therése carribez

Hon sitter här o traggar! "Gå o duscha, gör de o gör detta!". Hallåå, jag är invalido.. vad ska jag göra me två kryckor i handen?! Otacksamma semesterglidare kallar jag det. Nej men jag måste blir klar. Ska få mina försäkrings papper och sjukhusets papper hem till försäkringsbolaget. Hej försäkringsersättning! Förmodligen kommer de väl ta tid innan jag får ngnting för detta. Men vi får väl se!

Nu sitter hon här o pustar o vill att jag ska logga ut så jag får väl så snällt göra det. Snorunge! Nej, men jag ska köpa henne en äcklig Carribezzzza så hon blir tyst sen.

Tack o hej önskar Rhodos-hostan o jaeg!

Olyckan Ole Do Lyckan

VARNING FÖR VÄLDIGT OTREVLIGA BILDER !


Tjabba Hej Svej!

"Ikväll blir det löshår", sa Emelie nyss när jag precis tänkte skriva "ikväll blir det fest med kryckan"! Nu ligger jag här i sängen i vår lgh som vi får ha kvar tills imorgon (sen flyttar jag till Hotell International med syrran) och tittar på trasiga lilla mig. Har tagit bilder nu och förväntar mig att få fett med pengar från försäkringskassan för det här. Skitsamma, vi ska festa ikväll! Vi ska sätta oss inne på Dream - som Jannis hatar - så vi ska beställa in helrör av Viktor och Adam där och bara ha skitkul och ta kort på allt och alla. Fan va lack han kommer bli.. men det är vårt mål. Han förtjänar det ju! Bajsgrek eller som det heter så fin på grekiska kakka-greek. Hahaha! Nu har jag iaf duschat för två timmar sen. Ingen raggardusch utan riktig dusch för jag fick ännu mer rengöringsgrejer till såren som gör att man kan duscha med vanligt vatten. Världens "nice-aste" dusch va det! Tro mig det hade ni också tyckt om ni hade bott här med skrapsår från huvudet och ner till tårna. Smuts smuts smuts överallt - och sand med småstenar ska vi inte snacka om. Emelie och Malin packar för fullt. Emelie åker hem till Sverige imorgon och Malin ska till Aten och jobba med sin bästa kompis som också är grek. Alla har bästa vänner som är greker verkar det som och ändå har vi träffat en massa jävliga greker här nere. Sinnes!


Nu lägger jag upp lite bilder - känsliga borde inte titta men det är upp till er!

   
1. olycksdagen       2. idag (5:e dagen)         3. Min armbåge idag.


    
4. söndag, hälen - "knölen är typ borta"      5. Mitt snygga Quassimodo öga idag

 
6. Knölen idag (det gula är antihistamin rengöring och det vita antibiotikaspray) 
 

Det klassas som en brännskada men det är ju skrapat och skinnet fastnade i asfalten. Men brännt är det ju helt klart!

Bli inte jätterädda nu. Jag mår fint! Allting läker som det ska sa läkaren igår så allt e bra. Det kommer bli bra igen - lite ärr bara men det kunde ju faktiskt varit värre!

Ciao


kryckan

Ingen bra dag idag heller men skitsamma! Nu orkar jag inte mer. Syrran är i alla fall här så jag stannar här i minst 2veckor till sen åker jag faktiskt hem. Det finns liksom inget mer att hämta här!

Malin sticker till Aten på onsdag och ska jobba där ett tag. Kanske blir så att jag kommer dit och hälsar på eller vem vet jag kanske också börjar jobba där, men det känns faktiskt som att det är dags för mig att åka hem. Nu ska jag liksom bara njuta av tiden syrran är här och bara ha kul!

Det som händer i fredags va att vid sista stoppet kom vi till en nerförsbacke. Jag saktade ner och tog det cool lugnt, verkligen! Körde max i 5-10km/h för jag ville inte ramla med Malin sittandes bakom mig liksom. Så körde vi ner och jag ser en svart hal fläck mitt på vägen och jag ville undvika den men sen började moppen slira och åkte rakt på fläcken och vi ramlade såklart. Jag fick moppen över mig men Malin hoppade av snabbt och klarade sig bra tack o lov och tog bort den från mig. Skinn fastnade i asfalten och hela benet är uppskrapat. Armen är också skrapat, mitt högra öga är helt svart & lila och svullet (Quassimodo!!) och jag har ngt som liknar en hitler mustasch med fläskläpp och högra bröstet är också uppskrapat! - KAOS - . Också har jag fått låna kryckor från Josefina med hälsenan för hon behöver inte det längre. Men alltså jag kan ju gå utan och behöver inte dem egentligen men det är skönare för då behöver jag inte sätta ner foten.. och antibiotika i en vecka till. Efter olyckan hamnade vi i en sjukstuga där de gjorde rent allting sen kom ambulandsen som trodde jag va en Suicide Bomber. Jag bara "..hahaha aa det ser alldeles säkert ut som det också fick jag en knytnäve i ögat påväg till cockpitten!". Men nej det är jag såklart inte! Haha. Sen så sa han "Welcome to flight 101 - we're going to Hospital of Rhodes and we'll arrive in 15min". Så jävla charmig och rolig med sina dumbo öron!

