utekväll

Nice att det börjar hända lite saker idag. Rundan på stan med Elin va jävligt bra, fick äntligen gjort det där med CV:t till Nilsons. De verkade hur trevliga och snälla som helst och ville gärna ha in lite extrajobbare så förhoppningsvis så blir det lite jobb där. Tur att man har lite kontakter. Sååå skönt!!!

Jag har lyckats fixa in mig på en middag/utekväll hos syrran nu ikväll med lite nice folk.. vera, "gun" och elin kommer också. Känns braaaau =)

tjabba


too late

Ja vad ska man säga.. det är alldeles för sent just nu. Kom nyss hem från en nice kväll med skvaller hemma hos.. gissa vem! Braaau tjabb med lite homies (haha) och turer till stan.. gööööött. Lugn fredag helt enkelt. Måste sova nu för jag har lovat en liten Elin att jag ska med henne till stan imorgon. Så jag ska däcka på mina kuddar nu för imorgon händer det lite grejer i alla fall.

31 januari nu.. tiden står still men det går ändå för snabbt. 11 hela månader kvar till nästa år. Fett!

sleep very toooijt my friends.

min alldeles egna PT

Nu ska det fan bli ändring! Är så trött på detta så nu ska vartenda litet fetto-kilo bort från min kropp. Inga mer ursäkter, inga bortförklaringar, skräp eller skit-mat överhuvudtaget.. bara träning och nyttig mat. Håller jag inte det, ja då blir det konsekvenser. Jag ska helt enkelt bli min alldeles egna personliga tränare. Låter förmodligen skitlöjligt men är så trött på att bara gå halvvägs och sen håller man inte vikten som man borde. Varför ska jag behöva betala fett för en PT när jag kan göra allt själv, allt sitter i huvudet sen är det bara till att göra det man har bestämt sig för. När jag nu väl bestämt mig för att verkligen nå ett visst mål ska jag banne mig klara det också. Ännu mer springande, cykling, gym, kanske simning och massa andra saker. Jag har alltid haft en teori om att man ska ha väldigt stor variation på sitt tränande, prova nya saker hela tiden, utmana sig själv.. för då blir det roligt och man tröttnar inte till skillnad från om man går till gymmet varje dag och göra samma tråkiga pass hela tiden. Möjligt att jag inte provat alla extrema saker men nu ska jag försöka testa lite annat. Det vi fick prova i idrottsklassen i 4år räknas inte nu. Okej, jag är kanske inte överviktig men jag har ett par irritations-kilon som ska bort + att jag vill se snyggare ut i bikini nu i sommar. Om det är det någon som hänger på och vill ut och springa eller vad som helst så säg bara till.

Nu ska jag ta ngn timme på träningscykeln. Sen måste jag ett ärende till stan. Ses senare!

ordning & reda

Nu har jag fixat med mitt rum hela dagen och tillslut blev det ganska bra. Nu saknas bara mitt nya golv, lister, mina inredningssaker som blivit kvar i Malmö och ett nytt nattbord. Inga saker som ligger över allt.. bara jävligt organiserat. Väldigt nice! Har till och med packat upp mina jättefina cocktail-glas och italienska glasskålar (från studenten!!) som jag glömt bort..


hahaha (student 2007)

tråkigt & stökigt

Jag har varit påväg och skulle ha städat mitt rum idag men det är så tråkigt att jag håller på att avlida! Saker överallt, det mesta är saker som jag vill ha men vet inte var allt ska ta vägen. Speciellt min stora hylla ser förjävlig ut där jag bara slänger en massa skit när jag inte orkar organisera det. Problemet är väl att jag har ingen snygg praktisk förvaring till t ex alla jävla smycken som ligger överallt. Är i desperat behov efter ett stort och snyggt smyckeskrin! Jag vill handla korgar, boxar och annat som man kan ha saker i så att det inte syns och ser uppställt ut. Pallar inte titta på skiten mer! Oavsett om dörren på hyllan är stängd så ser det ändå så tråkigt och stökigt ut så man kan spy. Plus att det ser så barnsligt ut allting. Jag måste lura med mamma till stan eller Ikea eller vart som helst där det finns snygga förvarings saker så jag kan få ordning på det.. så kanske jag börjar orkar bry mig om att plocka undan sakerna. Resten av hyllan ska vi inte snacka om.. baaaaaaah!



      

I saw the devil wrapping up his hands..

