smärta



"Pain is temporary. It may last a minute, or an hour, or a day, or a year, but eventually it will subside and something else will take its place. If I quit, however, it lasts forever." - Lance Armstrong


Nu ska jag ut och bränna. 8km? Får väl se om träningsvärken vill ge med sig..

pouring rain

26e februari idag, mammas födelsedag! Grattis! Pappa fyllde år igår =) så har grattat honom redan. Det sjuka är inte bara att de fyller år två dgr intill varann utan att de är lika gamla också. I alla fall så innebär detta att mamma har bakat en himla massa kakor och grejer, vi ska inte ha någon fest för dem ens (för det ville de inte) men ändå håller hon på och fixar en massa. Så här går jag och försöker låta bli att småäta och va nyttig, lätt.. verkligen. Mormor och syrran kommer imorgon på middag för att fira dem lite så jag hoppas att dem kränger upp kakorna så jag slipper gå runt och va sugen hela tiden!

Va händer idag? Jag skulle ut och springa tänkte jag men det blir inte så tack vare att regnet öser ner här hemma i hålan. Blir väl cykeln :(. Måste skaffa gym-kort snart, står inte ut med denna enformiga tråkiga träningen. Ska iaf fixa ngt ärende till lilla mamma som jobbat natt.
Positivt med idag är att all snön försvinner, Yey! Får hoppas att det börjar bli lite härligare vår väder nu.


fast å andra sidan..


...så är detta fortfarande min absoluta favorit från förra årets kollektion!

Måste ha den.

victoria's secret bikinis 2009

Mina personliga favoriter från årets kollektion.


Alessandra Ambrosio i en brun bandeau bikini.



A. Ambrosio i en trekants bikini med blommor och röda detaljer.


Doutzen Kroes i en vit/grön trekants bikini.


A. Ambrosio i en beige/brun-aktig trekants bikini.


zoe kravitz


våren 2009

dagens

Dagens...

..skämt:
Att Calle Schulman har låten "Jag vill tacka livet" (artist: Arja Sajionmaa) på sin iPod-lista. Att någon ens vill lägga 9kr på det "skämtet" som inte ens borde få kallas musik.. haha. Alltså, hahahahaha!

..mest irriterande:
Vad är hela grejen med "halleluja kronprinsessan är äntligen förlovad"!!?!?!? Ge mig styrka.. alltså javisst, det är kul sjävfallet. Jag är verkligen inte bitter som person även om jag kanske ger det intrycket just nu. Men vad är den stora uppståndelsen? Det är inte så att hon har gått och hittat en ny liten brat-tönt på norrmalmstorg och kommit på idén "fan ska vi inte ta och gifta oss.. du & jag, kom igen!". Hon har varit tillsammans med Daniel Westling fleeeera år nu, det va väl bara på tiden. Grattis! Men sen får det ju faktiskt räcka, det är ju inte så att man känner dem personligen. Herregud.

..känsla:
Gravid. Inte för att jag vet hur det känns, men fan vad jag känner mig uppblåst och mår illa. Krängde nyss i mig en massa Jumbomajs (tror jag det heter), supergott men man ska nog inte äta så mycket av dom på en och samma gång. Jag nästan hällde i mig 1/4 av påsen, och den va STOOOR.. precis som Jumbomajsen. Gott men äckligt på samma gång.

Äh, godnatt.

riktigt skön låt

Förresten! En gammal skön låt som går på repeat i huvudet sen jag hörde den på radion igår. Riktigt nice! 

LYSSNA HÄR

on a roll

Shit! Herregud, jag är helt totalt slut nu.. rundan va nog inte riktigt 8km men inte långt ifrån. Hur skönt som helst! Lyssnade på så sjukt peppande låtar under tiden som t ex "Pusher" med Henok Achido ft. Sophia Somajo och lite andra pumpande låtar så man bara ger järnet. Är lite stolt över mig själv, det va längesen jag orkade med så långa rundor (ja, för mig är det långt med nästan 8km). När jag kom hem blev det sit-ups & armhävningar. Gött.

Sen efter, när jag hade gjort mig iordning & käkat, så städade jag mitt rum & bytte sänglakan och grejer. I'm on a roll om man säger så.. får lite saker gjorda nu också.

ciao

joggingrunda

8km lång runda i solen.. va tror ni? Pallar jag det?

Laddar iPoden för fullt nu, så vi får väl se sen efteråt om jag överlevt. ses

81st Oscar Awards

Några av mina favoriter på röda mattan.


Sarah Jessica Parker - Dior Haute Couture


Anne Hathaway - Giorgio Armani


Kate Winslet - Atelier Yves Saint Laurent


Jessica Biel - Prada


Natalie Portman - Rodarte


Penelopé Cruz - Balmain Couture

musik test

Sätt iPoden på Shuffle & besvara frågorna


1. How are you feeling today?

2. How do your friends see you?

3. Will you get married?

4. What is your best friend's theme song?

5. What is the story of your life?

6. What was high school like?

7. How can you get ahead in life?

8. What is the best thing about your friends?

9. What is tonight going to be like?

10. What is in store for the remainder of this weekend?

11. What song describes you?

12. To describe you grandparents?

13. How is your life going?

14. What song will they play at you funeral?

15. How does the world see you?

16. Will you have a happy life?

17. What do your friends really think of you?

18. Do people secretly lust after you?

19. How can I make myself happy?

20. What should you do with your life?

21. Will you ever have children?

22. Will it be okay?


Jag är inte så mycket för en massa jobbiga tester men detta är faktiskt ganska kul om man inte har något vettigare för sig. Fuska inte, det är inte lika kul då... kommer det däremot upp konstiga låttitlar så kan man ju bara hoppa över och ta nästa. Du behöver inte ha en iPod för att det ska funka. Kolla in mina svar, en del blev ganska sjuka.

