snorfeber

Just nu mår jag så jävla dåligt! Näsan rinner så mycket att det känns som att hjärnan ska explodera av snor vilken minut som helst och inatt har jag inte sovit mkt alls.. tack vare att jag har fått sån jävla feber helt plötsligt. Det har gått ifrån att jag varit så himla varm och svettats ihjäl till att frysa så in i helvete. Emellanåt sov jag med en tjock hoodie på mig, ett lakan och två filtar och frös som en gris ändå. Sen så blir det ju ganska jobbigt om jag ska behöva jobba ikv men jag måste ändå gå dit och se om de verkligen behöver mig ikv, vilket de alldeles säkert kommer eftersom på tisdagar är det packat med folk (speciellt på Pacha där jag ska jobba ikv). Tror att det är spritfest ikv dessutom?!

I alla fall så känns det här inte kul alls just nu. Att behöva sova från och till hela dagen fram till klockan 16 är helt fruktansvärt. Man hinner inte till stranden, inte träffa upp kompisar och hitta på något och sen vill man ju såklart helst inte jobba. Men nu ska jag verkligen inte dricka mer alkohol förrän jag har blivit HELT frisk plus att det blir apoteket imorgon och köpa 1 dags kur av penicillin. Fast nu skrev nyss mamma att jag skulle köpa en 10 dgrs kur istället. Känns lite jobbigt att behöva hålla på med sånt i 10 dgr fast det kanske är lika bra.

Måste iaf ta mig till jobbet senast klockan 20 ikv så om ni har vägarna förbi så ser ni snoriga lilla mig där.. usch!
Puss

snabbis

Snabbt inlagg nu. Sitter pa Kringlan och kollar lite mail och facebook. Idag kanns det sadar alltsa.. alla vill aka hem och det ar inte vilka som helst utan de som varit har langst och som jag tycker om mest. Inget bra alls! Blev sa javla ledsen nar en kille som heter johan bara stack imorse klockan 11. Fragade honom igar hur han madde och om han ville aka hem och han bara "nej absolut inte jag ska stanna" typ.. sa bara sticker han. Sa javla trakigt!

Tyvarr kan jag inte gora ngt at detta sa det ar som det ar.. nu maste jag sticka for tiden gar ut nu. puss hej

life is good

Jag mår så himla bra just nu. Det finns liksom ingenting som kan få mig på bajs humör (förutom vissa nya stolpskott i personalen). Trots att jag får nya skoskav varje minut, trots att jag varit sjuk i nästan två veckor, trots att jag inte fattar hur vissa människor lyckats ta sig hit och skaffa jobb överhuvudtaget så mår jag jävligt bra. Igår fick jag besked om att jag nu mera är chef över all servis personal! Hur glad blir man inte då.. har ju trots allt bara  jobbat där i ca 12 dgr nu (tror jag). Hur fan lyckades jag med det?! Tydligen gillar de mig väldigt mkt och jag tar mycket egna initiativ + att jag är amibitiös och grejer. Blev helt mållös och trodde att de skämtade eftersom det inte gått så himla bra med mina första "jobb" här nere. Kan lika bra kalla dem provjobb eller fågelbajs jobb - såna jobb som ingen vill ha.

Ville bara berätta det och nu tänkte jag faktiskt sova för jag har jobbat hela natten nu så är supertrött! Ska försöka uppdatera lite mer men det är svårt när man jobbar/festar/stranden/shoppar och allt på samma gång helst också. Idag firade vi liksom midsommar på Nikos (den ena ägarens restaurang som ligger påväg mot Faliraki) och hade väldigt skoj. Fick väldigt god mat - en massa grekisk mat såklart OCH GRILLAT! Som jag har längtat.. sinnes gott!!!
Och imorgon blir det tydligen poolparty klockan 12 mitt på dagen. Herregud. Men life is good och jag tänker ta vara på det men önskar såklart att alla kompisar kunde komma ner och joina lite för det hade varit så jävla kul, saknar er jättemkt.

Vi hörs senare, puss

when I move you move

Jag tror inte att jag har dansat så hääär mkt i hela mitt liv! Det är verkligen helt galet.. hade ni sett mina fötter nu så hade ni svimmat, jag lovar. Insane ;) Ikväll är det såklart fest igen och jobb då såklart. Emelie säger att vi ska bli hel tankade och jag säger typ "hmm.. okej då! Why not liksom. Haha". Längtar tills jag blir ledig nu alltså, har inte haft en heldag på länge nu och bara softat. Behöver ju få lite mer sämn efter som jag är så jävla lat!

