linda rosing

Är HON gravid?!! Vad har jag missat?

födelsedag på Teaterbaren

Jag fick till en väldigt bra förfest i lördags men bra folk. Fick låna syrrans lägenhet och fick ihop ett bra gäng trots att några inte kunde komma. Jättekul att Louise kom, min "partner in crime" på gymnasiet, evigheter sen vi sågs. Tillslut blev vi iaf 7st vilket va precis lagom till en bra fest. Efter mina margaritas, daiquiries, shottar, vin, Fia med hutt osv så gick vi till T-baren fast Sophie o Maria stack till Banken istället. Inne på T-baren dansade Effie, Semra, Louise, Elin o jag järnet. Sjukt skoj. Jag o Louise körde en liten avstickare till Hessle också tog några shottar också träffade man lite folk som inte sett på hur länge som helst. Riktigt nice......... sen gick vi inom krovkiosken innan vi gick tbk till T-baren, vilket är nödvändigt om man ska orka ligga på topp hela kvällen. ;)

Dagen efter vart en värre historia. Shottarna från Fia med Hutt satte verkligen sina spår! Tack Louise för att du knuffa ut mig hela tiden haha! Så städningen igår gick väldigt segt. Jag & Effie köpte skräpmat o slöa framför barnkanalen på TV:n och orkade inte röra oss på flera timmar. Sen till kvällen började jag diska det sista och där är fortfarande lite kvar att göra. Ska sticka dit om en stund men det känns inte alls lockande för jag har fått feber o huvudvärk idag.  Nice, kaninbajs!

Tack för i lördags allihopa! Hoppas ni hade kul för det hade jag, bilder kommer så småningom :)

pigg & glad på min födelsedag

Grattis till mig! Idag är jag sjukt glad och ikväll blir det rejäält med röj!

vi ses i den tjocka dimman

biter ihop

Min födelsedag imorgon kommer antingen bli katastrof eller sjukt lyckad. Jag kommer bli skitsur (alá fjortis-sweet-sixteen) om jag inte får som jag vill gällande en grej. Riktigt sur! Och det handlar inte om att vara otacksam och bortskämd på något sätt utan att om tjänster och gentjänster. Om jag kan ställa upp på saker utan problem så borde du också kunna göra det. Visst det kanske inte går att jämföra riktigt men det enda jag vill ha är ett rakt svar istället för att vänta till sista sekund. Det är typ det värsta jag vet... utdragna svar på en väldigt enkel ja eller nej fråga. Just nu är mitt tålamod på noll men är det såhär du vill ha det så fine, förvänta verkligen ingenting från mig mer.

Jag ska väl egentligen va skitglad.. fick jättefina presenter av min bästa kompis igår och hennes mamma. Fick en skitsnygg klänning o ett armband som är exakt sånt som jag velat ha! Sen en fransväska och ett skärp av hennes mamma. Sjukt nöjd. Materiella saker gör en vekligen glad, men ännu gladare blir man av bra vänner!

Jag ska verkligen försöka att bita ihop rejält och inte låta såna små saker (egentligen) irritera mig men nuförtiden har min stubin verkligen blivit kortare. Men jag får helt enkelt hoppas att det blir bra och försöka inte bli förbannad för minsta lilla.

smider planer


torsdag

det som inte blev gjort igår får göras idag


nu kör vi !

nu kör vi

nya låtar jag laddat ner från iTunes idag.


va ju tvungen att ta med ngra rhodos-sönderspelade-favoriter såklart.. och Queen of the Night haha.


ordning o reda cash på fredag

Skulle behöva städa mitt rum men det är så jäkla tråkigt. När det inte är så mkt som ligger framme är det inte så farligt men jag skulle behöva rensa ut en hel del i mitt rum. Då är det tråkigt! Fast med lite ny musik går det nog bra.. har inte lagt in ny musik på min podde sen innan jag drog till Grekland så det kan behövas lite nytt. Dessutom är jag hemma själv så jag kan bränna på stereon på högsta volym. Fast vart e min mamma? Hon stack för ett tag sen.. hon skulle vara iväg i två timmar max. Nu har det gått... ja långt mkt mer än två timmar. Tror hon körde härifrån kl. 14 och klockan är 19. Oj, hur fan blev klockan sju?!! Mina långtråkiga dagar börjar gå fortare. Yeey!

när man talar om trollen, nu kom mamma :)

pirates



Detta är Mias favoritlåt som för ovanlighetens skull inte spelades isönder nere på Rhodos men när den väl spelades blev hon helt galet glad och då blev jag helt automatisk glad för hon va glad! Så varje gång jag lyssnar på denna blir jag glad! Riktigt bra ute på clubbarna där nere.. även om den är lite "gammal" kanske. Ska fixa över den till podden o spela så högt så hela huset skakar.