...getting ready for the showdown:

A Dustland Fairytale - The Killers
Snow Patrol - Run
Bombay - Timbaland ft Amar & Jim Beanz
Cookie Jar - Gym Class Heroes
Tokyo Paris - Lupe Fiasco
20 dollar Nose Bleed - Fall Out Boy
Dead and Gone - T.I. ft Timberlake
Get that Clear - Brick & Lace
I Agapi Sou De Menei Pia Edo (Remix) - Dj Onur vs Helena Paparizou

sumo brottning på hög nivå

Den där Carolina Gynning råkar fan ut för alla sorters konstigheter i Japan. Psykadeliska svampar, Sumo brottning, drömmer att hon är tsm med en Sumo brottare (??!!?!?!), "fått Blondinbella utröstad från Let's Dance", knäppa shower med knäppa japaner, blir misstagen för att vara Paris Hilton osv osv osv..

Sammanfattning: ja jag är väl lite avundsjuk då.. Haha! Nej.


Alltså det är som om det är taget ur en knäpp film.. kan inte sluta skratta åt denna bilden!
Snygg Japäääään. hahaha!

hår

 
leighton meester                                                     rachel bilson

        
whitney port                                         lauren c & lo                 elin kling

YSL






 


stolpskott

VISSA människor verkar ha mer frihet än andra bara för de har bråttom och känner sig "viktiga". Tänk om alla skulle ta sig såna rättigheter, då kan man ju bara slopa alla trafikregler totalt! Det är inte slösaktigt att medvetet dra på sig böter med en felparkering osv. det är fan bara korkat! Det är en sak om man står på en parkering för länge och får böter för att parkeringstiden har gått ut men att parkera precis vart man vill hur man vill håller inte! Ibland kan jag tycka denna bruden (men bara ibland!) har vettiga åsikter. Inte ofta, men ibland.. nu börjar jag tvivla på mitt omdöme för den här människan.

honung

Efter att ha kommit hem efter en jogging-runda så ville jag har en riktigt god hemlagad middag.. vad gör mamma då?! Jo, äcklig ärtsoppa!!! Bland det värsta jag vet. Så jag fick improvisera och hitta på något själv, extra kul när man är så "himla bra" på att laga mat. Jag gjorde havregrynsgröt med linfrön, russin och honung. På den nivån ligger mina mat-kunskaper på ett ungefär. Men det blev helt ok och väldig nyttigt om inget annat så det va ju bra. Det är ju inget man vill ha till middag direkt men det fick ju funka. Honung är ju sjukt gott dessutom.

Gamla The Hills avsnitt gå på Mtv just nu så jag kollar lite emellanåt. Senare ska jag va snäll och köra in till stan för att hämta min lillebror och lämna den där himla filmen som jag skulle lämnat i fredags (ooops!). Bara en vanlig tråååk-dag. Jaaaaaadajadajadaaa...

ciao

vet inte riktigt..

...vad jag ska skriva idag. Har inte så mkt att komma med just nu. Sov ganska hyfsat inatt men inte jättebra, fattar inte vad det är för fel. I nästan två veckor har jag sovit riktigt dåligt från och till. Ska se om jag inte kan fixa ngt sorts "godnatt-te" som Joanna har tipsat om innan, jag provar vad som helst om det kan hjälpa mig att sova bättre. Igår tryckte jag i mig panodil innan jag skulle lägga mig i hopp om att det skulle bli bättre. Vet inte riktigt om det va så mkt till hjälp..

Challe ringde imorse innan när jag låg och sov vid halv elva. Hon lämnade ett 2sek långt röstmeddelande där jag bara hörde lilla Nea i bakgrunden. Jag saknar dom riktigt mkt, kan knappt kolla på bilderna med barnen längre eftersom jag inte träffar dom lika ofta längre. Ska strax ringa upp henne och kolla läget.. det är kul att höra ifrån dem i alla fall, familjen Falk brukar vara så stressade om dagarna så det är ju alltid kul när de väl hör av sig.

ses

insomnia

Jag har helt plötsligt fått problem med en av de saker som jag är riktigt bra på, att sova. Riktigt irriterande. Sitter just nu i sängen med världens huvudvärk tack vare det. Ipren, Ibumetin.. inget fungerar. Har kännt mig bakis hela dagen fastän jag inte drack ett dugg igår.

Det va väldigt kul att jobba igår faktiskt. Bra folk, det va lagom att göra och Effie, Semra & Joanna joinade också. Effies mamma underhöll också hela kvällen med nice dancemoves (haha!) och mingel med alla. Jag fick även blanda en del drinkar, eftersom jag är grym på det haha.


