just nu spelas cobrastyle


..på full patte på iPod-stereon! älskar basen.

var är min rullator?


Nu har mamma gett mig lite "droger" som jag hoppas kan utföra mirakel på min sjukt slitna kropp. Alltså jag kan inte fatta varför jag mår så dåligt som jag gör. Jag drack, visst, men jag blev inte super-packad och vi dansade och allt möjligt kul men jag har varit med om värre. Så jag kan verkligen inte förstå var detta kommer ifrån. Känner mig som en gammal pensionär! Det enda som fattas nu är en rullator.

Lägger mig en stund och vilar. Förhoppningsvis hjälper det.

twitpic


@aplusk

på tok för tidigt

Jaha då har jag vaknat alldeles för tidigt igen. Denna gången va det inte självmant utan först väcker pappa mig kl 06 ungefär för hans bil inte startar, det slutade med att han sjukanmälde sig. Sen kl 09 fick jag köra min lillebror som ska på genrep med Wäshowen. Snart går jag ut och sover i vår lekstuga (!!) om folk inte kan börja lämna mig ifred när jag sover.. nej det ska jag verkligen inte men det är inte så himla kul att bli väckt när man fortfarande har ont (näst intill kramp) i hela kroppen och är smått bakis fortfarande. Vilken lördag alltså! Om man inte vaknar förrän halv sex på kvällen dagen efter så måste det ju ha varit en jäääkla fest.

Nu ska jag uppdatera mig om vad som händer på twitter. Sen får jag väl se om jag orkar hålla mig vaken. adios

gravity


val

Tydligen så handlar allting om val man gör i livet. Vilket jävla val var det som va så cp-fel att jag inte har ett jobb? Eller varför är jag inte där jag borde varit idag när jag inte gjort annat än jobbat ihjäl mig och inte gjort annat än kämpat för att komma iväg härifrån? Här är jag nu arbetslös, frustrerad och förbannad för att inget är som det borde. Står & stampar på samma ställe hela tiden. Fuck it! säger jag bara. Att vara lojal och för snäll ger tydligen inget som helst försprång. Bajs på er.

Irriterad är fan bara förnamnet.

ger upp

Jag orkar inte mer nu! Allvarligt talat. Att söka jobb är fan helt jävla meningslöst. Ger upp, lägger ner & skiter i det.

sex is on fire

Dagens låt: Sex is on fire - Kings of Leon

Faktiskt riktig bra!

korallröd



Efter ganska mycket tjatande och trackande så fick jag med mig S & E till stan. Jag hade tagit på mig kjol! vilket va riktigt korkat. Tyckte att det va hyfsat "vårvarmt" här hemma men väl i stan fick jag fan köldskador. Inte speciellt kul! I alla fall gick vi runt och kollade lite men vi tröttnade ganska snabbt eftersom det va så kallt så vi skulle fika.. fullt på alla OK-ställen så vi fick fika på BK!!! Värsta jag varit med om. Stack och köpte falafel i ghettot, vilket va väldigt längesen och väldigt gott - sen körde vi hem. Jag längtar riktigt mycket efter det varma vädret nu för jag står inte ut mer i denna himla kylan!

Målade till och med mina naglar i en vår/sommar färg för jag vill att det ska bli varmt. Tror ni det hjälper? Haha.. tveksamt. Herregud va jag är blek dessutom får ta mig till solariet snart!

Syrran kommer strax och hämtar mig. Later alligator

russian roulette is not the same without a gun

Lyssnar på "mamamamaaa papapokerface" som just nu spelas på MTV därav den dåliga rubriken. Funderar på vad jag ska ta mig till idag.. vill in en runda till stan och bara gå runt, kolla folk & chilla. Effie svarar inte (för hon sover alldeles säkert), några går i skolan, en är i NY och de andra jobbar. Vaaa ska jag goora? När man väl är uppe med tuppen (08.00!!) så är det ingen som vill hitta på ngt.

Nu spelas "Human".. om man översätter texten till den låten rakt av skulle det låta ungefär såhär:
-...står på mina knän, söker efter svaret. Är vi mänskliga eller är vi dansare?

Fattar inte riktigt budskapet men jag gillar låten och om du frågar mig så tror jag att vi är dansare.

minusgrader?

Dum som jag är trodde jag ju självklart att det skulle va ganska så varmt ute, iaf där det inte va skugga.. så fel jag hade! Det blåste motvind hela tiden och kallt som fan va det. Som tur var orkade jag ändå springa ganska hyfsat, tror det blev ändå drygt 8km. Hoppas verkligen att jag inte dragit på mig en härlig förkylning nu bara, jag har liksom inte varit sjuk sen september förra året så jag har haft väldig tur. Annars brukar mitt immunförsvar suga rejält. Jaja, får väl se om jag går och snorar runt imorgon. Förhoppningsvis inte!

