orange county

We've been on the run
Driving in the sun
Looking out for number one
California here we come
Right back where we started from

Hustlers grab your guns
Your shadow weighs a ton
Driving down the 101
California here we come
Right back where we started from

California
(California)
Here we come

On the stereo
Listen as we go
Nothing's gonna stop me now
California here we come
Right back where we started from

Pedal to the floor
Thinking of the roar
Gotta get us to the shore
California here we come
Right back where we started from

California
(California)
Here we come



Har jag sagt hur mycket jag älskar serien O.C.?


klump i halsen

Dags att börja banta! På riktigt. Det är ju inte någon komplimang direkt när någon tycker att jag ser GRAVID (!!!) ut. Okej han är min kusin och är bara 8år men skitsamma. Tack, verkligen! Fan inte helt OK detta alltså.. man mår redan sådär av att ha gått upp i vikt och en sån kommentar gör det hela inte speciellt mkt bättre. Jag får helt enkelt strunta i att jag inte kan träna med min cp fot och göra det ändå. Isvatten som diet och träningscykel 5ggr om dagen borde räcka va?!

Örk, jag mår illa nu så fort jag ens tittar på mat nu bara för det. Gravid... tack för den!

En isvatten på detta!

tingeltangel

Ööööööh! Julmusik spelas, julkrafs-tingeltangel åker fram & fönster putsas. Tvi! Jag känner bara ångest..

Mitt rum ska dekoreras i Hawaii-tema. Hur löjlig jag än låter så ska det vara julfritt på mitt rum!

bara en liten heads-up

1 sista mening innan skönhetssömn

Vissa människor borde inte ha så höga tankar om sig själva.

godnatt


ny energi

Vilken tur att man har bra vänner som ger en ny energi! Jag har verkligen haft ett par dåliga dagar och varit så jäkla frustrerad på min livssituation som jag har just nu. Det rullar en tanke i mitt huvud hela tiden "jag vill flytta härifrån och komma någon vart med mitt liv" - just nu händer det liksom inte på långa vägar verkar det som. Men alla har vi våra bra och dåliga dagar och idag är inte allt helt omöjligt längre. I alla fall inte lika omöjligt som det va igår. Man får helt enkelt ta en dag i taget och inte ge upp så jävla lätt på saker o ting, om man vill komma någonstans i livet (vad det nu än kan vara) så måste man kunna se möjligheter i allting. Visst när något känns frustrerande och omöjligt att uppnå så är vägen till att ge upp mycket lättare att ta än vägen till framgång. Men vem sa att livet och vägen till ens mål skulle vara lätt? Det är inte meningen att allt ska va lätt.

Tråkigt nog finns det dem som inte ser möjligheterna och bara ger upp ALLT. Lätt att säga nu i efterhand "säg till så ställer jag upp för dig", när man inte gjort det innan. Men bättre sent än aldrig?

life is life.

när saker känns orimligt frustrerande;


Don't you let it all pass you by
Looking through life's window pane
Don't you sit around wasting time
That would be a crying shame
There's a power that's deep inside
And it burns just like a flame...

...the beauty is that you're the one
Who controls just how you play
There's a choice that you need to make
One is ore and one is clay
So drop your chains and take up your cross

If you want it, you can change your world today. Just break free and walk away.

(If you want it - Lenny Kravitz)

har ni fest eller?

shot, shot hallonshot. bättre shot har ingen fått.

självdiss?!

Satt och kollade igenom foton med mig på fejjan igår. Hamnade på min nuvarande profilbild och såg en likhet med något men kunde inte riktigt sätta fingret på vad eller vem... tillslut föll poletten ner och resultatet blev följande:

VS

Jag vet inte ens vad jag ska säga. Har aldrig hänt att jag dissat mig själv på det här viset, men faktum kvarstår att jag på denna bilden försöker härma äckliga Dr. Evil. Inte helt OK alltså!

men för er skull bjuder jag på den.


inte att förglömma...

... jag bojkottar julen! Totalt.
Är det bara jag som är så jävla less på allt trötta julfirande?
Maria & Soppan är på min sida iaf, credd till er! Jag är inte ensam. Ärligt talat, julen va bra när man var liten. När man trodde på Tomten. När man fick alla klappar som man önskat sig. När man njöt av att fira Julafton med nära o kära. När man såg framemot att baka lussebullar, pepparkakor och koka knäck osv med mamma. När man längtade efter att klä granen. Okej nu ska jag inte bli helt sentimental - för det är inte riktigt min grej. 