Mina svar


1. Stirra ner - Timbuktu

2. West Coast Smoker - Fall Out Boy

3. Giftig - Mange Schmidt ft Petter

4. Je veux te voir - Yelle (Entourage soundtrack)

5. Sweetest Girl - Wyclef ft. Lil' Wayne & Akon

6. A Crippling Blow - The Killers

7. Battle - Colbie Caillat

8. Maneater - Nelly Furtado

9. Strawberry Swing - Coldplay

10. 7 timmar - Snook

11. Wait A Minute - Pussycat Dolls ft Timbaland

12. Live Your Life - Rihanna ft. T.I.

13. Sober - Pink

14. Heartless - Kanye West

15. Everyone Nose - N.E.R.D.

16. Let it Go - Keyshia Cole ft. T.I. & Young Dro

17. Funhouse - Pink

18. Unfaithful - Rihanna

19. Apologize - One Republic ft. Timbaland

20. Fly Away - Lenny Kravitz
21. Somewhere Only we Know - Keane

22. If I Were A Boy - Beyoncé


dagen i övrigt

Idag, måndag (?) händer det nog inte allt för mkt. Eftersom jag har två extrajobb men inget jobb så blir det ganska mkt dötid. Det är det värsta jag vet.. älskar när jag har något att göra och i 190 ska det gå också! Så jag är ju inte i mitt esse direkt när jag går hemma och har timmar utan något vettigt att göra. Ibland drömmer jag till och med om att få gå i skolan igen - de som känner mig tror förmodligen att jag inte är riktigt frisk när jag säger så. Faktiskt så gör jag det. Gymnasiet är gjort det är ju över nu men jag menar skolan som jag vill gå på i Los Angeles.. längtar efter att få göra något som jag verkligen VILL göra och trivs med. Jag vill gå i en skola där jag får någonting ut av mig själv, som jag kan gå vidare med och förhoppningsvis kan leda till ett viktigt & roligt jobb.
Känns som att det aldrig kommer hända sålänge jag e fast här, i Kristianstad, med två extrajobb utan jobb. Jag verkligen hatar detta för det är inte jag. Vet ni, jag känner mig som han i CO/ Segemyhr "jag é mellan två jobb". Tyvärr måste jag maila Veronica B om mina dåliga nyheter också. Hösten.. hösten! Jag vill ju dit nu.

Today står det träningscykel och promenad på schemat. Förhoppningsvis ska jag ut och gå med Effie så då blir det ju iaf lite roligare. Ses


playlist

Disco Tech - Hyper Crush
Bounce - MSTRKRFT ft. N.O.R.E.
Right Round - Flo Rida ft. Kesha
Welcome to the World - Kevin Rudolf
Flux - Bloc Party
Sex 4 Sugar - Common
Bottle Pop - Pussycat Dolls ft. Snoop Dogg
Numba 1 - Kardinal Offishall ft. Keri Hilson
Starstruck - Lady Gaga ft. Flo Rida
Head of my Class - Scooter Smiff ft. Chris Brown

Prelude to a Kiss - Alicia Keys
Come Home - One Republic
My Love - The Dream ft. Mariah Carey
Gravity - Sara Bareilles
Look no further - Dido
Out of this Club - Pussycat Dolls ft. R.Kelly

All Fall Down - One Republic
Candle (Sick and Tired) - The White Tie Affair
New York Girls - Morningwood
In the City - Kevin Rudolf
Everyone's At It - Lily Allen


tror det va alla, många grymma och några mindre grymma.. smaken är som baken.

nästan för mycket

Jag har så mycket ny musik nu.. nästan för mycket faktiskt. Tänkte att jag ska fixa lite med dom, lyssna igenom och sen lägga upp dem bästa lite senare. Alldeles för bra för att jag ska ha dem för mig själv också. Så, see you later!

ashton kutcher

Sa jag förresten att man kan följa bl a Ashton Kutcher och Demi Mooretwitter? Förmodligen helt ointressant för er flesta men jag är banne mig fascinerad.. haha!

kom igen, bli medlem där nu. lägg till mig.. och nej jag har inget bättre för mig, tandvärken släpper inte och jag har ingen lust att göra något vettigt då.


lika snygg då som nu!

twitter

Hamnade på något konstigt sätt inne på twitter.com, visade sig vara en sida där man uppdaterar (antingen via deras hemsida eller sin mobil) vad man hittar på lite kort. Som ni ser till höger har jag lagt till den på min blogg. Den är ju ganska bra när man inte orkar blogga och att bara kunna smsa vad man gör och sånt. Plus att man kan följa varandras/kändisars/okändas uppdateringar via då hemsidan eller mobilen. Eftersom jag redan har en blogg så känns det mest relevant att få det där med mobilen att fungera men jag lyckas inte riktigt.. hur fan gör man? Var inne på deras hjälp sida men den va inte speciellt hjälpsam. Vet någon hur detta fungerar? Eller kan ni inte också bli medlemmar så försöker vi fatta hur det fungerar tillsammans? Eller så skiter vi bara i det..