Ska nu läsa Elle tidningen en gång till för den är ju så bra. Adiosas capricciosas


joggingskorna på!


Tröja: Gucci
Linne: YSL
Tights: Prada

Nu, äntligen ska jag ut och svettas i mina dyra träningskläder. Bahaha

somnade i skåne - vaknade i fjällen

Ja va tusan ska man säga. Imorse vaknade jag av det strålade in världens solsken mellan gardinerna. Jag går upp och tänker "fan va gött, perfekt dag att springa en riktigt lång runda!" - kommer sen ut ur rummet och ser att det ligger snö på grannens tak! Känner mig fett lurad. Vad är detta?! Som tur är har det inte lagt sig på vägen och det ser ut att smälta eftersom solen skiner fortfarande så får ju hoppas att det gör de.

Klunkar vatten just nu samtidigt som jag kollar mailen & spelar Mafia Wars på facebook. Fattar inte varför men MW är sjukt beroendeframkallande! När jag druckit upp ska jag ge mig ut och springa. Ses sen

känner jag dig?

Har du någonsin gått förbi någon som du känt sedan innan, som du borde hälsa på, men struntar i det och låtsas att du inte känner henne eller honom? Tittar åt ett annat håll? Gömmer dig? Kollar iskallt på personen och går vidare nonchalant?

Detta har jag gjort ett antal ggr, alltså mååånga ggr. Men är inte detta en vanlig svensk i ett nötskal? Att en vanlig jävla hälsning ska vara så himla komplicerad. Jag blir irriterad på mig själv när jag tänker på det men sen samtidigt så försöker ju (oftast) aldrig den andra personen att säga hej först. Vad är det som är så farligt? Eller är det lättare att bara strunta i det?

Jag kan tycka att det blir bara så himla pinsamt och konstigt när man sen stöter på någon, som man då ignorerat på gatan, på en fest eller liknande - hälsar och börjar snacka om gamla minnen och grejer. Är inte det ännu jobbigare?! Att man ska behöva hamna i en sån sketen situation när man kan undvika det genom en simpel liten hälsning?

Visst, sen finns det ju människor man helt enkelt inte kommer överens med längre och som man då helst undviker men då finns det ju faktiskt en anledning till att inte säga hej. Struntsamma.. tror att jag tänker alldeles för mkt ibland. Måste försöka sova istället för att tänka på allt annat onödigt tjafs.

gnight

lite avis


Träffade förresten Milla precis när jag parkerat på stora torg. Hon kom från tågstationen för hon är duktig och pluggar i Malmö. Kan ju berätta att jag är ganska så avundsjuk för att hon åker iväg till solen snart.. så många som åker på semester hela tiden! Jag vill också. Fast kan tycka att hon förtjänar det eftersom hon inte kan bo i sin lgh tack vare en vattenläcka som gör att de måste lägga nytt golv & shit, så hon får flytta runt hela tiden. Men jag är ändå avis :)

småsaker

Tog en tur till stan idag, mest pga uppföljningsmöte på ams. Har ju sagt att jag inte ville vara med där längre men jag är nog så illa tvungen. Mötet va det löjligaste jag har varit med om. Det vi skulle göra va att fylla i ett papper där vi skriver vad vi har sökt för jobb osv och sen skulle vi även fylla i en ruta där man skulle förklara om man behöver förbättra sig på att titta runt och söka jobb eller om man är nöjd. Sen skulle vi redovisa detta för alla! Kände mig som en tönt i lågstadiet som försökte visa sig bättre än alla andra för att jag har mer erfarenhet och att jag kan söka många olika jobb. Sån är verkligen inte jag, en besserwisser som är bättre än andra. Allting va bara urlöjligt!

Skitsamma, vill inte prata om det skit stället mer. Jag va tvungen att gå i lite affärer också för jag känner sån sjuk abstinens av att inte ha shoppat på hur länge som helst.. så jag shoppade. Bara lite då, tyvärr. Det blev en hög supersnygg kjol, två hårband och ett diadem. Småsaker. Hade jag kunnat så skulle det ha blivit en sådär 100 kassar i baksätet påvägen hem. Så nu behöver jag ett jobb PRONTO! Måste fixa ett jobb för det kliar sjukt mkt i fingrarna.

