beautiful day

Det finns inget härligare än att vakna upp till soligt fint väder en tidig morgon när man egentligen inte orkar gå upp. Men man går upp för man blir på bra humör av vädret och tänker "fan, detta kommer bli en bra dag!".

Jag har varit taxi åt min pappa klockan 09 som skulle iväg med jobbet på någon kurs. Och jag vart verkligen inte överlycklig över att få gå upp så tidigt då jag somnade kanske 02.30 inatt. Men just nu så känner jag inte för att somna igen - ska ta vara på det fina vädret! Först en dusch och vakna till, sen träffa kompisar.

ciao

det värsta och det bästa jag vet just nu

Det värsta jag vet just nu är när andra människor känner att de måste föra en annans talan om saker som man kanske sett framemot att berätta själv. Frustrerande, man berättar något litet som inte blivit en direkt nyhet ÄN och PANG - på 0,3 sekunder så vet halva stan om va man har sagt.

Det bästa jag vet just nu är när det går bra för andra man känner! Calle K gick vidare :) fan va kul. Vilken lirare du är!


i m o r g o n  hoppas jag att få reda på hur det gick. och ingen kommer få reda på om vad och hur det gick förrän jag SJÄLV berättat för de jag tycker det är viktigast att berätta det först till. Löjligt egentligen men det är också jävligt konstigt de där att man inte kan öppna munnen om något här så. Som Elin hade sagt; SCHYYY!

stäng munnen och håll tummarna istället skvallertant


sugen på sushi

Har ett himla sug efter sushi idag. Mamma har sagt hon ska laga fisk idag men jag vill ha Sushi. Ni vet när man känner sånt sjukt sug efter något som man verkligen måste ha och inget annat än just det duger! Så är det för mig just nu.. och tyvärr har Kristianstad inga riktigt bra Sushi ställen. Jag vill inte bo här.


ge mig sushi från Sand.


nu får det ju faktiskt räcka

Blir så jävla förbannad när såna äckel till idioter sårar mina vänner. Är så arg så jag vet inte var jag ska ta vägen. Vart håller denna världen på att ta vägen egentligen. Äckel o slemmon som finns överallt låtsas vara något dem inte är från början sen gör en 190 graders vändning och visar sig vara det värsta man absolut kan tänka sig.
Låt mina vänner va nu, nu får det faktiskt räcka!

nu är jag fan arg

har ni fest eller ?

Känner inte alls för att göra något idag. Har ett konstigt humör o orkar knappt med mig själv. Jag vet, jag är tråkig men har helt tappat lusten idag.. lusten för vad? Allt.

Har tackat nej till fest och känner mig sjukt tråkig. Sen nyser jag hela tiden.. har nyst 5ggr på en minut nu. Va jag vet så är här inte dammigt hemma hos oss. Och det störigaste är att så fort man gör något ljud ifrån sig som en nysning eller minsta hostning - då säger alltid någon "ja, men det är svininfluensan". Så himla tröttsamt, precis lika tröttsamt som att alla pratar om Anna Anka just nu.. jag orkar inte ens ha en åsikt.

fan vilken jobbig dag jag har. vaknade helt klart på fel sida.

filurar

Sitter uppe och kan inte sova.. min sömnlöshet som jag hade för ett halvår sedan börjar sakta men säkert komma tillbaka. Den uppskattas inte! Speciellt inte när jag varit sjukt trött sen 5h tillbaka men verkligen inte kan sova. Hur är det möjligt?! Kan inte för mitt liv förstå hur det fungerar men jaja.. i alla fall. Den som inte kan sova får sitta uppe o filura på hur man ska kunna somna fortast möjligt. Jag började med att läsa såna bloggar som alla andra verkar finna roande att läsa utom jag. Hamnade på gaybloggen eller vad den heter.. han verkar skum. Han verkar mest vilja se ut som Mr. Jay i topmodel med sitt genomsilvriga kalufs. Lite glitter på det o han ser ut som en vandrande ögonskugga!

Efter att ha bläddrat ner lite så hittade jag Agnes nya version på videon On and On, tänkte att den måste jag se.. allting för att kunna somna. Såklart segar skiten, hackar o videon fastnar tillslut i ett väldigt skrattretande läge..