Tycker bara att det verkar vara en bra variation till bloggandet. Tröttsamt att ta upp datorn så fort man känner att man har något att skriva.. med mobilen blir det mycket smidigare!

hjälp?

Ibu & Metin

Min pappa är lite lurig.. här sitter jag och tycker synd om mig själv, säger högt "fan i hela helvetes satan va jag har ont i tanden, kan knappt äta" (ursäkta, men det gör verkligen ONT!). Jaha då får jag tillbaka en kommentar "ta en värktablett då, Ibumetin bruka ju hjälpa". Då förklarar jag att de är slut för jag har inte hittat några där de brukar vara. Pappa bara "ja men vill du att jag ska fixa en till dig, för jag har ju.. men jag hämtar den isåfall", hmm skumt att jag han vill hämta är han bara snäll eller lurig?! Lurig såklart, för då kommer jag på att han gömmer dem för oss andra i familjen för de är alltid slut när han behöver. Jag fick iaf en Ibu-Metin så jag är nöjd och hoppas att värken i hela käften ska bli lite mildare.. vi får väl se. Ibumetin brukar ju vara min vän.

ett youtube-klipp också, såklart!

glass låter också som en bra idé.. det kanske också hjälper. haha.


tandvärk

En visdomstand håller på att jävlas med mig. Fan va det gör ont! Ibumetinen verkar vara slut nu också. CRAP! Fast det känns som att jag behöver något starkare nu...


smått retarderad


Det börjar med en lugn kväll at the greekhouse, vi äter god bakad potatis som Effies mamma gjort till oss.. Louie är fett avundsjuk. Dreglar.


han kryper sig närmre. dreglar lite till.


sen blev vi proppmätta och jag började freaka.. ni får inte se den värsta bilden. verkligen inte.


Effie lämnade rummet ett tag.. jag va uttråkad så hon hittade mig såhär..


jag försökte käka popcorn såhär..



...jag lyckades väl.. ibland.


Effie sa att jag skulle sätta dom i halsen.. jag träffade utanför mer snarare.


Haha snodde nyss denna från Effies blogg. Jag ramlade när jag skulle ta på mig skorna, Louie fick halsduken över sig och bara stod där haha. Sötnos


Efter allt krängande mådde vi illa så vi gick en runda.. tio kilo halsduk på och ett par varma ugg-liknande skor så var det inte så kallt alls direkt.  Väldigt kass kvalité med mobilkameran.

En typisk kväll hos Effie.
Förresten, ser först nu att det är typ bara jag och Louie på bildena.. Effie var fan e du?! haha.

the dramatic look


hahahaha! kunde inte låta bli.

imorgon kommer det lite härliga bilder från ikväll..

inget roligt att skratta åt

Idag är ingen bra dag. Är så fruktansvärt trött på saker och ting och andra människor som irriterar mig. Så jag helt enkelt skiter i att blogga mer idag. Har säkert bara vaknat på fel sida idag så det går väl över.. Adiós

i love elle

Usch jag är riktigt trött just nu.. vaknade först vid 06, va vaken en stund sen lyckades jag somna om.. vaknade vid halv nio och har varit vaken sen dess. Körde en liten runda vid ca kl.13 med Effie runt stan sen hämta vi mamma från jobbet. Känns på ett sätt skönt att vakna i tid och fått något gjort men åååh va trött jag är nu.  Så tänkte läsa min nya ELLE-tidning och sen däcka en timme i soffan. Jag vill hitta på något ikväll så hör av er ni som vill ses och inte har ngt annat för er..




ciao

Steve-O goes Tango

Okej, måste bara berätta om gårdagens chock! Steve-O (jackass/wildboyz-idiot) medverkade i Jimmy Kimmel Live igår. Där berättade han om hur hans vänner gjort en intervention p g a Steve-O's missbruk av droger & alkohol.. gissa vem som ledde den?! Jo, självaste JohnnyKnoxville! Haha, snacka om att man måste ha ett beroende om det ska till en Johnny Knoxville för att leda en intervention! Så han har nu varit "ren" i ca 8mån. Sen.. till det mest chockerande. Steve-O förklarade vidare att han nu också medverkar i den amerikanska versionen av Let's Dance (Dancing with the Stars). Samtidigt som han lugnar och ska övertyga sina fans med att han forfarande är lika galen så ska han lära sig dansa! Tango, vals, rumba.. allt möjligt.
Herregud, alltså detta borde visas i Sverige, jag hade lätt följt det istället för det tragiska händelselösa och patetiska svenska Let's Dance. Jag menar det mest chockerande som har hänt i vår version är att Blondinbella "visat gumpen" (läs; underkläder som faktiskt hör till de korta dansklänningarna!), eller att två deltagare fått hoppa av p g a allvarliga hälsoproblem. Missförstå mig inte, det sistnämnda är verkligen riktigt hemskt tråkigt och är chockerande på sitt sätt. Jag vill bara komma fram till att rehabilterande-jackass-SteveO hade verkligen rört om här lite i vårt tråkiga "lilla landet lagom". Komiskt &underhållande hade det vart om inget annat. Håller ni inte med?