Fler bilder från i lördags hittar ni här.

vänner

Det är sent, väldigt sent.. 02.15 och här sitter jag. Det har varit en riktigt nice dag. Jobb, stress och mycket människor runt omkring. Sånt gillar jag. Haha! Konstigt men så är det faktiskt, även om man klagar ibland så uppskattar man det nog mer när man varit ledigt ett tag. Vill bara trycka in en viktigt grej. Nej jag är inte övertrött och nej jag ska inte skriva ett långt jobbigt trams-inlägg om hur mkt jag "åååh jag älskar dig och dig.. ååh vi är bffs forever gumman blablablaaa". Vill bara skriva att jag är väldigt tacksam för mina vänner. Jag slipper tänka på allt onödigt och gammalt tjafs när jag är med er och har roligt istället! Det är nice och jag är jävligt tacksam för det.

Nu måste jag sova. Godnatt!

stress

dagens låt: No Stress - Laurent Wolf

Idag är det lite, lite stressigt. Alla ska iväg samtidigt och kommer hem på olika tider så det strular ihop med bilarna sig när jag ska iväg och jobba klockan fem. Det hjälper ju inte direkt att jag har tre andra uppdrag att fixa också. Sen ringer det från tre olika håll också. Nice. På något sätt gillar jag när det är lite stressigt för då händer det lite saker, jag får saker gjorda helt enkelt och tydligen är det stress som krävs för att jag ska komma igång. Nej nu kan jag inte sitta här mer. Nu ska jag bli klar och sen dra iväg till the greek house där jag ska få skjuts till jobbet. Ciao

download
































Pussycat Dolls - On top of the World
T-Pain ft Justin Timberlake (remix) - Can't Belive it
Taio Cruz - Moving On
Taio Cruz ft R. Kelly - She Knows it
Chris Brown - Take you Down
Sugababes - No can do
Keyshia Cole - Heaven Sent
Gym Class Heros ft The Dream - Cookie Jar
Raphael Raadiq ft Jay-Z - Oh Girl (remix)
Pussycat Dolls - I'm Done
Taio Cruz - Give My Love Away

waaaaow

Det jobbar faktiskt TVÅ vettiga människor på den där arbetsförmedlingen. Helt otroligt! There is hope for arbetsförmedligen.Un-freaking-baaliivahball !!! Hoppas att jag kan gå tillbaka och jobba som vanligt nu utan strul...

Idag finns det inte så mkt mer roligt att berätta. Kanske hittar något roligt att lägga in senare. Nu ska jag inte sitta vid datorn i alla fall, som en annan nörd. Ciao

när jag flyttar ska jag..


...sola i Orange County.



...shoppa röven av mig på Rodeo Drive.


...dra till NY när jag känner för det.



...vinna hundra-tals miljoner i Vegas och festa ihjäl mig.

Låter inte det bra?!

livet leker?

Öööh nej, inte direkt. Bajs på arbetsförmedlingen, bajs på vädret och bajs på att jag inte har något att göra.

Saker jag har åstadkommit idag:
- Varit ute på en ganska lång joggingrunda (faktiskt!!!).
- Körde till arbetsförmedlingen eftersom dom så snällt gett mig ett nr till en människa som inte vet hur man svarar i en telefon. Där va stängt såklart, varför det kan man ju undra?! Jo för att dom kom på den väldigt trevliga idén att bara ändra öppettiderna sådär roligt. Väldigt uppskattat!
- Körde till Maxi, utförde en nästan "Mission Impossible" shopping till mamma där.
- Nu sitter/ligger jag i min säng och gör absolut ingenting. Kul? Nej...

dancing monkeys



Hilarious!

såg ni förresten?

Jag satt och tittade på TV 8 igår när Barack Obama tillträdde som president. Maffigt! The American Way. Såg ni det? Mycket kändisar, många långa och viktiga tal, levande legender som uppträdde osv. Pampigt va det verkligen. Jag gillar B. Obama, eller som min kusin som nyss fyllt 9år sa i söndags: "Åback Åbamma in da Weethouse!"
Hahaha..


koncert

Jag blev så himla sugen på att gå på någon stor koncert när jag såg att Chris Brown ska uppträda nu på fredag.. hade ju varit skitkul att ta en lång weekend för att kolla på honom och sen hitta på en massa annat roligt i Sthlm men som vanligt är man försent på det plus att det är typ slut på kontot.. MEN sen såg jag att Beyoncé har koncert i Globen den 13e Maj, en onsdag dock men vad gör det..? Så vem är sugen att hänga på?
Jag har alltid gillat henne och hon har ju en grym röst.. och för er som inte uppskattar henne på samma sätt så har jag hört att även om man inte är hennes största fan så kommer man älska henne efter att ha sett henne live.