Jag är nog väldigt övertrött för jag kan inte sluta skratta. Lite dålig humor såhär på kvällskvisten är väl trevligt?!


heja mig

Anställningsintervjun gick tydligen bra... det va hon som intervjua mig väldigt noga om att berätta för mig. Dock kändes det som att jag halka in där på ett bananskal några fååå minuter sen (som vanligt, var jag än ska.. men ändå bara 3minuter) o kände mig superstressad. Fick ju panik när de ringde typ 3 på em och ville att jag skulle komma fem när mitt CV inte är uppdaterat sen maj. Så uppdaterade i all hast, vet inte ens om det blev så bra.. sprang bort till Carro o lånade skrivare för vår inte funkar sen hoppa in i duschen o hinna bli klar på 40min. Alla som känner mig vet att 40min att bli klar för mig inte räcker!

I alla fall kom in på caféet efter att ha halvsprungit från parkeringen och va typ helt väck. Men gjorde mitt bästa o va mitt vanliga trevliga jag :D! Hon sa att jag låg väldigt bra till - det enda negativa är att jag inte gått någon sorts barista kurs. Visst jag har använt espressomaskiner i jobb innan och kan grunderna men nuförtiden ska ju allt sånt se så himla proffsigt ut så mina små kunskaper räcker inte till.. sen va de ju också 4 år sen sist jag gjorde sånt. Men det känns ändå bra, hon va väldigt trevlig och hon känner min moster o har en dotter som är lika gammal som mig och hon gick också på Söderportgymnasiet.. väldigt lätt att snacka med så hoppas jag lyckades få till min "gulliga personlighet" lite grann. Haha! Nej, men det gick säkert bra.

Nästa vecka ringer dem tillbaka o säger ja. Ringer dem inte så blev de inget mer med det. På måndag har dem de sista intervjuerna. Hoppas på det bästa!

heja

pouring rain

För ungefär 2min sedan så spöregnade utanför fönstret och nu... nu är det skinande sol. Vågar man ge sig ut eller kommer det börja ösa ner så fort man går utanför dörren?!

Jag hatar regn och något jag hatar ännu mer är grodor som hoppar fram när det regnar. Jag, Elin och Johan va ute o gick powerwalk igår kväll. Johan gick ju ganska mkt före oss hela tiden. Hur bra de gick för mig och Elin vill jag inte ens uttala mig om.. eller jo, Elin va kass o jag va bäst :D. I alla fall så fanns det grodor ÖVERALLT! Jag äcklas av grodor.. slemmiga, äckliga o gröna. Eller som Elin sa "slemmigt men mättande", fräscht. O efter det hade regnat lagom mycket på oss så hann vi kolla på Idol hemma hos Johan o heja på Calle i typ 20min sen fick jag köra hem för att lämna bilen till lilla mamma som skulle till jobbet.

Förresten! Jag har löst mysteriet på det skumma 01-numret. De ringde o väckte mig imorse och jag blev skitsur för jag har haft svårt för o sova ordentligt den senaste tiden så nu fick de liksom va nog så jag fick ju svara. Det va ett jobberbjudande! När människan på andra sidan luren fråga om jag va intresserad va tror ni jag svarar "ööh amen jaha, men är det deltid eller heltid" och lät sjukt oitresserad. Skulle kunna skylla det på att jag va nyvaken o sur för att de väckte mig men jag känner mig inte speciellt intresserad av jobbet alltså.
Det är ett barista/servitrisjobb och jag känner mig klar med caféer alltså. Här har jag klagat på att jag vill ha ett jobb, hatar att bara sitta hemma och nu när jag erbjuds jobb så orkar jag knappt bry mig. Känner mig mer inne på LA nu, känns som att de ska hända något nu.. men jag behöver ju ett jobb under tiden tills dess att man åker så jag får väl ta det sålänge ändå. Lyxproblem man har helt plötsligt!

Sen är jag glad för att försäkringsbolaget äntligen har fått tummen ur o satt in ersättningen för min stulna väska på Rhodos rakt in på kontot. Skönt me lite pengar, nu kan man pusta ut lite grann!

hoppla hej

nu rör vi på fläsket

Tänkte testa att springa en runda idag. Frågan är om det kommer gå överhuvudtaget.. har inte rört på fläsket i typ 5mån nu. Sen den 24maj till den 2augusti så har det handlat om jobb o fest om vartannat - mest fest då vi drack under arbetstid. Visst jag gick upp och ner i vikt där pga av bl a sjukdom men också för man mest drack vatten o sen gick en massa om dagarna men sen gick man lätt upp det igen. Men sen den 2augusti så har det handlat om att vila mest och sen har jag ju festat också... en del. Men mest vilat tack vare mitt ben men nu har jag varit utan kryckor ett tag, benet har läkt helt så nu är det väl dags att man gör sig av med allt man har lagt på sig. Inga mer undanflykter för min del. Nu kör vi!