Idag har Frida och den andra Emelie flyttat in här vilket betyder att jag behöver flytta ut. Eftersom jag inte har fått boende inom jobbet än. Så jag letar för fullt efter ett ställe att crasha på. Sen har vi ju såklart varit på stranden och vid poolen idag. Riktigt fint! Behövdes verkligen för jag kände mig så jäkla blek. I'm colored up nu! Lite iaf. 

Nu ska jag göra mig lite iordning.. eller käk först kanske sen ska jag och jobba & sen blir det självklart partypaaaarty på Patcha Toxic ofcourse.

See you later.

colorado

Tjabba heeej.. idag är jag sjuukt sliten! Det blev ett jäkla drag igår på "jobbet". Det känns inte ens som ett jobb för det är så himla kul att jobba på Pacha Toxic! Går inte ens att beskriva. Bättre o bättre dag för dag wiihooo ;D Efter jobbet då så stack jag o Frida plus ngra till - till Colorado och festade en stund, dock inte så länge eftersom vi redan hållt på ett bra tag sen halv 21 på kvällen (till ca 05)! Fatta vilka långa dagar det blir men herregud vad det är värt det. Love it! Ganska full blev man på det.. känns som man druckit en del varje dag nu (inte riktigt men nästan). Men herregud va ska man göra när man får hur mkt gratis sprit som helst på jobbet?! Men lite skärpning får det nock bli för just nu är jag väldigt väldigt förkyld och fötterna är fortfarande inte helt hundra än.

Det blev i alla fall en stund på stranden idag för det är jävligt varmt idag. Har ingen direkt koll men skulle gissa att det va mellan 35-40 grader idag. Solsting! Emelie skulle gjort mig sällskap men hon verkar inte kunna svara på sin mobil. Kanske avstängd, jag vet inte.

Och ja just det! Måste berätta om hur nice det är med rena kläder. Nästan det bästa som finns! Fick lämna in mina äckliga gris-luktande kläder idag på ett sånt där tvättomat ställe eller vad fanken det heter. Även om jag nästan har en 3mån förbrukning av kläder så va nästan allting väldigt svettigt, strandigt och bara så jääävla äckligt. Så det kändes sjukt härligt att få sätta på sig underbart oillaluktande rena kläder. Fett nice!


Ikv blir det jobb. Vet inte hur och när jag ska få tid till att flytta mina saker till pojkarna men det ska nog lösa sig.. har fan ingens nummer heller. Väldigt dumt! Så det måste jag ordna sen, helst innan jobbet 20.30...

Ciao


pacha toxic

Okej! Nu har jag ännu ett nytt jobb! Helt otroligt. De andra stället kan skita ner sig, managern där va ju helt instabil - metalt på alla sätt och vis. Psyko helt enkelt. De andra killarna där va helt underbart snälla men klarar inte av såna sjuka människor. Istället har jag hittat nya heeelt fantastiska tjejer och killar på P&T.. bl a en skåning som heter Emelie som är sjukt jävla rolig. Henne gillar vi! Så himla skönt att man skaffar nya kompisar när de andra fullständigt skiter i en, så jag skiter i dem tillbaka minst lika mkt om inte mer.. ursäkta mitt ordförråd nu men vilka jävla bitterfitt*r!

Nu har jag dessutom ingen biljett hem längre. Det flyget gick hem igår kväll så nu är det bara att fortsätta kämpa på och göra sitt bästa. Tjäna ihop lite pengar - spara och lägga undan lite - leva såklart - kaanske betala tbk en och annan skuld. Det jag är skyldig min mamma ska självklart betalas igen men det där andra utpressnings skitet vill jag egentligen bara stunta i. Malakas!

I fortsättningen kommer jag mest hänga på Swedco på bargatan eftersom jag inte längre "är välkommen" på nyfiket osv. Igen - Bitterfitt*rna som har talat. Egentligen bryr jag mig inte ett skit för ni betyder som sagt inte ett piss längre mer än en fis i luften.

Så nu va det sagt. Orkar inte förklara mer för jag kommer få skit för detta tillräckligt mkt ändå. Jag mår bra och jag hoppas att alla ni andra också mår toppen för det är det enda som räknas. Hörs sen!

ShizzleCiaoNizzle

o-nice

Är väldiht orolig för min syrra. Hon fick komma hem från sjukhuset idag tack o lov men fan asså. Det ska inte vara ngt allvarligt för då åker jag hem. Kan inte sitta här och bara låta saker hända liksom.

Det blir inget längre utlägg nu för det orkar jag faktiskt inte. Får försöka göra bättre inlägg när jag har mer tid.

Jag har faktiskt tagit lite bilder men mest på stranden och havet så jag ska verkligen göra mitt bästa för att fixa lite roligare underhållar bilder.

Ta hand om er. Puss

RSS 2.0