Så vem är på? 13e Maj, en onsdag i Globen med Beyoncé? Kom igen.. 

glass-terapi



Just nu är jag i stort behov av glass-terapi! Tack o lov har jag snackat lite med Effie, hade jag inte gjort det att jag gått i tusen bitar. Det enda som saknas är glass, Chocolate Fudge Brownie. Min stora last. Love it. Vem är snäll och fixar det??!?!

äckel-irriterande

Det värsta jag vet är människor som inte kan lära sig att använda sig av glas eller ha en normal hygien precis som alla andra. Varför i hela helvete dricker man direkt ur mjökpaketet eller dricker direkt ur min nyköpta 1liters Loka flaska när det finns GLAS?!?!?!?!?!!!!! Tror ni att den som gjorde detta är helt frisk dessutom? NEJ, han går och snorar runt här som en liten tre-åring på dagis. TACK! Du har gjort min dag. Verkligen! Jag dricker inte så mkt mjölk, ingen läsk, knappt juice eller saft så när jag köper sånt till mig själv vill jag gärna har det för mig själv. Ska jag behöva bokstavera med feta bokstäver på flaskan så du/ni fattar?! En fattig jävla Loka flaska som jag köpte för att de andra hade tagit slut. Kanske låter löjligt att bli arg över men jag håller fanimej på att koka över! Det va bara det som skulle hända för att vattnet skulle rinna över kanten. Ditt äckliga lilla ohygieniska helvete!

Jag är inte på bra humör...

playlist

Album
Folie à Deux - Fall Out Boy
I am... Sasha Fierce - Beyoncé
The Killers - Day & Age

Låtar
No Stress (English radio) - Laurent Wolf
I Don't Care - Fall Out Boy
Run - Leona Lewis
Leave out All the Rest - Linkin Park
One more Drink - Ludacris ft T-Pain
Mad - Ne-Yo
The Heart of the Matter - India Arie
Gives You Hell - The All-American Rejects
You found me - The Fray
Don't Hold Back - The Potbellez
Light On - David Cook
Quickly - John Legend ft Brandy
Blade - Ali Payami vs. Aquagen & Warp Brothers
Right Now (Na Na Na) - Akon
On Top of the World - Boys like Girls
Release Me - Mae

Light up, light up as if you have a choice even if you cannot hear my voice. I'll be right beside you dear..

brody jenner



                    

Visst är han skitsnygg! Eller är det bara jag?!

hur kan man inte gilla Jimmy Kimmel Live?



Hahaha.. mästare på att driva med folk! Älskar det :D

GRΣΣΚ

Mår inte bra idag. Känner mig sjuk men ändå inte, mer att det värker i hela kroppen nästan som träningsvärk men jag har inte tränat sen i torsdags. Skitsamma får hoppas att panodilen hjälper lite. Känns inte som att jag kommer få så mkt gjort idag ändå.. måste bara ringa den där jäkla arbetsförmedlingen. Undrar vad det stod på deras arbetsansökningar för att få jobb där, kanske ngt i stil med "Jag har öööh tillräckligt lågt IQ för detta ööhh.. eeeh.. vad heter det nu?!.. eeeeh ja just det, arbetet". Retards! Well, well jag måste få det gjort nu iaf.

Kollade nyss på GRΣΣΚ som brukar gå på 5an, gillar den serien som fan faktiskt. Ska nog ladda ner ngra avsnitt att kolla på idag, känns inte som att jag kommer orka göra så mkt mer idag.

Ändrade utseendet lite på bloggen igår, blev det OK? 


tröttsamt

trött

Idag måste jag och syrran städa upp här lite, sen göra oss iordning och sen dra iväg till våra kusiner som fyller 9 och 5år. Det är söndag och jag har inte sovit speciellt bra på hela veckan så jag skulle bara vilja soooova hela dagen! Sitter just nu och segar till reprisen av Let's Dance och drar ut på den där städningen och allt det andra, jag orkar fan bara inte. Mamma och dom andra två handbolls-besatta kommer hem från Katrineholm sen så vi är väl så illa tvugna att ordna detta så snart som möjligt. Baaaaah..


