. Så om något inte finns inom ramarna så får man leta och förhoppningsvis finna det som finns utanför. Så som en kul grej kollar jag runt på lite random sidor och hittade en skum annons från ett ställe i Grekland som ser ut såhär:


- "dj and bar work

looking for dj from end september all ober winter
for a bar club

alos looking for one waitress 22-30 years old amd one bar tenter (girl )22-30 years old

the place is very cozi and busy . work has nothing with sex" -



Tänk er med en läskig röst på dålig engelska med grekisk brytning. "Cozi and busy. Work has nothing with sex."

Vem skriver så?! Vem svarar på något sånt?!


hörru, jag har inte beställt ögoninflammation!

Det gör så ont i min ögon så jag vet inte vad jag ska göra. Om jag har fått ögoninflammation eller något sånt så kommer jag att dö lite. Inget sånt nu. Snacka om att vara ett händelserikt/ohändelserikt år omvartannat med sjukdom, skador, stölder, bråk och tristess men också nya roliga upplevelser. Det får man inte glömma! Men nu orkar jag snart inte med det negativa mer. Samtidigt som jag är väldigt glad för det mesta trots allt som hänt så vet jag inte hur länge till humöret orkar hålla sig (någerlunda) uppe. Mamma sjuksköterska ska kolla mer på det imorgon så får väl se då.

Ögoninflammation - kom inte här o kom alltså. Ställ inte till det för mig mer, tack.


saknar min älskade morfar v för två år sedan fanns du här

det är kallt i mitt hus

Idag är jag sliten och trött. Så som man blir efter ett slitsamt jobb pass. Nästan så man glömmer bort ibland hur det är men jag ser hellre att jag inte gör det, jag vill ha ett riktigt heltidsjobb nu! Just nu tycker jag det är skitkul att jobba i baren men det finns ju nästan bara extrajobb för bartenders (i alla fall här), eller så får man säsonga i Åre eller något men de jobben har redan gått. Plus att jag inte riktigt känner för att leva som en fattig säsongare hela vintern också. Får väl se vad som händer vill mest få ett jobb nu så jag kan dra härifrån sen.

Jag fryser något vansinnigt just nu. Tydligen är här 21 grader i hela huset men jag fryyyyser! Sitter med 3 ganska tjocka tröjor på mig just nu och fryser. Jag börjar kanske bli sjuk. Fan va tråkigt, hoppas inte!


RSS 2.0