Nu ska jag finjustera mitt CV lite så att det blir perfekt. Ses

blah

Det är sent men jag kan inte riktigt somna sen tänkte jag kan lika gärna lägga upp ett inlägg också eftersom jag inte brytt mig om att skriva ngt speciellt här sen onsdags. Har verkligen inte haft någon lust.

Hade riktigt skoj i torsdags, trots en del ångest. Fredagen va bara ångest. Idag, eller igår blir det ju, lördags så hade jag fortfarande ångest men sen träffade jag två grymma kompisar som fick mig att tänka på annat.. som vanligt lite skvaller & skitsnack sen blev det en spontan fortkörning till bion kl 20.50 för att se En Shopaholics Bekännelser (eller vad den nu än må heta) kl. 21.00! Den va väl helt ok, jag har sett mkt bättre filmer.

Bilder från i torsdags finns bara på min facebook. Inga charmerande bilder (på mig då) direkt men roliga blev dem!


quote

"Absence is to love what the wind is to fire. The wind kills it but when it's a real fire it intensifies it."
- Diane von Furstenberg

The most important relationship you have in your life is the one you have with yourself. Because you always gonna have you. You'll always have to be with you and feel comfortable with yourself no matter how lonely you ever may feel.

Jai Ho!

Letar efter ny musik konstant och idag har jag hittat några nya favoriter. "Jai Ho!" är riktigt grym, en riktig pump-it låt.. precis vad jag gillar.

Sex on Fire - Kings of Leon
Sooner or Later - N.E.R.D.
All the Above - Maino ft T-Pain
Jai Ho! (You are my destiny) - A.R. Rahman & Pussycat Dolls (Slumdog Millionaire soundtrack)
Ain't I - Yung L.A. ft Young Dro & T.I.
Breathe and Stop - Q Tip
Shake it - Metro Station
Revelry - Kings of Leon
Use somebody - Kings of Leon
I'm so Paid - Akon ft Lil' Wayne & Young Jeezy

flyger fram

Herregud vad jag har sprungit långt idag, och det kändes inte som att jag ville stanna riktigt heller men efter att nästan ha sprungit 1 mil så fick det räcka. Vet inte riktigt vad det var men på något sätt bara flög jag fram (haha).. kanske berodde på vädret och min överlägset goda frukost. Börjar bli ett seriöst hälso-freak och vet inte riktigt om jag gillar det eller inte. Fast jag har absolut ingenting emot att se bra ut i bikini i sommar så det är väl bara att forsätta springa röven av mig.

Ikväll händer inget.. det är lill-lördag, vad ska jag göra? Blir väl till att sitta hemma själv och tråka. Imorgon ska jag i alla fall iväg med Hessle personalen på sortimentsprovning i Österlen. Ska bli nice att komma iväg lite även om det inte är jättelångt härifrån.

grym

älskar denna överlägset grymma bilden.


hello sunshine

Älskar vädret idag. Det är långt ifrån lika blåsigt som det var igår, mest sol.. skulle vilja säga att det är en viss bra årstid. Tänker inte säga vilken because I don't wanna jinx it. Jag är inte vidskeplig men när jag sagt det ordet innan så har det blivit skit väder igen.
Vaknade i tid idag och det känns jävligt bra. Är hemma själv också och det känns ännu bättre. Kan göra precis vad jag vill, när jag vill, hur jag vill. Just nu blir det frukost med grönt te sen ska jag dricka en massa vatten och ge mig ut på en lång joggingrunda. Så jävla nice.

ses

hundbajs

Var på stan med Effie idag. Stack till hundfrisören med Louie och fixade hans små mini klor. Sen skulle vi gå runt lite i det fina vädret på stan, tyvärr va det ju halv storm men vi överlevde. I alla fall så hann vi bara gå från McDonalds parkeringen till gatan utanför Darins innan det hände en olycka. Vad gör hunden där? Sätter sig och skiter mitt på trottoaren! Haha. Effie fick nöjet att plocka upp det och hon va ju inte överlycklig.. jävlig som jag är så tyckte jag att det va lite kul haha :). Nej, usch jag skulle aldrig kunna göra det själv så jag borde väl hålla käften.