vi drog till Malmö

Tidig morgon idag, körde till Malmö med lilla Effie, hennes mamma & hennes kompis. Väldigt rolig dag med massa fika, titta på kläder, prat & gossip. Har jag sagt hur mkt bättre jag trivs i Malmö? Jag vantris i Kristanstad till en viss del och Malmö får mig på bättre humör. Låter kanske sjukt konstigt men så är det.
Vi kom hem kl 18 å käka god middag sen en runda till stan, nu sitter jag hemma och är helt slut så detta är det första och sista inlägget idag. Ciao

hej jag är en mästerkock

Lagar just nu mat till mig & syrran. Fläskfilé med riktig klyftpotatis, typ hur gott som helst. Vanligtvis gillar jag inte att laga mat + att jag inte är superbra på det men idag har jag nog fanimej lyckats. Fett nice! Nu är det strax klart så see you later.

coffee machine

latte

Jag har en ny kärlek.. eller ny och ny. Sen en månad tillbaka ungefär när vårt kök blev färdigt så har jag varit kär i vår espresso maskin. Jag kan dricka latte varje dag utan att behöva gå utanför dörren, hur gött är inte det?!? I love it. Nu måste jag bara lära mig hur det här med Chai latte fungerar för det är ju så sanslöst gott alltså. Annars kan jag ju allt annat, man ha ju varit Barista liksom haha :). Så när jag väl har lärt mig det också så är saken biff, jag ska aldrig mer behöva beställa en slaskig och äcklig latte på ett café här i stan. Förutom när jag går på Espresso House i Malmö eller where-ever. Espresso House är heligt! Nu ska jag hälla i mig min latte sen ngra ärenden på stan.

Ciao

leona lewis - run


RaneGLID!!!

Sitter just nu hemma hos Effie och hon har nyss kommit på ett helt nytt efternamn. Jag sitter och högläser ur en blogg (Alex Schulman) där han bl a har skrivit om Björn Ranelid. Jag läser hans namn högt för henne medans hon sitter rapar & äter popcorn.
Hon utbrister: "RANEGLIIID?!?!!!!?!"
Jag + Effie: "HAHAHAHAHAHAHAHAAAAA"
Jag: "Vafan Effie, RaneGLID?!?! Hahaha din sjukefan du hör bara vad du vill höra. Det låter ju som ett jäkla glidmedel!
Effie: "Ja men vissa har ju såna sjuka efternamn som t ex Glidare och sånt."
Jag: "HAHAHAHAHAHAHHAHA!!"
Effie: "Ja men det är ju sant hahaha."
Jag "Tänk, det finns svenskar som heter Dick.. stackars jävel som heter Dick Glidare liksom!"
Båda: "HAHAHAHAHAHA...."

Övertrött någon kanske?!

vad är det för dag idag?

Vafan! Hur hann det bli torsdag??!?! Jag va så säker på att det va tisdag när jag vaknade idag, hur kan jag ha haft så fel? Jag måste göra någonting annat idag än att bara sitta hemma och lalla med mamma och sen träna lite. Jag kan ju för fan inte skilja på dagarna. Då är det ju illa! Denna veckan har bara varit blaaaha och jag hatar när det är så. Jag ska ringa och tracka en liten grek nu och se vad hon har för sig..

Såg lilla Emily Bear på Ellen's Show innan idag, så himla söt och duktigt! Adorable. Titta på hela klippet  för hon är riktigt duktig:)


hårdträning

Känns så jävla skönt att ha kommit igång med att träna igen. Jag märker ganska stor skillnad även om jag bara hållt på i snart två veckor. Både fysiskt & psykiskt. Nice! Ingen hårdträning har det väl varit men ngn timme på cykeln varannan dag, promenader och idag en joggingtur, gött. Förresten googlade på deffad, alltså jag visste redan vad det betyder men ville se lite roliga bilder. Shit! vad det ser sjukt ut när man gör så mot sin kropp. Man definierar liksom sina muskler genom att gå ner i fettvikt och få fram muskulaturens former. Okej att man vill ha lite muskler, som tjej vill man kanske inte ha så tydliga heller så jag kan inte fatta att till och med tjejer gör så. Det är FULT. Sök på ordet "deffad" på google och kolla på bilderna... det är inte friskt.

Däremot har jag inget emot om man ser en kille som ser ut såhär som Brad Pitt :)

Badhytten!