Än sålänge kan man inte youtuba några Dancing with the Stars säsong 8 där han ska medverka. Här är iaf intervjun med Jimmy Kimmel & Steve-O.

pusher

pusher - henok achido feat. sophia somajo

Brasilien

Detta ser ju inte sådär smått härligt ut eller så?!

Åååååååååååh jag vill också bara åka iväg på semester!! himla snö..
Nej nu är det verkligen godnatt. Så.. Godnatt, pusskram


träningsvärk

Var ju ute och gick idag en lååång runda. Det blev säkert en 1,5h promenad, väldigt nice. Solen sken och allting. Så nu efter att ha tränat och promenad med Effie igår, plus den långa rundan idag och även nu senare ikväll en till med Effie och Semra så kan man ju lugnt säga att jag har träningsvärk i både låren och gumpen. Härligt. Känns bra att jag hållt uppe träningen ett tag nu för nu vet jag att jag inte kommer lägga ner på ett bra tag. Sommaren '09!
Här kommer lite tråkiga men nice bilder från idag..








en muppbild på mig, och ja.. osminkad. Ser sur ut dessutom, hade jag haft en egen hund att gå med så hade jag kanske inte sett så sur ut hahaha.
(kass mobilkamera-kvalité)

godnatt, sov gott

my stroke of insight

Tittade på Oprah för en liten stund sen. Det är verkligen inte ofta jag tar mig tid att titta på det programmet längre för oftast är det så himla drygt.. men idag kunde jag inte sluta titta. Faktiskt riktigt intressant, idag gästade Jill Bolte Taylor som är en neuroanatomist som specialiserar inom postmodera utredningar om den mänskliga hjärnan. Låter invecklat och konstigt men när jag såg programmet så va allting så lätt förklarat, pedagogiskt och formulerat. För första gången, på jag vet inte hur längre, så ville jag faktiskt läsa en bok! Den har dessutom legat på New York Times bestseller lista så den kan ju inte vara dålig direkt. Frågan är nu bara, har den kommit ut i Sverige? Isåfall vart kan jag få tag på den?

 



Himlen är klarblå och solen skiner så nu ska jag ut och gå en lång runda..

majken jackson

Svaret fick henne att blekna

Konsum, Göteborg


En mamma och hennes dotter ~4 står i kassan och ska betala.

Dottern (till kassörskan ~40): Vad heter du?

Kassörskan: Majken heter jag. Det känner du nog inte många som heter.

Dottern: Jo, det gör jag. Majken Jackson.

smart unge =)


Cookie Jar

Veckans låt: Cookie Jar - Gym Class Heroes



Hade varit nice att bara kränga i sig en massa kakor, men nej... nu måste jag göra helt tvärtom och bränna lite på cykeln. Ciao

"we built this city"

Sitter och gör klart mitt album. Fan va bra det blir.. man kan inte tro att det är så himla oseriöst innehåll när man ser omslaget! Har lagt in och skrivit kommentarer till studenten & karnevalen 2007. Fan va bra det blir!
För att förstå hur bra det egentligen är måste man ju faktiskt se resultatet men här är några bilder och kommentarer från karnevalen för att få er att fatta det stora hela.. vågar tyvärr inte lägga ut dom värsta kommentarerna.


Piraten & Turisten har rymt från fyllecellen..


Sadisten med sin polare Pippi Långstrump, bff:s.


Linnéa is "on a high"!


"We built this city"


- På spaning med Semruschka -


Jag kom även på en liten låt som börjar när vi går från polishuset men orkar inte lägga upp alla dom bilderna så det får räcka med låten och denna bilden.
"- Vi komma, vi komma från polishuset med sprit i vår hand. På vägen vi super och tjoar med varann. Så snygga, så snygga vi äro Sp3A.. som "Suntrip-Empa" med hatten lite på sné!".
(melodi; pepparkakeland - ha översikt med att jag nyss kom på den..haha)


"- Suuuunken, skickar du kopiorna till maj sen?!"


Over and black-out.

(Hoppas det är ok att jag lägger ut dessa bilder på er utan att fråga, säg till annars)

mode-foto-album

Jag va väldigt uttråkad och var trött på många saker i mitt rum innan.. speciellt mina fula fotoalbum. Så jag va smart och kreativ nog till att fixa till dem själv. Mycket, mycket, mycket snyggare och coolare blev dem. Det ser inte längre ut som ett tråkigt och fult enfärgat omslag. Här är bilder på det ena albumet...


   
Ljuset gör det inte riktigt rättvisa.. men efter mycket klipp och klistra ser det nu ut såhär.

tjuvlyssnat.se

Ööh, eller?

Roslagsbanan till Täby centrum


Två tjejer ~15 sitter och pratar.

Tjej 1: Va? är Stockholm en ö?

Tjej 2: Nej, var har du fått det ifrån?

Tjej 1: Kolla det står Stockholm Ö.

Tjej 2: Aha, är Stockholm en ö?

Tjej 1: Då har man lärt sig något nytt idag!


Nu förstår jag varför så många läser och länkar till tjuvlyssnat.se.. dum, dummare, dummast blir publicerade varje dag och ger alla ett gott skratt!