uppdatering: Det började regna precis när jag skulle ge mig ut plus att det blåser halv storm. Tog mig en kanelbulle istället.. så duktig är jag. Haha. Kanske tar mig an träningscykeln senare om jag känner för det.


kul, men jag ska aldrig mer gå in i ett provrum

Eller så använde han den som 'provstrumpa', fast för kalsonger…


H&M, Kristianstad

Mycket upprörd kvinna ~40 går snabbt fram till ett äldre biträde.
Kvinnan (argt): Det hänger en använd kondom på en krok i ett provrum!
Biträdet: Va? Oj då, den ska vi verkligen ta bort. Ursäkta så mycket…
Kvinnan (mjukare): Okej. Ja, det kunde ha varit värre…De skyddade ju sig i alla fall!

från tjuvlyssnat.se


Det va längesen jag gick in i ett provrum o testade kläder. Jag hatar verkligen att gå in i provrum så oftast köper jag plaggen jag vill ha, testar hemma och passar de inte så lämnar jag tillbaka dem. Men visst testar jag kläder ibland i provrum men helst inte. Nästan som en liten fobi. Belysningen är alltid konstig, folk står alltid på kö o stressar, svettiga kläder med smink på som andra provat hänger kvar så jag inte kan hänga upp de kläderna jag ska prova och när man tittar sig i de speglarna ser man 20kg tyngre ut känns det som. Nu fick jag ännu en äcklig anledning att lägga till listan. Allvarligt talat, i ett PROVRUM??!!?


byta namn ?

Satt och funderade på om man kan byta namn på bloggen.. eller adress eller vad man nu än kallar det. Kan man det? Isåfall skulle jag behöva göra det.

Nu ska jag fortsätta kolla på Scrubs.. hur bra ? ! !  Innan va den serien mest tidsfördriv när det inte fanns annat men nu har den börjat spela i de större ligorna o har blivit en av mina favoriter.

Oh, förresten.. detox. Någon som är med mig? Behöver bli av med allt gift jag hällt i mig de senaste 6månaderna och skräpmat dessutom. Lite träning på det sen är man fräsch och på G igen. Gjorde det förra sommaren i 2veckor - gick ner 5-6kg och mådde som en prins, de e inget kul men blev helt klart piggare o mådde mycket bättre när jag gjort det. Fast då körde jag med detox-piller, tänkte köra utan dem denna gången för det går säkert minst lika bra. Tänk på det..


modehuset chanel

Nu har jag ändrat bloggen igen. Bättre? Eller vad tycker ni egentligen? Kan ni tycka något någongång?!

Jag ska i alla fall titta färdigt på mitt favvo program Modehuset Chanel nu. Kul att se hur kollektionerna skapas och kommer till liv.


skummis

Har vaknat tidigt idag, i alla fall tidigare än när jag brukar gå upp annars. Klockan tio för er som undrar. Anledningen är att det ringer skumma nummer till mig. Denna gången va det inte ens ett svenskt. 0104873434, vem är du? Eller ser försäljarnummer ut så? Igår ringde någon från Södertälje.. gissar på felringning för de gav upp efter att ha ringt en gång. De har ringt skumma nr i ngn vecka nu och jag orkar inte.

Nu ringer 0104873434 igen.. vem ringer vid denna tiden? Ok, klockan är iofs 11 nu men.. jag orkar inte svara. Jag är kanske konstig men jag gillar att veta vad det gäller innan jag svarar. Hatar att bli "caught off guard".

absolutflaskan tackar inte för sig.. än

Okej, jag ska försöka göra något åt bloggen. Det är än sålänge bara en som har sagt "nej, lägg inte ner.. förbättra bara" (Heja Soppan!). Då antar jag att alla andra som läst tycker "ja för fan, lägg ner din skitblogg". Tydligen. Men ni ska inte få det nöjet - ni ska få läsa min skit ett litet tag till. Sålänge jag känner för det. Och ni märker ju nu att jag inte kunde hålla mig ifrån bloggen, ALLS.