Upprörd, ledsen och väldigt arg är jag just nu. Badhytten, Malmös bästa uteställe på sommaren, har brunnit ner inatt. Okej.. ta det där med upprörd och hela den grejen med lite ironi men vafan, jag tycker det är jävligt synd och tråkigt! Jag kan verkligen tänka mig att många tycker detsamma, även om jag inte är infödd Skanörbo så tycker jag ändå att det är bedrövligt. Jag har många roliga sommar-minnen därifrån 2008 även om jag inte varit där jättemånga ggr. Förmodligen kommer det ju att byggas upp men hur sommaren 2009 kommer se ut där vettitusan. Oh, jag gillade ju det stället. Visst jag ska flytta snart förhoppningsvis men jag vill festa där igen ändå! Detta meddelandet skickades ut idag till oss som är medlemmar hos Badhytten på facebook.com:

ONSDAG 14/1 - 2009

OBS!!! OBS!!! OBS!!! OBS!!!
Vårt kära Badhytten totalförstördes i en brand inatt....
Vi lovar att uppdatera Er så fort vi vet något mer konkret om eller hur det blir till sommaren.

Vi har i alla fall redan börjat titta och undersöka alternativa lösningar.

Kramar
Alla vi på Hytten

UR KVP 14/1
Strandrestaurangen Badhytten i Skanörs hamn totalförstördes i en brand i natt. Polisen misstänker att branden var anlagd. Det är den tredje ouppklarade storbranden i Vellinge kommun sedan 2006.

SOS fick larmet om branden i Badhytten klockan 23.39. Ett vittne hade känt röklukt och upptäckt lågorna. Elden startade på utsidan av huset i den ena gaveln. Räddningstjänst från sex stationer kallades ut - sammanlagt kämpade ett 40-tal man från Skanör, Höllviken, Vellinge, Trelleborg, Hyllie och Burlöv för att rädda byggnaden.
Eftersom huset stod på plintar kunde elden sprida sig under byggnaden och därefter steg lättantändliga rökgaser uppåt, in i restaurangen.

Fick avbryta
- Vi hade rökdykare inne i byggnaden i 20-30 minuter men sedan avbröt vi deras insats av säkerhetsskäl, säger räddningsledaren Måns Krook.
- Vid 01.25 började lågor slå genom taket. Utsikterna är ganska små att kunna rädda en sådan här byggnad som är en enda brandcell.

Kan ha varit anlagd
Polisen skickade ner fem patruller till brandplatsen. Misstanken är att branden varit anlagd.
- Eftersom det inte varit någon verksamhet i restaurangen sedan jul- och nyårshelgen är det svårt att se hur branden skulle kunnat uppstå av sig själv, säger Anders Nilsson, länsvakthavande befäl vid Skånepolisen.
- Men vi har i och för sig inga konkreta tecken på mordbrand. Det är bara en arbetshypotes än så länge. Vi gör avspärrningar på brandplatsen och sedan får tekniker undersöka i vanlig ordning.

Tänkte bygga nytt
Badhytten ägdes av Skanörsborna Erling Pålsson och Lars Wilander sedan årsskiftet 2006-2007. De har tänkt bygga nytt men planerna har stött på motstånd och godkändes inte slutgiltigt förrän 18 november 2008.


Okej nu ska jag inte böla mer. Ska försöka ge mig ut på en joggingrunda strax. See you later!

bloglovin

Följ min blogg med bloglovin

why people think americans are stupid


vart tog han vägen

Alla kommer väl såklart ihåg idioten, dönicken & smurfen Robinson-Robban. Han har man ju inte hört något om på ett tag tycker jag, tack o lov kan man väl tycka. MEN! Klickade på något konstigt sätt in mig på en blogg som han medverkar i med en polare. Som förväntat är den ganska sjuk men ändå underhållande. Läs den här.

Måste göra ngt nu. Ciao

den där bilden

Jaha då va väl det hela klart! Det blev bild nr 5. som ska läggas upp på facebook.. den har varit profilbild där innan men det bryr jag mig inte om för alla bilder tyckter jag är lika tråkiga. Lite mesigt med röster men tack! till er som gjorde det för jag själv har total beslutsångest för minsta lilla och är väldigt förvirrad av mig.

Det blev förresten ingen tur till stan idag. Det känns meningslöst att försöka komma in på en kvällskurs NU liksom, de som har sökt har sökt. Jag skulle ha tänkt på det innan. Plus att jag klarar mig mer än väl på mina betyg men jag skulle bara vilja ha den där förbannade Matte B avklarad! Det går mig på nerverna när jag tänker på hur den där "hjälp-läraren" vägrade göra klart kursen med oss när det bara va 1 och 1/2 månad kvar. Idiot! Jag och Louise kämpade som fan för att ta oss igenom det. Men nu är det som det är, ska tänka framåt istället för att tänka på det dåliga som har varit.


Ses senare.