Be happy

hej


flugor o franska nerver



tål inte flugor, de utmanar mina nerver hela tiden. mina franska nerver (som mamma alltid säger). fast detta klippet är ganska fantastiskt!

inte alls

Nej jag är inte bitter (bara lite ;)) jag fyller ju faktiskt år snart. Yeeeeey!
Lördag 29 augusti, blir det fest då? JAPP, KOLANAPP!

Haha ;D

så lite

Så lite men ändå så mycket går igenom huvudet när man har mkt tid att ta dö på. Önskar verkligen att jag slapp allt detta slöande, det enda jag vill göra är att ut och röra på mig (har oupptäckt adhd förmodligen för jag kan inte sitta still haha), träffa kompisar, jobba och såklart åka tillbaka till Rhodos. Känns som att Rhodos är det enda som jag tänker på men fan, jag träffade så jävla härligt folk där nere.. nu har många iofs åkt hem men en del är kvar. Shit va tråkig jag är som skriver om detta men samtidigt har man lämnat ett helt annat sätt att leva bakom sig som man trivdes väldigt bra med (jag gjorde iaf) trots en hel del tråkigheter. Skitsamma, ska försöka tänka på annat. Imorgon vill jag träffa Elin och snacka skit. Bäst för henne att hon orkar efter skolan! =)

Måste försöka hinna åka till Malmö snart också och hälsa på mina små galningar Louise & Andrea. Det va en hel evighet sen sist, kan inte fatta att Nea är 2,5år nu.. det innebär att Lusse är 4,5år. Det var ju nyss januari 2008 och då va Nea knappt 1år. Jag blir knäpp, snart är man väl 50år och senil också...

forever young.

Lusse Bullen & Pea Lindholm









världens härligaste ungar! saknar er.

880829

Om exakt 8 dagar fyller jag ett år äldre, 21år blir jag då. Försöker komma på något kul att hitta på förutom de här obligatoriska fest firandet. Kan ju tala om att det är inte så lätt i en håla som Kristianstad då det inte finns så jättemkt att välja på. Jag har kollat upp paintball, gokart och laserdome (som va jättekul när man va typ 12år). Men paintball skulle jag kunna tänka mig.. någon som har andra idéer så säg till.

tack för kaffet

När jag vaknade idag typ 13.00 (ganska sent jag vet men sov inte bra inatt) så gick jag upp, fortfarande ganska trött. Ringer upp en kompis för hennes brorsa hade ringt mig när jag sov - samtidigt sätter mamma en kopp kaffe mitt framför ögonen på mig. När jag hade snackat färdigt i telen så går jag till köket för att fixa lite frukost, häller upp en helt ny kopp me kaffe! Sätter mig ner och turas om att dricka ut båda kopparna utan att ens reagera på att jag har två koppar. Hej, yrvaken!

godmorgon, godmorgon.


run this town


starbucks



Önskar att det fanns Starbucks här. Blev jättesugen på gott Coconut Mocha.. hade det funnits här så hade jag förmodligen tältat där.

världens största kinarestaurang

Det går ett program på 2:an varje dag som heter Världens största kinarestaurang. Sen jag kom hem för 2 1/2 vecka sen har det stått på tablån nästan varje dag (tror jag). Allvarligt talat, den skulle sändas i 4 delar och den går fortfarande!!?! Såna småsaker lägger jag tydligen märke till och stör mig..

jag tittar för mkt på TV.

no more kebab

Mitt ben (dock inte "fotknölen")  har läkt superbra, äntligen! Detta innebär att skorporna har ramlat av.. av sig själva naturligtvis, eller ja inte den sista kanske men det va dags. Inga öppna sår bara röda märken där jag skrapade upp benet. Min privata sjuksköterska (mamma, haha) säger att jag har tappat mina färgpigment där nu så när jag kommer börja sola utan mina bandage osv så kommer det bli ett stort vitt märke bara. Skoj! Ser verkligen framemot det. Nej. Kommer aldrig kunna ha klänning eller kjol utan strumpbyxor eller leggings. Snyggt! Visst jag överlevde, det kunde varit värre typ spräckt skallen, brytit ett ben osv men kul liksom.. det kommer se riktigt fult ut resten av mitt liv. Fast jag får väl se det positivt - inga mer äckel kebabliknande skorpor, det har läkt!