Saken är den bara att jag vill ändra utseende o sånt men guuud vilket pill det är. Jag är ju liksom ingen "hej detta är min proffsiga blogg som jag slitit med själv i Photoshop". De ska va snabbt, enkelt o lätt. Stilrent, snyggt också färgglatt. Det är jag. Hur gör man då? Plus att hur mycket har man att berätta om dagarna när man nästan lever som en fattig säsongare fortfarande. Inget jobb. Inget plugg. Kul. Vad vill ni veta? Jag kan ju vara ganska kul men jag vet faktiskt inte längre.. känns inte så kul när man inte har något på gång. Jag brukar ha något på gång.

Och för er som vill veta om senaste fylleslaget.. ja då skulle ni varit där för jag minns inte det själv! En helt lugn & stillsam kväll med lite rödvin och gott snack mellan mig o Elin i lördags resulterade i värsta vattenfallet av sprit och tillslut en lång minneslucka. Hur gjorde vi det där? Eller  j a g  rättare sagt. Vi hamnade på Hesslebaren beställde några drinkar och rätt som det är minns jag inte ett dugg av vad som hände.. tydligen hade jag kul (enligt Elin). Och vi stannade på Hesslebaren hela kvällen. Fick ett gott snack med folk jag känner och inte känner och va mest ett glatt fyllo. Minns inte ett enda ansikte efter klockan 12 (gissar jag på - kanske tidigare, va vet jag).
Dagen därpå skulle jag upp tidigt som tusan.. 07.00 inte minst! Pappa va tvungen att ha bilen då och mitt tidigare jag som tänkte "jag ska ta det lugnt ikväll" tänkte att det inte blir några problem men mitt senare "hej jag är ett vandrande bränneri" tänkte mer "jag kommer inte överleva att köra i dimman, trots sina ynka 3km mellan Vä och Ovesholm". Som ni märker så är jag fortfarande vid liv men det hade kunnat gå åt - å en slank hon ner i diket! Men jag rullade låten Det Går Bra Nu i huvudet på mig själv hela vägen så.. det gick bra helt enkelt.
Väl hemma hamnade jag i soffan och stannade där resten av dagen. Somnade om vart annat och åt om vart annat. Härlig dag! Fina grejer. Bakis? Jag? Inte då. Men när man känner sig sådär lagom på topp så kan man vara utan de dära små påhoppen om att man ser förjävlig ut och är ett fyllo... för jag mår redan dåligt, jag HAR huvudvärk! Det skiter min syster högaktningsfullt i.

Scenario "mamma ringer runt lunch och syrran svarar":
Therése (syrran) svarar utan att veta vem det är: - Krematoriet Festvåningen!
Mamma: - *Skrattar* Hej hur mår ni idag? Va gör ni?
Therése: - Jodå, de e fint. Sitter o tittar på bumbibjörnarna på TV och bredvid mig ligger den Levande Absolutflaskan (jag alltså).
Mamma: Är på jobbet o vet inte vart hon ska ta vägen när hon viker sig av skratt.

Hmm.. kul det där. Jag skrattade också faktiskt. Charmigt att bli kallad Levande Absolutflaska. Visst, jag kan förstå dem. Speciellt när de frågar om jag hade roligt och får till svar "ja... det tror jag.?!hmm.. ska höra med mina kompisar" och det är inte första gången. På senaste tiden har jag ändå lärt mig att dricka måttligt så jag vet vad jag håller på med men nu börjar det gå överstyr.. igen. Är man bara ung och dum då eller håller det på att sluta med AA-möten?! Hoppas inte.
Och idag när jag hämta min mobil hemma hos Elin (som jag glömt igår, fastän jag la den på hatthyllan precis innan jag skulle köra hem bara för att inte glömma den) så frågar hon om jag ska med ut på fredag! När hon precis skrattat åt fyllo-jag i lördags. Hmm.. Elin. Ska tänka på det! ;)

Ingen mera alkohol, SKÅL !



hej min blogg är tråkig

Tänker lägga ner den. Det är dags känns det som. Samtidigt vill jag inte lägga ner den, men det finns liksom inget engagemang längre - plus att den ser ut som fan.