Jag känner bara hur tröttsamt det är att det snart är jul. Nästan deprimerande. Hur orkar folk stressa över EN dag som tar slut på 2sek? Jag orkar inte i alla fall. Har tappat lusten helt, orkar inte bry mig alls. Less på det helt enkelt för det är inte alls samma sak längre. Känns som att man firar jul bara för att man "måste". Så ska det ju inte vara...

Vi skiter i't ?!!

"...en gris, en ko, en Bromölla bo!"

Att jobba på Hesslebaren igår (efter ett uppehåll på ett väldigt stort antal månader) va väl helt ok. Lite saker man behövdes uppdateras på men man kommer ju in i det ganska snabbt... verkligen inget hjärnkirurg-avancerat överhuvudtaget. Blev lite nervös ett tag dock när Kamil gick rakt in i mig när jag höll i en stor bricka full med diskade glas. Det va ingen liten knuff heller! Men jag balanserade brickan som om jag aldrig gjort ngt annat och ALLA glasen klara sig! Kändes som att hela stället tog ett djuuupt andetag och alla hörde min nästan-hjärtinfarkt. Hur man nu kan göra det..?!! Men sen blev det inte mer spännande än så. Hade nästa glömt hur segt det kan vara emellanåt dock, fyfan va vissa människor är dryga. Minst sagt! För att göra en snabb analys av folket som kom dit igår så ska jag citera vad en klasskompis från gymnasietiden skrev till mig på facebook; "...en gris, en ko, en Bromöllabo!"
Emelie satte huvudet på spiken. Bönder va bara förnamnet.

Nej, ska jag inte klaga mer! Så, slut, finito! Fick ju faktiskt ut lite dricks av att vara mitt trevliga jag :) lammkött, bönder, slisk och någon enstaka snygging lämnade bidrag. Konstigt hur mycket drägg det finns i denna stan. Usch! Men tack ska ni ha för bidraget till "AMC" (Arbetslösa Mikaelas Charity), mycket välkommet! I'll let you know nästa gång jag jobbar så ni kan lämna fler generösa slantar till den behövande.

Haha, nej gud va jag lät fattig & hemlös nu. Så illa är det inte! Eller hur, mammas konto? ;) Ville bara göra folk medvetna om att jag tackar inte gärna nej till dricks. Vilket ingen gör..?!

Undrar om det hela hade med min "nya" frisyr att göra.. testade mittbena igår. Kände sjukt ovant men såg faktiskt ganska okej ut. Eller så va det för att det va längesen bönderna såg något som va snyggare än boskapet dem har hemma på gården. Jag vill tro det iaf^^...

Åh, nä nu ska jag inte skriva mer.. är rädd för att detta inlägget bara blir värre o värre.

Tack för mig! Hej.


en arbetslös gotta do...

...what en arbetslös gotta do!

- Sovit till 12.30        /check
- Ätit frukost             /check
- Druckit kaffe          /check
- Målat naglarna        /check
- Taggar inför jobb    /check och still going strong
- Ätit middag      / x, om mamma hinner laga till mig (jag är världens sämsta kock!)
- Duscha, fixa mig    / x, strax
- Jobb 21.00            / x, jag ska


ps. Gud va jag är dålig på att måla naglarna. Vänstran blir alltid bra men det finns bara ett ord för högran; KATASTROF! ds.

tillbaka på ruta 1

Känns som att jag inte kommer någonstans med mitt liv. Tänker dock inte gräma mig över det och klaga en massa. Jag tänker köra på och hoppas, hoppas att det händer något bra snart. Jag VILL att det ska hända något bra snart!

Ikväll jobbar jag på Hesslebaren inne i stan. Ett tag sen jag jobbade där nu (jan-feb?), vilket har sina orsaker men nu kör jag på bakom baren igen. Hoppas man inte glömt allt nu bara! Jag har ju såklart mina fina specialare men allt det tråkiga vanliga är sånt jag är bra på att glömma bort..

Så alla som inte tänker köra vit helg är hjärtligt välkomna till Hesslebaren ikväll :)

Känns skönt att man har något att falla tillbaka på och det kan jag vara min moster väldigt tacksam! Vill bara att något nytt händer snart. Väldigt snart.