Men nu ska vi inte jobba alls längre. Jag och Malin är skadade så de vill inte ha oss kvar så jag åker hem om två veckor när min syrra ska hem. Så det blir en skön semester med henne iaf vilke känns jävligt skönt! Malin sticker till Aten på onsdag och jobbar med sin bästa kompis på en restaurang. Jag kanske åker förbi på semester eller vem vet det kanske blir jobb för mig också. Men det är nog dags för mig att åka hem nu för jag orkar liksom inte mer nu. Olycksfågel numero UNO!

Nu sitter jag på Café au-Lait med Malin, Therese och Adam. Men vi ska strax gå och käka, kanske det blir Jack's eller ngt sånt. Känns som att syrran kom på rätt tidpunkt men ändå verkligen inte menmen det kommer väl bli bra.. får se. Ta hand om er och åk aldrig moppe (speciellt inte på Rhodos!!!). Pusshej

Kalithea, Faliraki, Lindos beaches

Igår vart vi sen på en lång moppetur till olika fina stränder. Det va skitkul till en början men det slutade i minst sagt katastrof.. men bara för att jag är trött och utsliten just nu och ska snart sticka till Sand och käka sushi så orkar jag inte berätta hela historien. Det har varit en lång dag och jag måste vila upp mig, men jag kan ju säga så mkt som att jag hamnade på sjukhus igen fast på det nya fina tack o lov (igår till idag - ambulans!!). Alltså min otur är helt sinnessjuk, det är något som säger att jag ska åka hem men det tänker jag fan inte göra. Jag ska ligga jävligt lågt nu. Inget jobb, inga långa onödiga promenader, ingen alkohol - antibiotika igen. Men eftersom Pierre fyller år på måndag och åker hem då så ska vi fira honom ikväll men det kommer inte bli så farligt, vi sitter ju ner och äter och sen blir det väl vatten för min del. Jävla piss men nu har jag stått ut så länge så det kan lika gärna gå 4dgr till.

Nu ska jag strax gå hem och rengöra och läka ihop lite + hinna vila lite. Ska bara dricka upp min frappe och kolla lite mail. Kam försöka sätta mig vid datorn imorgon och berätta lite mer exakt vad som hände om ni verkligen vill veta. Det är inget allvarligt eller farligt så allt e lugnt..

Ha en fin lördagskväll för det ska jag! Puss

sprit sprit fest fest



Jaha då va det tre dagar sen man uppdatera igen men det kan inte hjälpas! Hoppas allt är bra hemma i trötta Sverige.. bra väder? Här har det i alla fall varit sinnes-varmt hela veckan. Vi brukar gå till två stränder och skifta lite beroende på hur mkt det blåser - är det supervarmt så går vi till Windy för där blåser det konstant så det är ju skönt när svetten lackar. Sen finns det ju Elli Beach också och den är väldigt nice, jag går faktiskt hellre dit även om det verkligen steker i pannan. Så jag har legat där nu två dagar i rad för att bättra på brännan lite eftersom jag blivit lite blek efter en vecka på sjukhus. Kine, Mia, Robert, Alexandra Josefin, Evy, Andreas osv.. var där idag. Det va så jävla nice en av dem hade med sig stereo så vi låg och lyssna på skön musik, snackade skit och badade. Nice!

Igår vart det spritfest. Det gillar jag inte! Bara en massa skit överallt, översvämning i VIPen så jag fick så och skura i nästan en timme. Kul att man är anställd som servitris men får stå och städa största delen av kvällen. Inte okej alltså.. men så är det. Jobb är jobb!

Det har kommit en ny tjej som heter Malin. Väldigt snäll o go tjej som är servitris och hon har dessutom fått flytta in hos mig och Emelie så det är ju skoj! Så himla härligt när man kommer överens och trivs med en person direkt, det är ju väldigt viktigt - speciellt om man ska bo ihop också.