Senare stack vi köpte Shish Kebab pizza (eller va det nu heter) för vi va utsvultna. Sjukt gott! Av någon konstig anledning har jag en förmåga att alltid äta en massa skärpmat när jag är med den lilla greken. Men ibland kan jag inte låta bli :)

Nu ska jag kolla på Brothers and Sisters. Adiós

sanassa

fick denna på huvudet igen efter att nääästan ha glömt bort den.



miss piggy

Just nu är extremt vaken, så vaken att jag är vaknare än vad jag trodde det gick att vara vaken. Alltså vaken på alla sätt & vis. Förstår ni?! Inte jag heller. En annan sak jag inte förstår är hur detta är möjligt. Jag har inte druckit en droppe kaffe, ingen energidryck, inga piller, inga häxblandningar osv på 5 dgr. Helt jävla magiskt - som Louise brukade säga i gymnasiet.
Om man ska va lite djup och försöka vara smart^^ så tror jag att mitt nya levnadssätt har förändrat ganska mycket. Jag får liksom mer energi av att äta mycket (nyttigt) och springa 6-8km varannan dag än när jag bara satt på soffan och trodde att jag skulle få mer energi av att sluta äta så mkt och bara va utvilad. Sau fel jau hade! Som Anna Skipper (häxa) och alla konstiga hälso-freak jämt och ständigt påpekar; ät sunt och rör på fläsket. Det finns liksom inga genvägar helt enkelt. Jag trodde ju stenhårt på att Detox metoden fungerade men sen samtidigt så tror jag inte att det lilla pillret, som jag tog 3ggr om dagen i 2veckor i somras, förändrade mig speciellt drastiskt. För att det skulle fungera fick jag ju ändra matvanorna helt för att det överhuvudtaget skulle ge någon effekt. Åt nyttigt, drack vatten konstant, undvek alkohol/kaffe/rött kött/kolhydrater och tränade. Vem fan skulle liksom inte gå ner 5kg på 2 veckor då? Det va en nit helt enkelt, hur gärna jag än velat intala mig själv att det va detox-pillerna som gjorde allt så va det en fet nitlott!
Så nu är det bara ordentlig/nyttig mat som gäller och träning. Ungefär som Nilecity Farbror-Barbro hade sagt "Det finns inga genvägar till de perfekta ljuudäh!" - det finns inga genvägar till den perfekta kroppen. Nog om detta.

Tog ny profilbild till facebook. Tröttnar lätt på mina bilder så tog några extra.. tror ni att denna bild 1 hade platsat på facebook? Just incase jag skulle tröttna på den andra.



1. En pigg miss piggy haha


2. nuvarande profilbilden

Nu är klockan natt så.. godnatt.

strike a pose

Heidi Klums finest moments!



I slutet får de till snyggaste poserna! Älskar tänderna.

tingeling! allt annat betyder absolut ingenting

Ja, vad ska man säga. Ännu en helt värdelös melodifestival. Sen när började svenska folket lyssna på superkass opera? Whatever.. ska bojkotta den skiten framöver och lägga min energi på viktigare saker istället. Finns inget värre än att bli frustrerad och irriterad på något som inte betyder ett skit. Har gjort det misstaget ett antal ggr nu och har lärt mig att såna här saker är totalt obetydliga. Men grattis Sverige, ni har än en gång röstat fram bottenskrapet och kommer få en sista plats i Eurovision.

Det absolut bästa med melodifestivalen (och det fanns inte mkt att välja på) va remixen på Pihlman & Påls ryska super remix på Tingeling! Klockrent. Måns Möller fick också lite TV-tid, tyvärr alldeles för lite för han om någon hade gjort bra TV. Här har ni i alla fall en annan version av Tingeling. Sjukt bra.


caroline winberg

Måste berätta om min sjuka dröm som jag hade härom natten. I stora drag handlade den om att jag va bästa kompis med Caroline Winberg och att jag flyttat tillbaka till Limhamn. Vi va rumskompisar där och festade mkt, det sjuka va att¨på kvällarna förvandlades lilla Limhamn till L.A. och vi gick på alla dem stora kända klubbarna & träffade kändisar som va goda vänner till oss.. som bl a Rachel Bilson, Brody Jenner, Christina Aguilera osv. Det kändes så konstigt verkligt på något sätt. På dagarna sa jag till henne hur hon skulle klä sig och sen gick vi på castings båda två(!).. eeh jag har aldrig sett mig själv som modell och det är inte mitt drömyrke direkt, tror inte jag hade lyckats värst bra med det heller.

I alla fall va det helt knasigt och jag ville liksom inte vakna upp från den direkt, på ett sätt vill man ju att vissa av sakerna ska vara på riktigt. Tyvärr är livet inte riktigt så lätt som man önskar just nu.

bra eller anus?

Jag vet inte med er men jag gillar denna.. etsar sig fast i hjärnkontoret. Bra eller anus?