Who said life was easy?

hej o hå

Lika bra att skriva ett till inlägg idag.. tappar ju läsare nu när jag knappt uppdaterar.

Vet inte vad jag ska skriva dock.

Ska jag skriva om vädret eller vilka TV-program som visas ikväll som alla andra svennebananer gör?!

Nää, det blir inget bra. Återkommer när hjärncellerna hittat sin väg tillbaka så jag kan skriva något vettigt. Dåliga skämt undanbedes, ex; hjärnceller?! har du det?!?!

Några har jag, men dem har tagit semester för tillfället. Dem utsattes för mkt prövningar i helgen.

Men we'll be back! Jag lovar. Ciao


vad ska man säga?!

Det finns inte så mycket att säga. Trots att det har hänt en del..

Orkar inte dra igenom hela reunion helgen, dels för att jag minns (tydligen) 30% av kryssningen och dels för att ni borde varit där och kört all in med oss! Men jag kan försöka förklara den lite kort.

Schemat såg ut såhär iaf:
- Ons; Träffade min kära kompanjon Malin på Centralen i Sthlm. Hem till henne - lite shopping på stan - på kvällen träffa vi upp några härliga Pacha Toxic grabbs för att dagen innan kryssningen förfesta på Gaudi. Bra skit!

- Tors; vaknar helt död hos Malin - fixar oss, hennes kompis Ellan kommer, packar, blir "rånade" av en jävla taxi påvägen till hamnen - KRYSSNING (sthlm-åbo).

- Fre-lör; vaknar tungt efter en gaaalen reunion (jag fattar knappt vad som hänt, minnesluckor!), Ellan & jag letar upp mat i cafeterian och kommer tillbaka till en bakfull Malin som knappt kan ta sig ur sängen. Vi äter så gott det går sen tar vi oss upp till Sviten där kvällen innan gick igång rejält. Väl där dricker fortfarande en hel del Rhodos-raggare och har liksom inte slutat festa.. jag börjar må illa som fan o går tillbaka till vår hytt o segar.

När vi kommit av kryssningen sätter vi oss på en buss in till centralen tillsammans med några killar från Uppsala. Sen vidare hem till Malin. Killarna däckar - vi börjar fixa oss - killarna drar, vi börjar förfesta - sen vidare för att avsluta reunion på The Bridge. Det första jag lyckas med där är att bli av med bankomatkortet! Fredagen den 13:e och min otur som vanligt.. egentligen ganska väntat att något skulle hända. Men det blev en trevlig kväll ändå, tack alla som va där! Så jävla roligt att träffa nästan alla igen. Som jag har saknat er!

Efter The Bridge blev det ett oförglömligt besök på Burger King med Uppsala pojkarna. Synd att du skulle bli utsatt Malin men det är härligt med dig för du kan bjuda på dig själv :) !

Sen när vi försökte bestämma oss om efterfest eller inte så resulterade det i att vi allihopa hoppar in i en taxi runt 5-6 tiden på morgonen o sticker till Uppsala. Dock världens tröttaste efterfest, alla va helt slut. Men det va kul att ha hunnit med det också :) galna killar de där. Tyvärr vakna vi till en väldigt tråkig nyhet, även om jag inte känner killen i fråga speciellt väl så går en tanke till honom.

Greken körde sen hem oss från Uppsala till Sthlm igen, det va dags för mig att packa och åka hem igen. Tack så mycket för dessa dagarna Malin! Du har verkligen tagit hand om mig. Även om jag verkat som världens tröttaste efter alla festerna så har jag verkligen haft kul! Nästa gång tar jag med ett flak redbull och bara kör på 24/7, inget kul med en trött skåning.

Nu hoppas jag på en kommande reunion för endast Pacha Toxic gänget '09!

Ps.
För er som undrar hur det gick med det nya jobbet så började det bra, men slutade fortare än väntat. Efter många försök och jag gjorde verkligen mitt bästa, så visade det sig att det inte alls va något för mig. Trodde verkligen att det skulle va mer utbildnings-timmar men det va bara "hej o hå, dags att börja jobba efter EN genomgång" typ. Kändes inte seriöst för fem öre. Ds.