Nu är det bara "fotknölen" kvar. Den e inget kul alls och som det ser ut just nu så blir det inte mycket aktiviteter för mig den kommande veckan. Läkarna säger att den ser inte bra ut överhuvudtaget. Kanske antibiotika en tredje gång!!?! Jag håller på att dö av rastlöshet! Och jag har blivit anti-teveapparater. Jag har till och med gett bort min TV till min lillebror för jag vill inte titta på TV på mitt rum. Där ska i alla fall va helt TV fritt! Klart att jag tittar på TV fortfarande, vad ska jag annars ta till mig när jag e helt ensam hemma? Visst nu är det soligt ute idag men det blåser kallt så jag e helst inomhus, bortskämd som man är med 11 veckors konstant stekhet värme.

Ja, nu orkar jag inte mer. Adios

pjanoo


pomeranian



Igår natt blev jag besatt av hundar! Kunde inte somna och har alltid velat ha en egen hund så jag kollade blocket, googlade & kollade lite olika hemsidor med hundar. Hittade världens sötaste hundras som heter Teacup Pomeranian - små versioner av vanliga pomeranians och de ser ut som små nallebjörnar fast i hund version. Satte ihop ett litet kollage av dem gulligaste. Riktigt söta! Mamma tyckte de va fula.. de e något allvarligt fel på henne. Sen hittade jag en annan ras som e ganska svår att få tag på och många kändisar har just såna här hundar, rasen heter Maltipoo.. ser också ut som nallebjörnar fast lite lockig och ruggigare päls. Kan lägga upp bilder på dem senare..


järvheden

Tittade nyss på Thomas Järvhedens "Seriöst Roligt" på 5an. Vissa tycker att han e dum i huvudet o klarar inte av honom o andra tycker att han är seriöst rolig. På riktigt! Jag tycker det sista, lika tramsig o dum humor som tilltalar mig, för det mesta i alla fall. Alla komiker har både dåliga o bra skämt... alla skrattar inte åt samma skämt. Smaken är som baken, typ. I alla fall, minns när han körde denna låten för ett antal år sedan på Rix fm festivalen i Malmö - undrar om det inte va 06 eller 07. Slutet är bäst!




godnatt

tipptopp

Vet inte riktigt vad jag ska skriva här längre. Det händer ju verkligen ingenting i mitt liv just nu! Min fot ser inte så rolig ut iaf, måste till en läkare pronto. Denna gången accepterar jag verkligen inga låtsasdoktorer! Nu vill jag få ett slut på de här, nu ska det bara läka färdigt.

Fan va jag saknar mitt liv. Just nu har jag inget. Inget! Hatar att sitta som en mupp framför TV:n varje dag, jag gillar inte ens att titta på TV så mkt. Men jag ska väl inte klaga på mina i-landsproblem.. allt är väl bara tipptopp. Tipptopp!

Ja é int bitter.

movie-mania

Nu är det såhär att jag har inget annat för mig om dagarna mer än att kolla på film, sitta vid datorn och om foten tillåter så kan jag träffa kompisar en liten stund eller så åker jag o solar (mitt ben är omlagt heeeela tiden såklart, 24-7 för er som undrar). Men för det mesta blir det film. Jag har helt enkelt blivit stammis på Hemmakväll. Så i ren rastlöshet efter att ha tittat på 2 filmer nu så tänkte jag göra ngn sorts recension, hur man nu gör det. Det blir en Mikaela-version i alla fall. Antingen Bra eller Anus.