Charmig video. Tyvärr är Gnarls Barkley ingen skönhet.

according to Jennie

Jag har en ny favorit blogg som jag följer med jämna mellanrum. Filip Hammars (Filip & Fredrik) fru, Jennie Hammar. De har nyligen flyttat till NY så hon skriver mycket om vad som händer där i deras liv med ganska mycket humor. Hon är väldigt ironisk och jordnära.. en människa man faktiskt vill läsa om. HÄR hittar ni hennes blogg. Enjoy

chaichaichai

Har fått lite saker gjorda idag. Fixat med papper och grejer inne i stan sen har jag varit och handlat lite till mig själv. Fixade bl a chai te som jag nyss försökte göra chai latte på.. jag får inte till det riktigt lika bra som på Espresso House. Hur får man till den perfekta chai latten undrar jag? Det är så sjukt gott ju. Fast Espresso House är lite heligt så jag kan nog inte göra mkt bättre än såhär. Skit också.

När ska Espresso House öppna i stan? Om ingen annan tar tag i det så gör fan jag det!

Just nu ser det ut att bli en väldigt lugn helg.. what to do?

asian boys just wanna eat rise

Gick in på Effies blogg innan idag och hittade denna. Jag dog.. sen dog jag lite till av asgarv. Sinnessjukt rolig! Så bra att jag va tvungen att sno den från henne och lägga upp den själv. T.I.'s "Whatever You Like" har aldrig varit så bra...




Louie

Är hemma hos Effie & Louie efter ett dötråkigt och fruktansvärt onödigt möte på arbetsförmedlingen. Ska fan gå ur den skiten, helt onödigt för jag får absolut ingenting ut av det.


min lilla sockertopps-habibi :D


gammal bild :S sommar 2008



sommar i Båstad?

Funderar på att söka jobb i Båstad fast bara under sommaren. Hade varit nice, speciellt under tennisveckan. Jag måste nog söka nu om det ens ska vara ett alternativ för min del då det är svårt att få personalboende där. De är väldigt få och de rekommenderar att ordna eget boende. Att hålla på att fixa med sånt är inget alternativ för min del, orkar inte fixa med sånt när det gäller under en så kort period. Det finns ju knappt några jobb i denna hålan och Båstad ligger ju inte super långt iväg heller. Jaja, vi får väl se men visst... det hade varit riktigt nice!

dagens fula i-landsproblem

Jag förstår inte grejen med de alldeles för överarbetade ögonfransarna. Att man kan titta sig i speglen och lägga på lager efter lager och faktiskt tycka att det sen är snyggt.. att man går ut och visar sig på det sättet. Personligen tycker jag att det är skitfult! Klart att jag vet att många är besatta av de "perfekta" fransarna och allt va det är. Man vill ha tjockare, fylligare, längre osv. Det finns andra sätt! Att bre på tio kilo mascara löser dock ingenting!

Jag är väl till en viss del ytlig precis som alla andra så därför förstår jag inte denna grejen. Skaffa bättre mascara, lär er att sminka er ordentligt, lösögonfransar är ett alternativ (lär er hur de fungerar också) och använd spegel till exempel. Jag tror alla vet vad jag menar och vill komma fram till, huruvida man väljer att ta åt sig är upp till var och en för detta är min personliga åsikt. Känner att detta är skitlöjligt att skriva om men jag tycker att spindel-ögonfransar är läskiga och jättefula, plus att jag vet att det är en del som håller med mig. I vissa fall är det faktiskt så att less is more!

Tyvärr hittade jag ingen bild på detta men jag tror att alla förstår vad jag menar.


Vill man verkligen har spindelben runt ögonen?!

Diane Von Furstenberg

Swim Collection.
Hittade några sommar-favoriter, tyvärr inte i superöverkomliga prisklasser men ändå :) älskar färgerna.







solroskärnor

Mitt nya beroende är rostade solroskärnor! Faktiskt riktigt gott när de är rostade och lite saltade, de har en lite nötaktig smak som är smått beroendeframkallande. Käkade nyss vanlig isbergssallad med såna i, lite olivolja och lite salt.. sjukt gott. Låter som värsta Pro-ana tipset men om man som jag och försöker hålla formen med nyttig mat och träning så är det ju ett alternativ istället för att kränga i sig massa godis & snacks. Plus att vi har inget gott i kylen heller.. haha. Det är ju också ett alternativ om man vill kombinera sin egen müsli; rostade solroskärnor (osaltade), linfrön, russin, torkad eller färsk frukt, valnötter, mandel etc. Precis vad man själv gillar och känner för.