Får ta och fundera på det men just nu orkar jag bara inte bry mig om den.
Vad ska jag med en tråkig blogg till ?!!

kannagi ohlsson

En gammal favvo som är lika bra varje gång! Vilket härligt humör jag e på idag :)


mary jo matsumoto

Framtida internship hos Mary Jo Matsumoto kanske?! Kan ju hoppas.. kontakter är verkligen allt. Mamma fixar! Hon gör classiska pärlsmycken, väskor och har en klädlinje på gång.
Här hittar ni hennes blogg & hemsida.

det gör verkligen ont

Är det någon sorts regel på något sätt att man två dagar efter fortfarande ska vara bakis? Speciellt när man varit ute en lördag.. då känns det som att huvudet aldrig kommer bli sig likt igen. Fan va jag mår dåligt. På riktigt, jag känner mig liksom sjuk på något sätt. Från axlarna och upp.

Skitsamma ska inte sitta här o beklaga mig, får ju skylla mig själv att jag inte vet bättre. Men vafan.. att göra saker halvdant är inte min grej :)

Va e det på TV ikväll?

karatefylla föer faaen

Vet inte riktigt var jag ska börja.. jag va så packad igår att jag knappt kan stå upp på benen idag. De kan ju inte va bra??!? Fast jag hade så jäkla roligt så de va helt klart värt det. Eller va säger du Madds? Föer faaen.
Alltså jag trodde inte att det va möjligt för mig att bli speciellt full längre eller bakis för den delen sen jag kom hem från Rhodos men där hade jag fel. Riktigt riktigt jäkla fel! Oj så fel jag hade. Trodde att min lever redan va så skadad så den inte bryr sig om att ens försöka repa sig men den verkar må hyfsat fint ändå. Bra där!

Nej men igår alltså. Det började med förfest hos Soppan ganska lugnt o stilla till att sen explodera till världens spritfest kändes de som för fy fan va det flödade dricka (för min del iaf). Vitt vin - typ en halv bag in box, teeeequila tequila tequila (som förstört min söndag, gud va jag drack tequila) och cider. Det va liksom bara supa eller försvinna. I alla fall de va gott folk, gott snack o en himla massa dans. Minns att jag sjöng också eller va det bara en dålig dröm? Hoppas på dålig dröm.
Väl inne på Banken så drack vi mer o träffade folk man äntligen kände igen och även ngra som vi helst inte ville känna igen.. Syfilis, Klamydia & Gonorré. Vad det så dem hette Elin? Haha. Och jag har lite ångest för att jag inte kommer ihåg exakt allt som hände. Min gamla vän "Flashbacks" har bestämt sig för att komma tillbaka på besök idag. Lite jobbigt. Men tror att jag inte gjorde bort mig allt för mkt.
Av någon sjukt konstig men rolig anledning snacka vi danska under hela kvällen. Ja föer faaen Madds! Och imorse när jag vaknade upp hemma hos Elin så kunde jag konstigt nog inte sluta.
Ja, efter Banken hamnade vi på en buss hem (som vi trodde skulle gå till Vä, hem till Elin) som va helt fel! Bussen körde till andra sidan stan ut på Näsby. Alltså de va ett tag sen jag åkte buss men så illa kan de ju inte va att båda inte fattar att vi gått på fel buss. Men jag kan nästan svära på att det stod Vä Skola på bussen. Det slutade med att vi fick skjuts hem av busschauffören.. lite skumt att åka med ngn okänd men han va faktiskt snäll och vi kom ju faktiskt hem. Sånt händer bara mig o Elin. Dum, dummare, dummast på spritparad! Haha föer faaen.
När vi väl tagit oss hem till Elin o skulle slänga oss i sängen - va händer?! Säng jäveln välter o jag åker rakt in i väggen o fattar sakta men säkert att sådär kan jag nog inte sova. Hahaha, bara det som fattades. Elin hade glömt att dra ut benen på sängen visade det sig.. ganska brutalt. Och sen gick det ju inte o sova på ett tag för vi fick ngt sjukt fylle-skrattanfall som inte tog slut. Stackars Elins mamma som försökte sova!

Idag är man ju verkligen inte människa. Kom hem efter ett och med sprängande huvudvärk o kunde knappt stå på benen, pappa bara skrattade åt mig.. schysst. Fast det hade jag nog också gjort. Jag som egentligen inte kunde gå ut igår. Somnade sen vid 3 eller 4 och vaknade först vid 8!! Alltså.. inga mer karatefyllor på ett bra tag nu. Jag luktar fortfarande som ett helt bränneri o då har jag ändå duschat! Fresh.