I survived a Japanese game show

Idag har jag knappast gjort något vettigt överhuvudtaget. Däremot har jag tittat på ett av de roligaste tv-programmen just nupå 6an, I Survived a Japanese Game Show! Riktigt jävla roligt. Sista delen i dagens avsnitt kan ni se här nedan. Alltså att bara lyssna på dom galna japanerna är ju skitroligt bara det! Haha. Längtar tills den svenska versionen med Gynning börjar.



sayonara!

valentine's day

Jaha.. skickade nyss en kommentar i en kompis blogg där jag på ett ungefär skrev "..bajs på alla hjärtans-dag". Noll komma tre sekunder senare kommer min syrra hem och ger mig en chokladask med hjärtformad choklad. Kanske inte är så dumt med den här dagen i alla fall :) någon verkar ju bry sig! Jag som inte ens har brytt mig om att fixa något själv till henne eller dom andra i min familj heller.. hmm.

Ha en fin alla hjärtans-dag!

puppylove



    

   
bilderna på sötnosarna hittade jag i annonser på blocket.se

kaffeine

Klockan är nu strax kvart i tre och jag har fortfarande inte fått i mig så mkt som två droppar kaffe eller ngt sånt idag. Mitt huvud håller på att sprängas! Visst det är inte bra att jag vant mig så mkt vid kaffe igen men det går fan inte att sluta helt.. dock dricker jag ju max ett till två glas latte eller en-två koppar kaffe om dagen så det är ju inte jättemkt men tillräckligt tydligen för att vara lite beroende. Så fort mamma och pappa har övergett köket är kaffemaskinen min.

Måste ju vakna till ordentligt här nu. Riktigt fint väder ute.. förutom all himla snö. Jag tror jag hade behövt en liten söt vovve, som Effie har, som drar ut mig på promenader oftare. Googlade lite och hittade så många sötisar..

    

the scientist acoustic


nobody said it was easy

jag önskar

Som alla vet är det fredagen den 13e. Än sålänge har inget missöde hänt direkt mer än att allt det är skitsnacket cirkulerar runt. Jag hoppas och önskar verkligen att det läggs ner ganska snart.. Tankarna går ju till Emil och hans nära redan som det är varför vill man vinna uppmärksamhet på detta?! Obegripligt. Det enda man vill göra är ju att minnas den Emil faktiskt var i livet. Ingen normal människa vill tjäna uppmärksamhet på en annan människas missöde.

Jag hoppas att begravningen var fin och att du nu kan finna den ro som du söker. Önskar att allt dåligt runt omkring lägger sig och att folk kan börja ta hand om sig själva och sköta sina egna liv.

respektlöst

Jag blir så jävla arg när människor uttalar sig om en människa som de inte ens känner, en person som inte ens kan försvara sig själv längre. Hur kan man vara så himla säker på att man har rätt information från en brud som inte ens va med "när det hände" och jag då som känner de som vet sanningen har liksom ingen trovärdighet alls. Tänk för fan efter innan ni öppnar munnen. Det minsta man kan göra är att vara ödmjuk och kanske säga "jaha men jag har fått helt annan information då va det kanske inte riktigt sant". Inte ens det kan jag tydligen förvänta mig. Sluta upp med allt tomt skitsnack & skvaller (för det är exakt vad det är!) och ta reda på det som verkligen har hänt innan ni ens funderar på att öppna munnen om någon ni inte ens känner.

Det är fruktansvärt och respektlöst. Låt oss hoppas att detta inte kommer fram till familjen, de har det redan svårt nog.

uppblåsta & mediakåta

Haha! Det är så dom ska hållas! Visst?!
Klicka på den länkade bilden för att se hela artikeln.


sound of the day

Justin Timberlake ft. Will.I.Am - Damn Girl


uppe med tuppen

Fan idag känns det bra. Vaknade dock av att min bror försovit sig och att han kommer till mitt rum och frågar mig om jag kan skjutsa honom på ett sånt där jobbigt men nästan gulligt sätt som man inte kan ignorera..
Johan: "öööh Micka... Miiicka är du vaken?!?" (viskar nästan)
Jag:"eeh nej du, verkar det som att jag är vaken?!"..
Johan: "Nahe, nej men duuu.. alltså jag har försovit mig.. du skulle inte vilja.. eeeh, öööh.. kanske köra mig så att jag hinner med bussen i Vä? Hade varit jättesnällt liksom.. öööh du vet, schyssta."
Jag: "Mmmm, bli klar och va redo om fem!"

Hade han inte lagt ner så mkt tid på att förbereda ett helt tal med "öööh, eeeh kanske alltså.." så hade vi förmodligen hunnit med bussen i Vä. Icke! Såklart missade vi den precis så det blev ju en tur ut till Fritorpsskolan, Näsby. Tur att jag vaknade på rätt sida av sängen (trots att jag somnade 03!!) annars hade han nog fått gå dit. Haha, nej inte riktigt.. men ibland har jag ett himla humör när jag inte sovit ordentligt. Observera att detta va mitt bra morgon-humör, stöddig och rakt på sak. Det va nog därför han tog så lång tid på sig att fråga för han va lite nervös där kanske.. haha fan va taskig jag måste verka om min egen lillebror inte vågar fråga mig en sån sak rakt ut. Fast det är ju inte så himla trevligt att bli väckt mitt i ottan.