Carolina Gynning, stencool

Jag vet att jag borde sova nu och trots ca 6h med mkt skvaller, fika och promenader kan jag fortfarande inte somna.. så tänkte att jag lika bra kunde slänga in ett nytt inlägg även om det inte är ngn som är uppe och vill läsa det just nu. Sen måste jag sova, har sagt till Effie att jag ska med henne till Komvux + att jag funderar på att söka till en kvällskurs om det fortfarande går. Vi får väl se. Skitsamma inget mer babbel nu!

Och nu till det jag egentligen skulle komma till. Kolla in detta inlägget av Gynning! Kanske inte ett av hennes absolut roligaste inlägg men fan jag gillade detta, haha! Jag vet inte varför men jag tycker hon är så jävla rolig och stencool. Hon har verkligen kommit ner på jorden, är självironisk, ganska knäpp och har både utseendet & personligheten. Visst hon har ett skumt förflutet men vem bryr sig? Man ska alltid se framåt och lämna det gamla bakom sig. Förmodligen är det väl så också att antingen älskar man henne eller hatar. Men varför känna hat och va negativ när man kan se det positiva. Varför gå utan smink när man kan gå MED? Haha. Jag kan inte mer än hålla med i hennes otroligt bra resonemang!

"Jag gillar att vara upp piffad till tänderna, så jag kan gå och spegla mig på stan och känna.- DAMN I`M HOT!"
- C. Gynning

känns bra

Har nu äntligen fått upp kontakten med Veronica i L.A. så nu hoppas jag att det mesta går min väg. Just nu vill jag bara åka dit och leva livet. V är verkligen så snäll som min mamma beskrivit henne. Jag ville mest bara ha lite hjälp med att skaffa ett bra jobb, söka till skolan och få ordning på saker och ting när jag kommer dit men hon erbjuder verkligen så mkt mer än det. Hon skrev bl a såhär i ett mail "If you come to California, I would be honored to have you consider me and my family as your family out here."
Tänk att man kan erbjuda en person som man inte känner och absolut inte har träffat så mkt gästvänlighet osv. det enda hon kan gå på är att min mamma och hon är barndomsvänner och att jag är hennes dotter. Det är jag som är hedrad att de vill se mig som en familjemedlem och ingen annan. Jag hoppas verkligen att detta kommer bli hur bra som helst, med den hjälpen som erbjuds borde det ju inte bli annat än svinbra!

Hallåå! Glöm inte att rösta på föregående inlägget för tusan. =)

RÖSTA

Jag vet, detta är mesig och jag borde kunna ta ett sånt litet beslut själv men just nu har jag svårt att bestämma mig. Är trött på mina bilder men man får ju ta vad man har. Vilken av dessa bilderna ska jag ha som profilbild på facebook? RÖSTA

        
1.                                    2.                                      3. 

nyår 0809
 4.
         

        
5.                              6.                             7.                               8.

Alla bilder är från '08 förutom studentbilden från '07. Välj det den bild ni gillar mest och skriv det nummer bilden har i kommentarfältet. Anonym eller inte, jag bryr mig inte. Ni kan rösta till imorgon kväll. Tack =)

on top of the world


On top of the world - T.I. ft Ludacris & B.O.B.
Goodie!

stupid


Är Frankrike ett land? Jag trodde Europa va ett land..!?! Dummare får man ju leta efter.

pojkar

kolla min nya och snygga skrivbordsbakgrund :)


storleken på bilden är lite fel, mkt större egentligen.

utgång?

Nä, ingen utgång eller något festande överhuvudtagen denna helgen. Ganska skönt och samtidigt så har jag ändå träffat kompisar och haft kul så det gör mig inget. Jag har dessutom varit duktig och tränat både idag och i torsdags, så jag är nöjd. Dock hade jag önskat att jag kunde va lite mer sparsam med mina pengar så jag hade haft lite över till resten av månaden. Någon gång måste jag ju lära mig.. så är det bara.

Jag skulle varit tv-stjärna och tjänat sådär $75 000 per avsnitt.. då hade min livsstil överlevt. Hade varit nice!


beauty and the geek maraton

Sitter och fixar naglarna till "Beauty and the Geek" på 3an och har nyss dränkt in ansiktet i en fruktansvärt renande ansiktsmask. Jag känner ju mig lite smått ytlig med tanke på sakerna jag gör under tiden jag tittar på just det programmet. Men det är ju klart, till en viss del är jag ganska ytligt och det är väl inget fel i det? Vem är inte det? Ibland är man sliten och trött och orkar inte bry sig om hur man ser ut när man bara lullar runt hemma eller ska till en kompis. Andra dagar går jag inte utanför huset utan att ha fixat håret och sminkat mig. Jag gillar det. Plus att jag är en nörd också så i slutändan jämnar det väl ut sig ganska bra.

jag & elin

jag & elin utklädda till nördar på en maskerad i höstas.


hell's kitchen

Vaknade sent idag men det kan fan inte hjälpas om man inte får tillräckligt med sömn på natten. Jävla rygg! Är så trött på det nu. Vårdcentralen gillar jag inte och sjukhuset gillar jag ännu mindre. Någon dag till, har det inte gått över då så får jag väl ge upp ändå..