Nu ska jag titta färdigt på Notting Hill.
Bra skit

garderobtjuvar

Har ni någonsin hört talas om såna? Jag har en alldeles egen här hemma! Min alldeles egna mamma. Och min syrra nallar också ibland när hon visiterar oss o bara känner att hon behöver ha mer kläder än någon annan i hela världen. För hon har massor av kläder! Blir helt trött när man funderar på att gå ut sådär i sista stund och inte har något nytt i garderoben, då vill man se ALLA alternativ. Sån e jag iaf, kan bara inte slänga på mig ngt för då får jag bara ångest o ångrar mig sen. Man kan inte bara åka till Danmark med en annans kläder o inte säga något. Åååååh... mamma!

Jag ska börja köpa riktigt riiiiktigt fula kläder så ingen tar dem.

förunderligt

Jag förstår mig inte på vissa människor ibland. Det kanske inte är meningen heller att man ska förstå allt och alla precis hela tiden men just denna gången fattar jag verkligen ingenting. Absolut ingenting. Vet inte ens om jag vill förstå heller för du är mest konstig.


I make her say

Kid Kudi ft. Kanye West

det är fredag

Allt virus verkar ha gett sig av. Känns väldigt bra! Fick lite panik ett tag när pappa sa att jag skulle tömma allt de jag vill spara på vår extra hårddisk - men fick inte plats! Sen tänkte jag "men vi har ju skivor jag kan bränna över de som inte fick plats" - fel sorts skivor visade sig vara. Suck! Sen fick jag en kommentar på mitt virus inlägg där jag fick väldigt bra tips om hur man får bort skiten från datorn.. OCH man ska INTE ha två virus program. För en sån som jag som inte fattar sånt så är jag väldigt tacksam för hjälpen. Tack!

Va ska hända idag då? Fredag... pappa sa han skulle grilla till oss idag så det låter ju nice. Fint väder och allt, tror jag ska försöka gå en runda. Vet inte hur bra det är för min fot som inte läkt helt än men man kan ju prova. Behöver ju inte köra ngn himla powerwalk, vill mest ut o röra mig lite. Sen blir det Idol ikväll igen.. de bästa programmen är ju när det är auditions.


tänker på stackars Lusse idag

All heder

Fan va kul att Calle kom vidare i idol! Min gamla klasskompis från högstadiet.. så jävla härlig.


virus

Jag har fått virus i min dator så jag kommer inte uppdatera här speciellt mkt förrän det är helt fixat.. så typiskt. Upptäckte skiten igår och det envisa helvetet vill inte försvinna fastän jag försöker få bort det hela tiden. Jag har ändå 2 visrus program i min dator. Jaja, pappa får hjälpa mig när han kommer hem ikväll om jag inte lyckats ta bort det på egen hand.

bottoms up

Alltså va e det med folk?! En anmälde sig på direkten.. och en skyllde på att det va måndag, men hade det varit helg så kunde det gått bra. Vart e resten? Ryck upp er! Så jävla tråkig vardags-koma alla har hamnat i bara för att skolan har börjat o för semestern är slut. Fan va ni är tråkiga! Lite tequila har väl aldrig skadat?! eller jo.... kanske. Men skitsamma, visst hade världen varit lite roligare om alla varit plakatfulla på jobbet eller i skolan? Det är min drömtillvaro.


Nää, skämtosido.. jag är bara uttråkad idag som ni säkert märkt så jag ska sluta nu. Ska avsluta mitt enmans tequilarace nu. Skeul

va jag blir trött på mig själv

tequilarace & chokladcigarrer någon ?

Jag har Tequila & Caprice chokladcigarrer! Who's up for the challenge? Jag är uttråkad och skulle bara få ont i magen om jag häller i mig allt själv och ju fler desto bättre. Låt oss få igång denna dystra måndag! Vem är med mig?!!


det börjar närma sig

Mamma & syrran kom hem inatt, aka Glidarna.. dem har haft det bra i en vecka på Rhodos nu. Min syster har dessutom varit där två veckor redan i år (mina sista två veckor jag va kvar där nere) så hon är väl den ultimata glidarn som bara drar på semester igen sådär huxflux. Nej men det är väl välbehövligt. Speciellt för min mamma som har gått & varit orolig för mig hela sommaren! Fick en supersize Caprice burk av mamma, bra där :). Alltså det är ungefär som grekiska choklad cigarrer fast riktigt GODA. Min favorit! Så jag åt några såna innan till filmen Marley & Jag o tog det allmän lugnt. Fina grejer :)

Vad ska man sen göra idag? Trist väder. Hösten närmar väl sig.. eller den är väl här. Inget kul. Vad ska man göra nu liksom?!  H ö s t . Vill verkligen hitta ett nice jobb men som jag har skrivit tidigare så kan jag se i stjärnorna efter ett jobb här i Kristianstad. Arbetsförmedligen är trams. Löjligt. Visst jag jobbar på Teaterbaren igen den 30e men jobb två dgr i månaden är ingenting.