Just nu sitter jag på Kringlan (café) som är väldigt mysigt. Malin är också här och söta norska Kine var här också för en stund sen men stackarn har också fått lunginflammation så hon va tvungen att sticka till doktorn igen och fixa lite.. så jävla trist att alla ska bli sjuka hela tiden. Men nu känner jag mig iaf mkt bättre. Jag ska bara ta medicin tills på fredag sen är jag FRISK som en nötkärna eller hur man nu säger. Så det blir en jäkla fest väldigt väldigt snart igen! ;D

Emelie laddade ner ett skitbra bildredigerings program till min dator häromdan om heter Picasa 3. GRYMT måste jag säga. Skitlätt att förstå och det går väldigt snabbt att t ex fixa ett kollage av sina bilder och massa annat kul så nu tänkte jag va lite duktig och börja lägga in lite mer sånt. Har satt ihop två stycken (tyvärr bilder som redan ligger på facebook) som jag lägger upp nu sen när jag skaffat en ny kamera så blir det ännu mer kan ni tro!

Enjoy






Nu måste jag alldeles strax sticka hem och fixa mig inför jobb 20.30! Ses


apollonia & astma

KAOS!

Vet inte riktigt vart jag ska börja. Jag som va så himla positiv för bara en vecka sen och nu.. NU ska allting bara bli jobbigt igen! Men jag deppar inte ihop för det - bara positiva tankar på Rhodos! Vet inte hur många gånger som jag har sagt ".. allt är så jävla bra, vafan jag e ju på Rhodos!". Fast tänker man positivt och bra tankar så tror jag verkligen att det kommer bli bättre igen. Något får man väl tro på?!

I vilket fall som helst. Förra veckan så blev ju min väska stulen. Inne på Pacha, under tiden jag jobbade, i början av kvällen och den låg under (UNDER) mina kläder så denna jäveln har verkligen stått och rotat men ingen har sett denna människan. Sinnes irriterande! Skitsamma detta har jag redan skrivit om.

Till lunginflammation och astma attacken. I måndags när jag skulle en sista gång till polisen och ordna med alla papper så blev det en runda till sjukhuset istället. Gick på måndags mötet och mådde verkligen apa, ville typ bara lägga mig ner och dö. Mina lungor ville inte hjälpa mig att andas när jag sov så vaknade jag hela tiden av hosta och jag kunde knappt ligga på rygg eller sidan (definitivt inte på magen!) så det blev något mellanting där. I alla fall, efter mötet tog jag, Josefina och Alexandra en taxi till grekiska sjukhuset. Sunkigt som fan och sjuka människor låg överallt bakom några sketna skynken. Men det hade varit dyrt och sticka till det nya sjukhuset plus att Josefina varit där innan med sin hälsena. Hon skar upp den när hon bar ut soporna på Pacha tack vare en himla glasskärva så det blev en fem stygn (tror jag) på det. Det blev en himla lång väntan och tillslut kom de på att jag skulle bli inlagd när både Alex och Fina vart tvungna att åka hem innan jag visste det.. där står jag utan telefon och bara 20euro på fickan.
Hopp i säng i ett rum med tre grekiska gamla tanter. Det enda som skiljde sängarna åt va några tunna skynken. Och gnäll ska vi inte snacka om!!! På grekiska och från sjuka gamlingar..

Nu fick jag som tur var förklarat en dag innan jag skulle få åka hem till lägenheten vad det va som hänt med mig. Lunginflammation (Apollonia som det heter på grekiska) och astma attack! Jag som inte ens har astma???!?!!! Men det är tack vare att jag inte tog penicillinen tillräcklig länge förra veckan. Jag köpte bara för 4dgr för apotekaren sa att det skulle räcka eftersom de är så pass starka. Lurad jag blev! Som vanligt ska man alltid lyssna på sin söta lilla mamma, hon vet alltid bäst. Minst 10dgr sa hon till mig (hon är sjuksköterska förövrigt på CSK - Infektionskliniken) annars har penicillin ingen effekt och kan bara göra det värre om man "inte sköter sig". I vilket fall som helst jag tog det i 4dgr, började dricka dagen efter och sen har vi haft full patte på AC:n varje dag och det är inget bra heller.
Läkarna va snälla och ganska duktiga på engelska (förutom en med Borat dialekt + mustachen) som tur var iaf och gjorde mig nästan fullt frisk. Efter kanyler med intravenös medicin, blodprov hit o dit, röntgen, stereoider (!!!), antibiotika, syrgasmask 3ggr om dan och kortison. Alltså jag fattade verkligen inte vad syrgasmasken skulle vara bra för - visst jag hade svårt för att andas men jag kunde ju så jag frågade om jag slapp men dem bara "nå nå, juu häääve tuu". Jag bara tänkte aja på med skiten och andas ordentligt så jag slipper sen men det gjorde jag ju inte. Allt skulle va rätt och precist, så även om det kanske inte va mkt till sjukhus så vart det jävligt bra läkarvård. Steroiderna va jag väldigt orolig för, varför skulle jag ta det liksom?! Eftersom min lungor vart så pass skadade av allt som klubbmiljön, hostan såklart, förkylningen, AC och allt annat så behövdes det för att få bort all skit och bygga upp igen. Så inte av någon annan anledning.. haha.