Imorgon ska jag köpa en massa frukt för att fortsätta min nya "smoothie diet". Och nej det innebär inte att jag bara dricker det... jag funkar inte på det viset, helt omöjligt att lägga av med allt annat gott. En smoothie full med vitaminer och energi som ersätter t ex frukost eller lunch är hur nice som helst. Eller gör en specialare till efterrätt.


Punk'd: sockertopps-habibi

Har helt glömt bort att berätta om det sjuka skämtet jag utsattes för förra veckan. Själv tycker jag att det va riktigt roligt och jag gick på det rejält! Effies bror Arri är riktigt jävlig ibland, haha. Ja just det.. varning för extremt känsliga haha!

Jag sitter i baren på Bromöllakrogen förra onsdagen för att göra Effie & Semra Sällskap medan de serverar, rätt vad det är så får jag ett sms från ett skumt nummer:

Sms från okänd - "Hej snygging.. Det är mohamed.. Ska vi ses ikväll älskling.. Många Pussar på du vet vad ;)
Mitt svar - "Haha! Va? Vem?

(Min reaktion va ett riktigt asgarv, springer in till köket & visar smset för Effie och Semra.. alla tre gapskrattar. Effie frågar mig "Mickaaa.. vafan har du nu gjort?! hahaha", jag fattar inget försöker komma på vem fan det kan va och smsar nummerupplysningen. Smset kommer från en Jennie i Vånga, vi drar slutsatsen om att mobilen måste vara stulen från Jennie och att Mohamed har snott eller köpt den olagligt hahaha.)

Sms från okänd - "Vi träffades på classic för längesen.. Du gav ditt nr så nu när jag dumpat min tjej jag tänkte ta lite rester min sockertopps-habibi.. Ska vi ligga ikväll?

Mitt svar - "Hahaha allvarligt talat, vem är det som driver med mig?"

Jag visar såklart även detta smset för Effie & Semra vi skrattar ännu mer och ännu högre denna gången. Vi fattar fortfarande ingenting och det har fortfarande inte gått upp för oss att denna Jennie har samma efternamn som Niklas (delägaren av Bromöllakrogen) fru och att han använder hennes mobil.

Arri kommer fram till oss i baren, undrar vad det är som är så himla roligt.. jag förklarar smsen och att vi tror att mohamed har snott "okända" Jennies mobil.
Arri - "Va? Hur vet du att nummret är till en Jennie?"
Jag - "Nummerupplysningen"
Arri - "Va hade hon för efternamn?"
Jag säger efternamnet
Arri - "Hahaha fan va ni är tröga, det är jag som snodde Niklas mobil.. han har Jennies gamla. Såg du inte att jag skickade hela tiden och märkte du inte att det pep varje gång du svarade?!"
Jag, Effie, Semra - "HAHAHAHAHAHAHA"

Under hela tiden tänkte jag inte ens att vi har ett litet internt skämt som handlar om att jag är tillsammans med en som då heter Mohamed. Vilket jag inte är. Men varje gång jag jobbar där håller de på å kallar mig Fatima.. hälsar "Merhaba".. "var har du Mohamed".. "hon tänker för micket på kärleken" (så fort jag råkat klanta mig) osv osv. På den nivån är det. Och det slog inte mig en enda gång att det va Arri som jävlades med mig. Funny shit!


jag hatar måndagar

Måndagar är sååå dryga, speciellt när man inte har något speciellt att göra. Jag va i alla fall ute och sprang en lång runda. Riktigt skönt! Det behövdes definitivt efter allt jag krängde igår. Jag, Carro & Stedt hyrde filmer och köpte godis, skräpmat och glass.. tror ni att vi mådde illa eller?! JA! Tror att jag dessutom fick sockerabstinens eftersom det va sjuukt längesen jag käkade så mkt skit med en massa socker i. Jag skrattade åt minsta lilla, hela tiden. Stedt snackade hela tiden. Carro blev irriterad på honom hela tiden haha! Soft kväll med en massa torra skämt.

Nu, va ska man göra eh? Borde städa mitt rum för jag har inte orkat göra det när jag skulle ha gjort det. TV? Nej, fan va tråkigt. Jag vet inte va jag ska göra.

adiós

sötnos


Hahaha

6/3-09 bilder

Lite bilder från fredagen. Resten finns på facebook.


















Kane S

Sitter just nu och tittar på Life of Ryan maraton på MTV, finns inget annat bra program på TV just nu. I alla fall så har han (Ryan Sheckler) världens sötaste lillebror, Kane Sheckler. Han är en gulligt cool sötnos.. faktiskt. Haha! Han påminner lite om min söta lilla kusin William.



herregud

Varför skrev jag det förra inlägget? Inte bra. Haha
Gårdagen va bra i alla fall och tack o lov känner jag mig inte speciellt bakis. I like!