Idag får vi väl se vad som händer. Känns oavsett vilket som en bra dag..

ciao


melua

Katie Melua - I cried for you

vem vill haaa...?!!

Rensar garderoben. Har en massa som jag vill bli av med som inte får plats, tänkte om det är någon som vill ha mitt skit.. men sen tänkte jag "vem fan vill ha mina gamla tröjor?!". Förmodligen ingen. Sen hittar jag saker som är använt max 1gång.. någon som är intresserad då? Något festlinne, andra vardagslinnen, ngn fin oanvänd hm-tröja.. kanske någon klänning till och med (men ska först tänka över om jag ändå inte ska behålla den). Ska lägga ut bilder om någon visar intresse annars glömmer vi det bara så slänger jag skiten istället. Var e min kamera förresten? Glömt hos syrran kanske... hoppas det annars vettifan.

svart chanel

Känner för att måla mina naglar svarta igen. Började känna att det skulle bli vår för ett tag sen så jag använde fina och ljusa färger igen. Nu snöar det.. svart kanske?! Så snyggt är det ju faktiskt inte men orkar inte bry mig så mkt om att måla om hela tiden, mitt svarta håller fan bra. Vilket onödigt inlägg.


skulle vilja ha chanel men mitt depend duger braaau.

life is the ultimate work of art

Jag valde att se "Vicky Cristina Barcelona" igår. Den var bra.. men konstig. Visst, intressant emellanåt men konstig. I huvudrollerna är Scarlett Johansson, Penélope Cruz och Javier Bardem. Den sistnämnda spelar en spansk målare med ett förflutet med "Maria Elena" (Penélope Cruz). Han är också fruktansvärt lik han som friade till "Izzie Stevens" i Greys Anatomy. I alla fall så blir Scarlett Johansson (Cristina) och hennes kompis Vicky involverade i deras konstiga förhållande efter en sommar i Barcelona.
"- life is the ultimate work of art."

Idag är en typisk "stanna-inne-dag". När mamma väckte mig imorse efter hon kommit hem från en natt på jobbet så droppade hon den trevliga nyheten att det är ca 15cm snö ute.. det blir mer och mer för det snöar här uppe i oveshålan fortfarande. Trevligt. Men jag ska inte vara bitter som sagt. Ska vara snäll och städa till min lilla mamma, träna lite på cykeln och senare ikväll ska jag ut och gå med Carro om vädret inte är helt olidligt. Får se om jag kan ta mig tid att se den andra filmen också, hoppas den är lite roligare och bättre.. jag är inte så mycket för överseriösa filmer så därför kanske ni som vill se den ovannämnda ska skaffa er en egen uppfattning.


ciao


movie-night

Det har varit en väldigt soft dag.. trots att jag som vanligt sover jättedåligt. Sjukt jobbigt! Träffade iaf Milla idag (vilket va väldigt längsen), tog en fika på stan sen softade vi hemma hos henne och hon bjöd på ännu mer fika :) nice. Körde sen inom Effie och babblade 10min.. hon hade verkligen gjort vid sig jättesnyggt i håret (elchock?! borsta det yaau.. haha).
När jag kom hem höll jag fan på att somna men jag har faktiskt lyckats hålla mig vaken ändå, ville liksom inte somna på eftermiddagen och sen inte få ngn sömn inatt så hoppas verkligen att det funkade att hålla sig vaken. Jag behöver sova ut ordentligt men vill ju inte kasta bort en hel dag. Hoppas att det blir en nice dag imorgon så jag blir lite pigg och kan va vaken på rätt sida av dygnet. Det ska visst snöa hela veckan men jag ska försöka att inte vara bitter!

Nu ska jag kolla på en av de filmerna som jag har blivit rekommenderad; "Stomp the Yard" & "Vicky Christina Barcelona". Vilken är bäst?

full like a kastrull on bråkmakargatan

Jag erkänner att jag har ganska konstig och sjuk humor men jag har aldrig riktigt förstått mig på den där Henrik Schyffert. MEN, sen hittade jag dessa klippen på youtube! Jävligt kul och faktiskt mestadels sant.. haha.



full like a kastrull


welcome to bråkmakargatan

brunett med blond utväxt?!

Ska strax träna lite på cykeln sen ska jag gå en runda med lilla Effie. Men tittade mig nyss i spegeln och upptäcker att min utväxt på 1cm är helt blond! Det ser inte rätt ut. Jag va blond när jag va liten men sen har jag alltid haft naturligt mellan/ljus brun färg i mitt hår. Visst, det är färgat mörkare brun nu men utväxten är faktiskt blond.. ungefär så blondt som när vissa slingor i mitt hår blektes i somras till "polish blonde" (!!!!). Det är inte snyggt. Måste fixa detta, får kanske börja tona det igen.. men det blir aldrig riktigt som jag vill ha det då :( eller så får jag helt enkelt bli blondin. Haha nej det hade verkligen inte passat mig!

ses

pineapple express

Jag finner inga ord! Detta är den absolut sjukaste-roligaste-knäppaste action/komedi (eller ska jag säga "stoner-movie")jag någonsin sett! Vissa scener är så sjukt roliga så jag skrattde tills jag grät. Till en början kan man tro att det är en skön halvrolig film där det händer lite knäppa saker men denna är verkligen one of a kind! Knäppaste jag har sett hittills. Youtuba den om ni inte tror mig..