När mamma kommer hem från frissan ska jag lägga fram förslaget Norge. Faktiskt!

Sthlm hos Malin närmar sig också hoppas jag. Och reunion, hoppas de flesta ska dit i november. Ska bli riktigt skoj o träffa alla igen!

ciao


BRA SKIT


Förvånansvärt bra film. Jag vill ha en sån hund...


hur blev det ?

Hur ser det ut? Är bloggen ok? Tyckte det blev lite roligare med färger. Va tycker ni?

ny header?

Ny header kanske? Eller nej?! Det kanske blir för mkt med Rhodos tema o töntigt... kom med förslag.







fint ska de va !

De blev en väldigt bra kväll igår. Vi gick o käkade på Kristianstad Pizzerian, väldigt goda och STORA pizzor. Sen va det väl mer eller mindre meningen att vi skulle kolla på ngn bra film men vi gick förbi Banken efter vi käkat o såg att Timbuktu skulle spela så vi struntade i bio, stack till Hessle o drack lite (eller ja, louise skulle köra hem sen så jag drack väl:) ) o sen blev de Timbuk inne på Banken. Att en sån liten människa kan va så bra.. synd bara att han körde en massa låtar i början som mer än hälften inte hade hört än men sen när han väl kom igång med Vi drar till Malmö o Stirra Ner osv så blev de så jäkla bra.
Fast en sak som va mindre bra va kösystemet efter spelningen. Jag orkar inte ens förklara hur det gick till för då blir jag bara irriterad. Låt oss säga att det va en massa låtsasvakter som släppte in tre pers åt gången vid jackorna när man står i en labyrint till kö med 1000 andra människor. Stod vi där länge tror ni? Ja. Trängde sig andra? Ja. Någon "vakt" som brydde sig? Eh nej. Sen kom man varken in på dansgolvet eller ner till toaletterna genom den andra ingång utan då fick man ställa sig i den jävla kön för att bara komma in, skit i jackorna.. bara för att komma in där de inte ens va mkt folk. Losers.
Annars va de nice!

Och eftersom man e kameralös så fick jag ta ngra kort med mobilen.. det kunde lika bra varit Pepps Persson som stod på scen för på dem bilderna ser man fan ingen skillnad. Haha. Men ni ska såklart få se dem (alla) 5 bilderna ändå :).

Sen har jag fått Johan Glans på huvudet.. "Eldorado älskling?! Fint ska de vá!". :D






Timbuk hoppade runt som är två skitar hög


Louise :)


jag ser ju drogad ut :P

Nä nu ska jag ta de lugnt, städa lite senare och sen blir de jobb halv 10 ikväll. Sen kommer syrran & mamma hem imorgon från Greklandet! Vilket påminner mig om att jag skulle behöva sola :)

norge kanske

Träffade ju min kusin Jonna igår. Konstigt att man efter så lång tid fortfarande umgås precis som förr, att det va ett år sen man sågs sist märks inte. De e nice!

Vi satt på Café Fenix uteservering o snackade skit i ett par timmar och började snacka om att jobba i Norge. Jonna jobbade ju där i somras o tjänade väldigt bra med cash. Känner verkligen suget att sticka dit. Plus att Mia & Kine bor i Trondheim - ännu mer anledning att sticka dit. Måste erkänna att jag har haft lite fördomar mot norskar innan men jag tar tillbaka allt det nu, Kine o Mia är genuint genomsnälla (om det nu är ett ord) och skitroliga! Min vinter hade nog varit räddad isåfall för jag är skittrött på Kristianstad redan. Skit håla! Ska jag ändå spendera en kall tråkig vinter här så kan jag lika gärna sticka till Norge o uppleva lite nytt. Lite klirr i kontot hade inte varit fel det heller!