The Unborn, skräck: Ingen speciell handling som va direkt läskig men ljudeffekterna gör sitt och skrämde skiten ur mig i alla fall.
***Bra (om man gillar skräck)

The Wrestler, drama: Långtråkig.. visst Mickey Rourke spelar bra men filmen i sig tyckte jag va sjukt tråkig.
**Anus  (men bra skådespelare)

Twilight, drama/fantasy: Riktigt bra. Jag trodde från början att det skulle va en dålig o töntig version av Harry Potter eller ngt liknande men det va de verkligen inte. Mycket bättre än förväntat.
*****Bra

Böllopsduellen, komedi: Tjejfilm! Töntig och lättsam och ganska rolig emellanåt men är mest i mängden av alla mesiga tjejfilmer. Varken bra eller dålig.
**Mittemellan

Fredagen den 13:e (nya versionen), skräck: Om jag skulle få välja kategori på denna filmen hade det blivit skräckporr! Jättekonstig, inte alls en omgjord version av originalet. Handlingen är typ inte alls den samma. Visst - Jason är mördaren, Camp Crystal Lake, ungdomar som tagit examen campar i närheten.. blir dödade är samma. Skitsamma, jag blir rädd för det mesta men blev jävligt rädd emellanåt så högre betyg för det isåfall.
**Anus

Taken, thriller: Jättespännande.. en gammal CIA-agents dotter och hennes kompis blev kidnappade i Paris av albaner som ägnar sig åt att sälja flickor (speciellt turister) åt prostitution/trafficking. Som gammal CIA-agent så ger han inte upp så lätt. Verkligen bra!
*****Bra

Bolt, barnfilm: Underhållande o riktigt rolig. Såg egentligen den först i Grekland när Emelie laddat ner den på min dator men sen när man får för mycket tid att ta död på så hinner man se filmer om igen. Skitrolig och den är inte bara för barn! Haha.
****Bra

Benjamin Button: Som Hampus hade sagt Faaantastiskt bra. Nej men faktiskt den va sjukt underlig men riktigt bra!
*****Bra

Jag några filmer kvar att se bl a The Hangover, Valkyria, Crazy Eight och Cadillac Records. Sen blir det väl till att hyra fler sen. Nu är det dags att sova.

Puss o godnatt

va jag vill ha

ja vill ha skridskor, en häst å en rymdraket
gröna små monster o helst inga mjuka paket
femton soldater! å va sen? femton till utav tenn.

hurra hurra

Nej, de e ingen vanlig dag för Anders har lagt upp sina bilder idag, hurra hurra hurra!
Äntligen har Anders lagt upp bilderna han tog från moppeturen o dagen efter när vi firade Pierre på Sand + när vi hyrde bil o åkte runt hela ön. Faaantastiskt! ;D Så nu har jag snott ngra från facebook och tänkte lägga upp dem här plus ngra som jag redan hade.

Moppe till Kalithea, Faliraki, Lindos (& Tsambika men där kom jag inte längre än till sjukstugan).







Pierre firas med sushi på Sand & fest i parken.

Pierre & Malin

Lilla Kine & Andreas aka Greken

jag e kass på att äta me pinnar!

Andreas + Anders

fest i parken!

fyllo-Elvis höll en privatshow med gamla stela höfter & leksaksgitarren för oss!

snyggt! men det blev en nice kväll trots att Pierre & Greken skulle åka hem dagen efter.

Livsfarlig biltur runt ön. Jag & Mia fick 20st hjärtinfarkter var femte minut tack vare 90graders kurvor och stup men det va helt klart värt det! Grymt sällskap, grymt äventyr o grym utsikt. Kan ju inte bli bättre.

Blåsigt att åka cabbe.

Skutteli Skutt var dagens chaufför


haha :D Kim & Hampus körde bakom oss ett tag

Anders njuter?! :P

Mia is happy :)

wohoo !

karate kid

Robert den store

Avslutar med den garanterat coolaste stranden hittills! Syns inte alls här men det va fullt av folk som surfade med ngt som nästan liknade fallskärmar, kan inte komma på vad det hette. Inte windsurfing. Iaf, vi kom från det andra berget och körde igenom stranden upp på detta berget jag tog kortet ifrån o tittade ner på sjukaste stranden. Det va oxå där uppe korten togs på Karate Kid Anders och Robert den store.

Nu orkar jag inte lägga in fler bilder.. detta har tagit en evighet så vårt internet har fått spel och jag har fått spel på vårt internet!

barapapapapapa pa paa pa paaa

Ååååh jag kan inte sova och jag har fått denna låten på hjärnan. Den har man ju inte alls hört för mkt av i sommar eller så. Det är inte ens roligt.

Barapapapapapa pa paa pa paaa,
barapapapapapa pa paa pa paaa...

utbränd & undernärd ?!