Hahaha, se den!

skit också

Jaha.. när man inte är så mkt för att titta på teve så försöker man göra andra saker under dagen för att slippa. MEN idag ville jag i alla fall hinna se ett eller två program som jag brukar följa lite emellanåt. Missade jag dom tror ni?! såklart JA!!
Tyfiskt.

Jaja, eftersom jag har varit på dåligt trött humör idag IGEN (endast tack vare hänsynslösa personer i min familj) så har ändå sett lite på mina favoriter idag på mtv.com; The City, Bromance (finalen!!) och Daddy's Girls.

marc jacobs


marcjacobs.com - special items


Internos - Between us
Nemo Nisimors - No one but death shall part us
Serva Me, Servabote - Save me and I will save you
Tibi, In Omne Tempus - For you, forever

Da Tumamore, Ad Defendendum - Given in Love, for Protection
Verit As Inlustrat - Truth Enlightens

lyxlir

I ett tag nu så har vårt varmvatten här hemma varit lite sådär.. i ett antal veckor så har man fått duscha i ISkallt vatten så man har ju riktigt kännt att man har velat sätta sig i jacuzzin och ta det lugnt. Nu, först förra veckan kom det varma vattnet tillbaka äntligen! Så eftersom jag va ganska lack innan och lite uppstressad så satte jag mig en stund bland blubblorna (som jag sa när jag va liten) och segade tills jag blev ett russin. Den där ryggmassagen är inte att leka med, helt jävla underbart. Så nu är jag lugn igen.

     
Kass bildkvalité (från mobilen) men det bryr jag mig inte om direkt. Självklart drack jag iskall powerking och lyssna på Beyoncé! Haha.

Nu måste jag göra mig iordning. Hej jobb!


justin, where you at?


SNL parodi på Beyoncés låt "Single Ladies" med Timberlake. Dålig kvalite, jag vet men den bästa jag kunde hitta.

nervvrak

Åååååh jag får spel! Att ingen i denna familjen kan respektera att man jobbat halva natten.. tack för all hänsyn. Verkligen.

Just det. Jessicka ringde och fråga om jag ville jobba. Hmm, nja vill och vill.. är väl snarare så illa tvungen. Jag behöver "all the money i can get". Så jag städade, stack ut och sprang sen började jag klockan 20.
Det va lite sådär att jobba på Hessle, just för att folk kom in som påminde mig om det som hänt tidigare i veckan.. kändes så konstigt och fel att fråga hur de mådde osv men det verkade som att de mår ganska "ok". Om man nu kan känna någonting alls när en sån sak har hänt. Fy fan jag kan bara tänka mig hur jag själv hade mått.

Nej usch. Jag får gå in och jobba ikväll å se ut som ett himla vrak eftersom jag dessutom bara fått sova knappt 4,5h. Tack pappa, tack Johan, tack mamma... jag kommer komma ihåg detta. Ibumetin var är du min vän?!


"mitt hjäertah"

Kom att tänka på härliga Lee-Britt från gamla Paradise Hotel 2005. Kommer speciellt ihåg hennes härliga utbrott "jag ska bringa hälvätää häer!", ville ju hitta just den scenen på youtube men det är tydligen ingen som haft humor nog till att lägga ut det. Men här är ett inlägg med henne och ankläpp-Olinda som bråkar om Patrik, Lee-Britts lilla "hjäääertah"..




det är ju så bra!

något hände!

Yes! Posten kom nu, den kan jag ju hämta i alla fall..

Ringer ni mig nu?

vadskajaggöra

Jag kan inte bestämma mig. Vad ska jag göra idag? Finns det verkligen något som jag kan ta mig för idag?

Stan.
Ska jag gå på stan själv? För alla andra går i skolan, jobbar eller sitter hemma och pluggar. Kul.

Ut och springa.
Det är KALLT. Det har snöat, och med min tur så kommer jag att halka om jag går ut och springer i snön.

Läsa min bok.
Ja, jag har faktiskt börjat läsa en bok, svårt att tro (jag vet) men när jag fick problem med att sova ordentligt så fick jag ju sysselsätta mig med något som får mig att somna. Därav började jag läsa.. en bok. Jag ska inte sova mer idag så det blir ingen bok.

Städa.
Nej här är faktiskt rent, hela huset inklusive mitt rum! Skulle kunna tvätta, men det är inte min grej.

Fan vad ska jag ta mig till. Kan ingen ringa upp mig så kan vi hitta på något vettigt tillsammans? Jag är rastlös och tänker inte sitta inomhus och bara glo. Ett gym-kort hade suttit fint just nu.

nu lite bra musik



Nu ska jag titta på Jimmy Kimmel på 5an, sen försöka sova. Sov gott!

bättre

Saker och ting i livet förändras snabbt utan att man ens hinner blinka ibland. Tråkiga saker händer utan att man behöver förstå varför och det kan ta en lång tid att komma över. Roliga saker händer också och oftast hinner man inte uppfatta det bra som har hänt men kan ändå vara glad och leva på det hur länge som helst.

Det är svårt att inte gräva ner sig och bara fly undan tråkigheter men det är lika bra att ta sig samman och inte tänka så mkt, bara va. Prata om det istället för att tänka. Lika bra att ta tag i saker och ting när man har chansen att tänka om och kanske "börja om". Tänker inte sitta och försöka vara "smart" men oftast hjälper det inte att gräva ner sig i andra människors tragedier. Det blir inte bättre.