Ikväll ska jag vara chaufför åt Gun&Gun.. kommer bli intressant och jävligt kul tror jag. För er som inte vet så är det min syster och hennes kompis som är sjukaste radarparet och kallar varandra Gun&Gun. Sen blir det väl hemmakväll med melodifestivalen, känns inte som att det finns så mkt annat att göra.

Cara Cara Mia hmhmhmhhmhm.. haha.

grand

Dagen resulterade i en sista-minuten-utgång. Inte alls ngt planerat! Kul va det i alla fall.. roligaste utekvällen med Semra & Effie på länge. Stack till Grand trots att det stället är under ALL kritik. Ikväll hade det nästan inte spelat ngn roll vilket ställe vi hade valt för vi va "on a roll", riktigt kul ute på väldigt länge! Jag hamnade dock i lite drama och andra saker som jag mer än gärna kunnat va utan.. vilka människor det finns i denna stan! Herregud.
Jag är full fortfarande så hoppas detta inlägget är förståelig..?!

Hahahahahahahahaahahahaahah...

Bilder kanska kommer upp så småningom. Förresten, mitt besökar antal är också under ALL kritik.. vafan! Skriv en kommentar om vad det är som är så jävla dåligt med min blogg.

Hahahahaha.. sry. Godnatt.


I ran shirtless with your dealer because I love marijuana

Nu undrar ni förmodligen var jag har fått denna knäppa rubriken ifrån. Oftast ogillar jag alla olika sorters tester som många bloggare brukar lägga upp, vissa utmanar en också att göra dessa tester. Varför jag inte gillar dem beror på att de oftast är fruktansvärt tråkiga, ointressanta, tar för lång tid och är klottriga. Däremot är jag svag för sjuk humor och allt annat som jag anser vara roligt så jag kunde inte låta bli att göra "testet" som ni hittar HÄR.
Funny shit! Eller så är jag bara övertrött, klockan är ju trots allt 01.52 nu.

Jag är född 880829, hade ett grått nattlinne på mig.. därav blev meningen:

I ran shirtless with (08) your dealer (29) because I love marijuana (grey).

godnatt

Thomas Sabo

Mina vänner, lägg denna smyckesdesignern på minnet!



Klicka in på hemsidan



Gå in på webshopen

i like

Vilken dag. Eller vilken dag det inte har varit. Inget har hänt! Jag har inte gjort någonting alls förutom kört min lillebror till träningen, dagens goda gärning? Känner inte för att gör något heller direkt. Tänkte bara berätta om några saker jag gillar just nu för att inte gräva ner mig i allt jobbigt som händer runtomkring nu.



Mixer/Blender

- Skaffade mig en alldeles ny igår (OBH Nordica Piano Black).. va tvungen för att kunna göra något åt min nya besatthet av olika sorters hälsosamma smoothies.

Long lost prestentkort - Har hittat lite presentkort som forfarande är aktuella med lite pengar på.. hade totalt glömt bort dem. Hur bra som helst!

Vår (min mest skulle jag själv vilja påstå) kaffemaskin - Latte, latte, latte.. fan va gott det är!

Förlängning av abonnemang - Jag ska få en ny mobil, wohooo!

Twitter - Jag kanske inte har de bästa uppdateringarna direkt men jag älskar att läsa alla andras. Har skaffat TwitterDeck nu också så det är mkt lättare att va ajour med alla intressanta, kända och roliga människor.


Ibland är det bättre att tänka positivt istället för att gräva ner sig och tycka synd om sig själv!

paper planes

Dagens låt: Paper planes - M.I.A.

4 mars idag, det började bra med sol försvann sen såklart - vaknade sen till ordentligt och märkte att INGEN är hemma, var är ni? - lättad? lite, men mamma borde va hemma.. jag fattar inget. Ingen svarar, ingen lapp. Hmm, skumt!

Blir till att få tag på någon som kan förklara detta försvinnande sen ska jag ut och bränna tills jag inte har några lår kvar! Oh förresten måste jag in till stan också för jag behöver en MIXER! (Ja en sån man har i köket, vissa kökssaker kan jag faktiskt använda).

over and out


svenska lektion?