..är nog det sista jag är! Har ju absolut inget jag kan göra om dagarna. Önska att jag kunde sluta klaga men detta är så jävla tråkigt så jag avlider. Jag va iaf hos en läkare imorse.. han måste varit nyexaminerad och klarat sig precis eller så har han betalt för sitt ällmänläkare leg. Han va jätte mesig också frågade han ngt så dum som "jaha vad är er förväntan på detta besöket då?". Ööööh jadu, är det inte du som ska bedöma huruvida mitt sår har läkt och hur länge till jag ska gå på kryckor? Ser det bra ut? Behöver jag en remiss? Det är ju han som e läkare inte jag. Han kan ju istället tala om för mig vad jag borde förvänta mig av en så pass omfattande brännskada. Visst min mamma e sjuksköterska på infektionskliniken i stan o så men har kanske inte lika mkt kunskap om brännskador som en läkare borde ha, men i detta fallet tror jag nog att mamma vet mer än den där pajasen. Sånt blir man lite smått matt av. Så det enda jag fick reda på va väl det vi redan räknat ut själva - jag måste ha kryckor för att inte förvärra skadan (speciellt "knölen" eller va det nu heter för den tar längre tid att läka eftersom det va "djupast"), vila mycket, lägga om såren dagligen. Hmmm.. jaha men detta visste jag redan. Allt detta sa läkarna till mig i Grekland och jag gör redan allt detta såklart. Slutligen säger han: "- Ja du måste verkligen se över din kost och äta ordentligt så att det läker som det ska". Det konstiga med detta va att han sa det precis som att jag såg undernärd ut! Visst jag har gått ner 3-4kg men undernärd är liksom det sista jag är. Det trodde mamma också att han menade och det första hon säger när vi kommer ut därifrån är "vilken mes!". Haha, jag visste att hon tyckte att han va  lite efter.
Vi fick verkligen inte ut ngt av det besöket. Vi ville veta ungefär hur länge jag behöver gå på kryckor o om jag behöver röntga eftersom då benet va så passa svullet dagen olyckan hände så det va inte säkert att man kunde se ngra frakturer då. Skitsamma, det är svårt att förutspå hur lång tid detta kommer ta att läka men ngt borde han ju kunna säga som jag inte redan visste det va ju inte så att jag förvänta mig ett datum o en exakt tid då allt ska va läkt.

Igår träffade jag förresten min mormor för första gången sen jag kom hem. Har saknat henne jättemkt och hon har varit så himla orolig för mig.. precis som min mamma varit. Så himla skönt att träffa henne o snacka lite skit =)

Nu ska jag strax till Effie, vi ska sola. Måste hålla brännan uppe!
Ciao

fantastiskt

Garraanterat

Faaantastiskt

H..... fixar !

Vadååraaah

Vadå daah daah

Nu kööör vi !

I fly like paper, get high like planes

Skjut mig! Jag är sååå rastlös. Just nu är jag verkligen hej-jag-är-ett-invalido-bunden-till-TV-och-dator-varje-dag. Det va precis det jag åkte ifrån när jag stack till Rhodos, eller i alla fall att slippa vara uttråkad. Jag hatar att vara här när det är så! Jag får ju liksom nästan inte göra ngt tack vare mitt ben - okej jag stack o solade med Effie igår men that's it liksom. Ååååååh kan jag få åka härifrån igen?! Snälla. 

Lite komiskt att jag lyssnar på denna låten hela tiden... skjut mig. Kan dessutom inte släppa den för den sitter liksom som Karlssons Klister i min hjärna.




Förresten så är Pineapple Express filmen fenomenal! haha.

ribban har höjts

en helt annan nivå att hålla bröllop på...



pacha toxic i ett nötskal

I'll do you like a truck - Geo Da Silva


08/08

Åttonde augusti idag. Söndag! En vecka sedan jag kom hem från Grekland nu.. konstigt hur snabbt tiden går helt plötsligt. Snart fyller jag år också, 21 dgr tills jag fyller 21! Ibland undrar jag hur det hade varit om jag inte haft all otur och stannat, om inte chefen hade varit ett äckel, om inte alla åkt hem en efter en, om allt bara rullat på som det skulle o vi hade bara haft den bästa sommaren. Då hade tiden bara stannat men ändå försvunnit eftersom livet där nere va lite som en bubbla - som ett vakum nästan o försvinner fort. Min bubbla försvann lite för fort.
Men tur i oturen har jag ju ändå för jag kan alltid komma hem till min familj och kompisar. Och tack Semra för en lyckad fest igår! Så himla skönt att allt e som vanligt igen, egentligen...