Själv har jag tänkt mycket på mina nära, sen pratade jag mycket, fick saker gjorda, pratade ännu mer.. och det blir faktiskt bättre.

vad händer nu?

Kan inte sluta tänka på det som har hänt. Jag kan bara tänka mig hur de närmsta kompisarna känner sig, familjen också framförallt. Det är så svårt att förstå. Jag kan bara önska att jag aldrig behöver uppleva att samma sak händer någon nära mig för det skulle jag aldrig klara av. Aldrig.

Jag lärde inte känna Emil så bra. Vi gick i samma skola på högstadiet, sågs på ngn fest nån gång, snackade lite allmänt ngn gång.. på gymnasiet kommer jag ihåg att jag va lite med honom och Robin i början av 1an. Kommer ihåg att Emil sa till mig en gång (på ett ungefär) "..va med oss om du vill, det känns tryggare att vara med dom man redan känner lite". I vår klass va vi tre de enda från Vä så det kändes väl mest naturligt att jag va lite med dom, ganska snart efter det gick man tyvärr åt ett annat håll och lärde känna de andra. Jag hann ändå uppfatta så mycket som att han är en bra och smart kille. Synd att det är såhär i efterhand som man uppmärksammar någon på detta sättet, det är lätt att vara efterklok.

Idag ska jag ta ett djupt andetag och träna lite, förhoppningsvis blir det en runda till Effie ikväll för en lång promenad och lite snack.

9 crimes


skänker en tanke

Herregud! Fick nyss reda på en sak som inte gick att undgå på facebook. Hemskt tråkigt! Såg lite tråkiga status kommentarer så jag klickade mig runt och tillslut hittade jag denna bloggen (hoppas att det är ok att jag länkar) där det står att en person, som kanske inte stod mig speciellt nära, har gått bort. Vi gick på Väskolan i parallelklasser, sen gick du ett litet tag i samma klass som mig på gymnasiet. Lärde dock inte känna dig så väl men kommer ihåg dig som en väldigt snäll och glad kille som hittade på galna saker med sina kompisar. Känns dumt att jag skriver om dig med tanke på att vi inte känner varandra men jag hoppas att du gjorde rätt val och att du finner ro.

Vila i frid Emil.

mitt namn står på dessa väskorna


Mexx, brun/brungrå - 699kr


Friis & Co, mörkbrun - 1699kr


Mexx, kastanjebrun - 699kr


Björn Borg, svart - 749kr

alla väskorna är från brandos.se

flaws and all

I'm a train wreck in the morning
I'm a bitch in the afternoon
Every now and then without warning
I can be really mean towards you

I'm a puzzle yes indeed
Ever complex in every way
And all the pieces aren't even in the box
And yet, you see the picture clear as day

Jag vet att klockan är ganska mkt, så jag ska strax sova.. men! Klickade nyss in mig på E. Elwins blogg och hittade ett inlägg med denna låten! Den är verkligen jättebra, även så live-versionen. sov gott

minnen på en annan hårddisk

Blev riktigt rädd innan.. min laptop fick kortslutning och bara la ner. Som tur va hämtade jag upp den snabbt igen och allt funkar som vanligt igen. Däremot har klockan inte återställts på datorn så jag trodde att klockan va halv fyra nu så jag blev ganska chockad att jag varit uppe så länge som tur va tittade jag på mobilen och lugnade ner mig så klockan är också fixad nu. I paniken kände jag mig tvungen att spara alla mina bilder och lite andra saker "ifall ifall" det skulle kunna försvinna helt så nu är allt sparat på vår extra hårddisk. Kan inte chansa nu när den stationära datorn precis pajat för allt har ju redan försvunnit där.. inte alls roligt. Har så mycket roliga, fina bilder och minnen (framförallt) sparat på denna datorn så de får absolut inte försvinna ngnstans förrän jag fått en ny dator att spara det på.

Tack o lov för extra hårddiskar och säkerhetskopieringar!

the ting tings

be the one - the ting tings 

killer skor

Jag tycker att det är ganska otroligt.. även om jag inte dricker för mkt och tar det lugnt så händer ändå jobbiga saker mig. Visst jag hade en hyfsad kväll över lag men mina fötter är nog inte speciellt tacksamma. Använde skorna som jag hade på mig på nyår (jättejättejätte snygga från Killah men blir vädigt obekväma efter en liten stund) vilket blev katastof. Följde Elin en bit efter en stund på Hessle, självklart trillar jag i en grop med skorna och min höger tå börjar blöda.. det va så äckligt så jag kunde inte titta på det. Jag fick bandage av Jecka på Hessle sen tack o lov. Trots att den va så massakrerad så gick jag ändå vidare och även om min syrra och de andra kom lite väl sent så va det ok för jag blev bjuden på inträde och lite dricka.. vi va hemma kanske vid fyra för jag fick gå med myrsteg, det gjorde så ont!

dum som man är så skiter man i att lyssna på mamma och tar på sig ett par lite bekvämare skor som man borde.. nej då tar man hellre på sig skor som man vet kommer göra ont, "men det gör ju inte så mkt när dom är så snygga".


RSS 2.0