Jag skrev så långt inlägg innan men sen försvann uppkopplingen så jag orkar inte skriva ner allt igen.. sen orkar nog ingen läsa allt heller men detta är det stora hela. Och det kanske inte hänger ihop som det ska men skitsamma. Jag ska ta medicin i 11dgr till sen är jag back on my feet igen! Antibiotika i 5dgr sen Kortison i 11dgr i olika doseringar då. Så nu vet ni lite iaf, skriv på facebook om det skulle vara något eller kommentera här. Ny kamera och mobil kommer om ca en vecka hoppas jag så jag slipper känna mig helt handikappad ändå till sept-okt liksom.

Sätter mig på Cafe au-lait imorgon och uppdaterar lite mer igen. Och vill ni se bilder hänvisar jag än en gång till facebook - jag vet det är dåligt av mig men orkar inte lägga in något efter detta inlägget. Imorgon kanske ;)

Kali Mera, Kali Spera, Kali Nihta


akta dig för tjuven

Ja, vad ska man säga?! Jag har haft en mist sagt konstig vecka.. folk som jag inte ville har åkt hem (ca 5-6st). För först gången i mitt liv har jag provat ngt sorts "knark" - men det är dock inte heroin klassat eller va man kallar det.. det är alltså ingen drog egentligen. Det är någon sorts "bög-drog" som folk väljer att kalla det här och heter Poppers. Vilken ska vara endast i en minut och gör en väldigt glag. Jag blev helt high on life och skrattade ihjäl mig nästan och Mia också för den delen. Sen fick jag någon jävla snedtändning och gick helt BANANAS! Det vill säga att den varade mer än en minut och jag fatta inte vad jag höll på med. Om ni någonsin ska testa så gör det inte mer än en gång! Eller testa inte alls. Idag vet jag vad jag gjorde den kvällen men eftersom jag är ganska anti sånt och vill veta vad jag håller på med (full/nykter) så aa.. skit iit!

Sen till det senaste. Min väska blev stulen i torsdags. Jag hade en väldigt bra ledig onsdag och sen sålde jag bra på jobbet på torsdag kvällen så det va skoj.. men sen mitt på kvällen märker jag att min väska är helt borta!! Fick panik, grät och visste i princip inte vart jag skulle ta vägen. Hade det bara handlat om själva väskan och typ 10euro så hade jag inte brytt mig men i väskan låg mobil, kamera, min lön som jag fick i onsdags, körkort, kontokort osv. Plus att jag va tvungen att fortsätta jobba hela kvällen. När sånt händer vill jag bara lägga mig ner o dö! Alltså jag ville typ bara åka hem - sova i min egen säng och bara glömma hela denna resan. På sistone har det inte varit ngt kul alls att vara här tyvärr! Förhoppningsvis vänder det iaf.. ska få tillbaka allt på försäkringen sen så det kommer ju bli bra igen. Får allt på måndag tack o lov!

Men kom ihåg att håll i era saker vart ni än är! Vad som helst kan hända eftersom vissa människor inte bryr sig om vad som är mitt och ditt. Det är så himla tröttsamt att behöva gå igenom sånt här när man är så långt hemifrån och har andra saker att ta itu med som t ex jobb.Strunt samma, allt SKA blir bra igen! Vi hörs och så men glöm inte att jag inte kan nås på mobilen nu. Kommer ju ordna en ny men inte just nu. Ska bjuda på en lite kul bild =) för som tur va hann jag lägga in de nya bilderna från kameran på dagen innan den blev stulen. Jävligt bra med tanke på situationen..



Puss & ta hand om er!

RSS 2.0