Lite mer bilder kommer senare.

festen tar aldrig slut

Ikväll är det fest! Såklart slutar jag inte festa bara för att jag e hemma från Rhodos. Semra har ju fyllt år och det ska vi såklart festa. Klockan 21.00 smäller det, fast jag ska dit lite tidigare. Vi har så himla mycket att ta igen =)
Det blir kola nappar (shot), champagne, bål osv! Fast det bästa kommer ju va sällskapet.. faktiskt haha.

Snackade med Malin på msn igår. Så himla kul att höra av dig! Hon är typ lika uttråkad som jag och tro mig om jag hade kunnat så hade jag stuckit till Sthlm på direkten o hittat på en massa hyss med min "partner in crime". Haha! Men snart ska vi göra Sthlm, det kan jag lova.

Här kommer lite festbilder från sista tiden på Rhodos.


Snygga Kine & jag.


Mia & jag börjar bli fulla...


Kine, Skutt (Robert), Mia & syrran på Grabbarnas!


Galna Therése & en finsk brud som ville hänga med oss - coola gänget.


happyface :D


klockan är ca 06.00 och jag e full som en kastrull


En till som ville hänga me oss!


efter en lång natt med härliga människor o bra musik drog vi hem.. hamnade i sängen kl 08.30!


Paradiso tills solen går upp!

   
by night                                   day                                sunrise

trevlig helg

förkrök & en halvnaken adam

Har bara orkat göra ett collage än sålänge.. från de senaste två veckorna har jag tagit upp mot 200 bilder och ett antal videor har även spelats in så ni kanske kan förstå att jag inte orkat göra allt idag. Här är i alla fall ett collage som ni kan spana in sålänge! Bilderna togs från kvällen innan Malin och Emelie skulle åka från Rhodos.. det blev en sjuhelsikes kväll. Skoj förkrök, sen kom adam halvnaken ut på balkongen för att ta sina kläder i resväskan som han hade lagt så fint där ute (!!!) och sen blev det självklart en massa drinkar & shotar på Dream. Dagen efter va nog inte lika skoj, eller hur Malin?! ;D


I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
V
V
V





kebab-benet

Ja nu har det blivit bekräftat - mitt sår på benet ser ut som KEBAB! Min lillebror sa det först, sen påpekade syrran det och sen tillslut några kompisar som sett bilderna här på bloggen. Äckligt! Man blir ju spyfärdig av såna jämförelser.
Benet läker iaf bra verkar det som. Har dock fått göra ngra tester för att va alldeles säker på att jag inte fått bakterier i såret eller sjukdomar av att ha tagit en massa antibiotika o skit utomlands. Mamma vill att jag ska sitta still mest hela tiden med benet högt, så min lillebror har blivit min lilla butler. "Hämta dricka, gör popcorn, du glömde ta ett glas, fixa frukost...", ungefär så låter det och självklart kör jag inte med honom - jag säger ju faktiskt TACK. Haha! Nej, men han e snäll min lillebror fast han verkar ganska trött på mig redan (efter 2 1/2 dag) så jag får väl köra lite med pappa istället. Och ja, för alla er som fortfarande undrar (konstigt nog) så är jag hemma i Oveshåla, Kwanstah (som alla fjöntar härifrån så "gulligt" brukar säga).

Systern kommer snart hit med kameran också som jag glömt i hennes väska så jag kan lägga upp fler bilder från Rhodos. De flesta är ju bilder från den sista tiden där (har jag för mig) och det är förmodligen de bästa bilderna också. Ska försöka fixa ihop något roligt collage på Picasa o lägga upp här. Emelie va ju så snäll o ladda ner det på min dator, jag visste ju inte ens att det fanns innan. Det är ju faktiskt mycket roligare än att lägga upp massa vanliga bilder...

Semra fyller år idag också!! Grattis Semra på 20++ dagen (som hon kallar det så fint) ;D och på fredag blir det fest såklart för att fira eftersom stackarn har blivit sjuk!

Yasou

RSS 2.0