Jag är ingen svenska lärare, jag har inte utbildat mig speciellt mycket mer inom det svenska språket mer än att jag haft upp till Svenska C i skolan. MEN! Ibland vill jag bara ge vissa människor en fet svenska lektion. Det handlar inte om människor som nyss lärt sig språket eller som har någon form av dylexi eller så, utan om människor som borde kunna stava till helt vardagliga och vanliga ord. Det känns väldigt dumt att skriva om detta men det är en sån sak som går mig på nerverna ibland bara. Jag är inte världsbäst på stavning, genitiv, pronomen, adjektiv, substantiv, meningsbyggnad osv... men enkla och vanliga svenska ord som man fått lära sig sen man började skolan ska väl de flesta kunna stava till? Såsom; hetter (rätt: heter), igentligen (rätt: egentligen), promennera (rätt: promenera), huss (rätt: hos) etc. Jag förstår också att vi alla gör små fel här och där, ingen orkar sitta och rätta sina inlägg varje gång - inte jag heller. Dock vet jag hur man slår upp ord som jag inte förstår eller riktigt vet hur det stavas.
För att då komma fram till vad jag irriterar mig på. Det är dessa återkommande stavfel och särskrivningar som jag ser hos samma personer hela tiden. De är totalt övertygade om att deras "felskrivningar" stavas just på det sättet.

Visst, skriver man en blogg så sitter man ju inte och övar på att ha bästa meningsbyggnaden direkt. Det är ingen svenska lektion heller. Ingen ska rätta din personliga text eller så. Vissa skriver på ett visst sätt tack vare deras dialekt, förutsättningar, ibland hittar man på egna ord & fjantar sig osv. Helt förståeligt, absolut! Jag gör så själv.. men när man ska skriva en seriös text/berättelse/citering (speciellt vid citat) kan man väl ändå stava ordentligt? Eller? Har jag fel?

Jag har aldrig försökt att vara en know-it-all eller besserwisser överhuvudtaget men vissa saker vill jag tro att jag vet lite bättre än vissa andra.

eyewear


Marc Jacobs - Gold Metal frames


Ray Ban - White Metal Aviatior frame


Ray Ban - White frame outside & Black frame inside


YSL - Thick Acrilic Tortoieshell frames with dark Havana lenses & Golden noseplate
(bilder från kitson.com)

solen kan få titta fram nu..

I'm done

Känner inte att jag har jättemycket att skriva om egentligen trots att det är mycket jag sitter och tänker på just nu. Känns fel att berätta allt för mkt privata saker här eftersom jag inte riktigt vet vilka det är som läser. Sen har ju folk från Kristianstad en tendens att skvallra om allt och alla till exakt alla de känner och vet. Once a Kristianstadbo, always a Kristianstadbo. Visst står jag för allt jag säger och skriver (oftast, om man inte slängt ur sig ngt dumt utan att tänka först) men vissa saker är helt enkelt privat så jag försöker att inte avslöja för mkt om olika saker alltid. Men det är svårt.

Just nu sitter jag och lyssna på musik ("såklart" tänker väl många), ofta jag inte gör det... Tänker också på en liten incident i lördags. Det enda jag har velat är att glömma den människan, så självklart stöter man på honom. Kul..? Inte alls. Olika saker snurrar runt i hjärnkontoret som jag verkligen inte ens vill tänka på, varför försvinner inte såna minnen som man inte vill ha kvar? Irriterande för mindre.

En annan sak (eller två egentligen) som snurrar runt i huvudet är låten I'm Done med Pussycat Dolls och även Gravity med Sara Bareilles. Har lagt upp dem innan tror jag men de är riktigt bra, speciellt idag med tanke på dagens humör. Har inte fått något gjort som jag skulle dessutom. Måste rycka upp mig nu!


color me up


sober

Ja, va ska man säga.. jag har vaknat till liv nu (eller rättare sagt för ca 3h sen). Har haft en ganska nice helg utan en enda droppe alkohol. Ungefär 3-4 veckor sen jag festade och drack en massa, liiiite stolt över mig själv. Plus att jag va ute igår som nykter förare eller va man ska kalla det. Privat-chaffe till lilla mamma som vart på T-baren.
Själv drog jag hem till min syrra efter många om och men (hade en väldigt dålig dag) vid halv elva. Hon förfestade med Rebecka & hennes kompis Ylva. De hade kul som fan medans jag va tråkig och drack redbull... det blev en del såna under kvällen för att hålla mig vaken. Tror inte att jag varit så tråkig ngn gång på en fest i hela mitt liv.  Väl ute (Class & Banken) träffade man roligt folk och blev på lite bättre humör. Sen en annan tönt som jag helst inte ville stöta på direkt, usch. Titta inte åt mitt håll och ännu mindre hälsa på mig, tack!

Jobbade förresten lite i fredags också, gött att få stressa upp sig lite.

Nu ska jag fortsätta min "Super Sega Sunday!"

RSS 2.0