Oj, nu blev det ett långt inlägg ändå. Haha "det finns inte så mkt att säga" sen blir det ett jäkla långt inlägg ändå. Jaja.. läs det ni orkar. Puss

happyface

Fin helg med världens bästa mamma, ärligt talat skulle jag aldrig klara mig utan henne. Fin utgång med Jossan i lördags! Fin bakfylla på söndagen. Fin anställningsintervju idag - som jag tyckte gick sådär men gick hem tydligen, börjar jobba på Prospector på måndag nästa vecka! Fint att få min tråkiga frisyr klippt idag. Fint att jag ska till Stockholm och stanna från onsdag morgon till lördag kväll och ännu bättre upp att jag får bo hos bästa Malin under tiden. Vi ska göra stan såklart men ska även åka med Rhodos Reunion Kryssningen tors-fre, fint!

Allting, plus lite till, är så himla bra just nu att jag till och med tycker det ska bli nice att få vaccinsprutan mot swine flu imorgon. Har jag lyckorus då? Ja. Jag tror det.

Så imorgon; följa med Elin och se till så hon tar sin spruta på City Kliniken och sen blir det fika o skitsnack i stan innan jag ska ta min på vårdcentralen i Vä. Hämta tågbiljett så jag inte står helt stressad tidigt på onsdag morgon o inte hinner fixa det då, vilket är troligast senario om jag känner mig själv rätt. Plocka ihop allt jag ska ha med mig och ringa Malin som ska hjälpa mig att packa :P, kan behövas eftersom jag är väldigt tankspridd!

inte mycket som kan förstöra för mig nu. jag är glaaad

vit helg?! nej tack.

Ja nu är det bestämt.. fest imorgon! Eller senare idag (lör) blir det.. Jag tänkter inte sitta o bry mig om att vara sjuk längre. Jag mådde förjävligt igår men nu har det banne mig ordnat upp sig! Jag har till och med suttit och druckit vin med mamma under kvällen och känt mig på topp. Inte för att jag blivit det minsta full utan för jag känner att jag mår bra, saker o ting börjar ordna upp sig (över lag) och jag vill bara ha kul helt enkelt. If that make any sense?

Ingen mer huvudvärk nu.. bara om den kommer efter en riktigt bra fest! Annars får det räcka - inga mer problem o jag ska definitivt inte bli mer sjuk.

Just wanna have fun.

den perfekta vinterjackan

DEN HÄR vill jag också ha.

Exakt en sån här jacka har jag letat efter i en väldigt mörkblå färg. Har än sålänge inte hittat någon snygg - men hon har hittat den åt mig. Dock vet jag inte vart man köper den eller hur många miljoner den kostar?!

positiva klubben

Igår kändes det så himla bra för jag trodde jag hade blivit av med förkylning o allt men icke. Den kröp sig på idag igen, eller i alla fall sjukt illamående o sprängande huvudvärk. Me like^^

Sitter bara och hoppas att detta är inget som håller i sig för på måndag har jag en grej inbokad. Med risk för skvaller så håller jag tyst om exakt vad det handlar om. På tisdag-sön säger vi hej till Sthlm, gulliga lilla Malin och Rhodos Reunion såklart och då MÅSTE jag va 100% frisk. Så är det bara!

Så nu tänker vi positivt och håller tummarna, nu ska jag rensa mammas medicinskåp. puss

min älskade har gått bort

Min laptop är död! Okej rubriken kanske är lite väl vilseledande men fan va jag känner mig handikappad utan min laptop. All min skit ligger där. Visst jag har gjort lite säkerhetskopieringar o skit men struntsamma, de va min dator med min skit på. Jag saknar den. Nu får jag sitta vid pappas skit dator. Mammas e lite bättre så tar den ibland men jag vill egentligen ha min egen. Nu låter jag som om jag är helt beroende men det är inte de det handlar om.. jag vill bara att min skit ska fungera som den brukar. Mamma säger att vi ska lämna in den så vi får väl se vad som händer.. tills dess kommer det kanske inte så mkt uppdateringar så håll ut. I'll be back såsmåningom.

Bästa senario hade varit om jag kunde få mina grejer ihop samlade på något sätt av dem som försöker laga den.. att den inte går att fixa så jag får en ny också lägger jag bara över min skit på den nya. Men peppar, peppar - man ska inte hoppas för mkt. Det är då det brukar gå åt andra hållet. Dessutom är det bara lite bortskämt önsketänkade.

Rest your weary mind. Trust that I'll be back in time. Back before you know it.

RSS 2.0