Känner verkligen att det är något för mig att fundera på. Visst jag fick jobb på T-baren nu men de stänger för sommaren nu så där kommer jag ju knappast få ngt mer jobb i vinter. Sen börjar jag känna hur småstadslivet börjar gå mig på nerverna igen, inget för mig så därför är något nytt bättre för mig. Då slipper jag va tråkig o sur hela tiden för jag älskar när det händer något nytt. Something to think about


starkt ska de va

Vaknade 08.30 idag. Har tagit väldigt lång frukost, nu fattas det bara en kopp kaffe... bara jag hemma så får göra det själv. Fast jag gör bra kaffe, inte mesigt svagt kaffe utan det ska va starkt! Inte för starkt men precis så bra som jag gör det. De e väl tack vare min mamma. Hon e likadan.

Måste hoppa in i duschen sen! Ska in till stan 12. Så himla tråkigt att det är sånt skitväder bara... Jag avundas verkligen inte min lillebror som är ute med sin klass i skogen o tältar. Fiifan! Sån där grej som man va tvungen att vara med på (jag har också gjort det en gång i tiden när jag började gymnasiet) annars fick man göra det året därpå med de nya ettorna när man själv gick i tvåan. Lika bra att bara göra det. Stackarn, jag ska verkligen inte klaga eftersom han ligger där ute med sin klass i militärtält o fryser. Jag kommer ihåg hur jobbigt det va. Det räckte inte bara med att man skulle tälta man va tvungen att gå EN MIL innan man kom till stället där man skulle campa & där fick man banne mig inte vila nej då vart de lekar o skit på schemat. Så. Nu måste jag sluta klaga. Det är bara de att mamma o syrran e på Rhodos - jag vill såklart också! De kommer hem på söndag igen o lär vara brunare än mig för jag börjar blekna. Känns väldigt hårt o jobbigt, haha! Solariumet ropar på mig liksom men de e bara det att det är så drygt att ligga där när det inte är riktig sol. Fast de e ganska fint ändå :)

Äsch, kaffepaus nu.

mysko

Ibland funkar bloggen som den ska och ibland inte.. blir trött i nerverna. Just nu gör det väl inte så mkt för jag har inte så mkt att skriva om men ändå. De e lite skumt eftersom min dator fungerar perfekt nu (peppar peppar).

Jag är i alla fall glad. Hade ju som sagt en bra födelsedag! Blev lite sjuk men det försvann snabbt. Sen träffade jag Semra en dag och va med hennes systerson Edin, så gullig med stora fina ögon oxå är han en riktigt cooling. Haha :) faktiskt! Vi gick i Tivoliparken. Edin matade ankorna och flängde runt på lekplatsen som spiderman, det slutade också i att han ramlade o slog sig. Helt galen! Sen stack vi o köpte glass så han va nog nöjd för när vi skulle lämna honom så blev han jätteledsen o grät. Stackaren.

Imorgon ska jag träffa min kusin efter hundra år :) ska bli spännande.. faktiskt, vi har nog inte träffats på ngt år nu. Vi har nog mkt att snacka om!
På fredag ska jag träffa Louise och vi ska göra stan.. eller nej inte riktigt kanske :) men det blir mat på stan först å sen får vi väl se va som faller oss in antar jag.
Känns så himla skönt att jag kan börja röra mig mer, umgås med folk osv. för foten gjorde mig nästan deprimerad ett tag. Nu e det bara lite lite kvar som ska läka men det är pyttlite jämfört med innan. Me likey!

LÖRDAG! ska jag jobba :D ska bli så jäkla kul. Ska hoppa in på Teaterbaren som bartender! Ska bli riktigt skoj, det va ju ett tag sen jag hällde upp drinkar i stressen. Plus att jag aldrig jobbat där innan så jag hoppas verkligen att jag inte gör bort mig. Men det ska gå bra, i n g a  p r o b l e m. 2-årig erfarenhet måste ju ha gett mig ngt :P

ciao


anna wintour - the september issue

Trailern "The September Issue"


Anna Wintour, "Isprinsessan", chefredaktör för Vogue Magazine i USA ska va med i en dokumentär om hennes arbete på Vogue. Jag måste se detta eftersom hon anses vara väldigt kall och bitchig.. måste helt enkelt se dokumentären. Frågan är bara, kommer den visas i Sverige? Kan jag se klipp på internet (förutom halv-klipp på youtube)? Var?

Här gästar hon på David Letterman.

prosit!


RSS 2.0