Sitter just nu och kollar på Gordon Ramsay's the F-word. Fruktansvärt mesigt program om man jämför med Hell's Kitchen. Det är fan så mkt roligare också, jag älskar när han blir helt psyko-förbannad och bara attackerar alla med sjuka ord och påhopp. Sjukt roligt. Min mamma tycker bara att han är dum i huvudet och vägrar se på det, kanske bara jag som är konstigt och som ser humorn i det. Probably.

Mat fick mig att tänka på denna sjuka bilden. Jag tror att jag har lagt upp den i alla mina tidigare bloggar men det skiter jag i. Jag kan bara inte slänga den för jag tycker att den är så jävla rolig. Hon ser så härligt sjuk ut, typ bakis-sjuk. Jag vet att jag är dum i huvudet.. njut. Haha

ser helt sjuk ut

emma elwin

Jag har inte riktigt samma stil som Emma Elwin, absolut inte. Men jag är ganska avundsjuk på denna klänningen som hon låtit sy upp i Thailand. Så himla fin och ser precis ut som originalet om inte snyggare. Kanske inte så aktuell just nu, för det är mer en sommarklänning, men jag vill ha en nu i alla fall.

fin klänning

Ikväll blir det en segis kväll med skvaller hemma hos min favvo-grek :) och Semra kommer nog också. Very naaaajs!

dope boy - adam tensta


hög volym på denna! riktigt bra.

förresten en grym festlåt också med adam tensta & dr. alban, kan ju inte bli bättre.. haha: http://www.youtube.com/watch?v=wzPF1fYIp8Q

halv sju

Trots att jag inte skulle jobba denna veckan så vaknade jag ändå väldigt tidigt imorse. Kanske inte för att jag va pigg direkt (är definitiv ingen morgon-människa) men för att jag har så himla ont i ryggen och kunde inte somna om. Jag fick ju gå upp och göra ngt så jag kunde somna igen men inget verkade hjälpa.. så här sitter jag nu ca 4h och 30min senare, super-trött med ryggont. Kul! Konstigt att jag inte alltid kan lyssna på min mamma. Mina muskler är tydligen överansträngda i ryggen och jag har tydligen inte gjort så mkt för att det ska bli bättre, snarare tvärtom. Jag trodde ju att lite träning kanske kunde hjälpa. Saaau fel jau hade!

Jag ska lägga upp ett youtube-klipp sen ska jag gå på skattjakt. Var är ibumetinen?!!!

here's a towel - wipe your face - cool down

Känner mig väldigt nöjd just nu! Jag har varit ute och gått (power-walk) i 45min och cyklat på träningscykeln i lite mer än 1h + situps & armhävningar. Efter två väldigt sega veckor så känns det som en ganska bra "comeback", haha. Jag har till och med ätit bra idag så det känns som att jag börjar komma tillbaka till mina gamla bra vanor. I like it! Så nu är det bara att fortsätta i samma spår. Måste bara börja dricka mkt vatten igen för det är jag väldigt dålig på emellanåt. Igen loka, bara vanligt kranvatten. Ska man träna och gå ner i vikt så är det ett måste har jag fått lära mig.

Bra musik är också ett måste för mig när jag tränar:
Adam Tensta - Dopeboy
Kevin Rudolf ft. Lil Wayne - Let it rock
Ida Corr - Let me think about it
Katy Perry - Hot N Cold
Lazee - I'm not pop
Rihanna - Disturbia
Lady Gaga - Pokerface
N.E.R.D. - Everyone Nose
m.fl.


ge mig något att göra

Jag är super-uttråkad. Jag har varit det nu sen... ja, sen jag startade denna bloggen. Jag klarar inte av att titta på teve hela dagarna, jag vill inte vara i stan varje dag för där händer egentligen inte så mkt heller och jag läser inte böcker. Därför har jag brist på underhållning. Jag är ute och går emellanåt, jag ska börja träna nu igen men det räcker inte. Jag kan inte vara ledig såhär länge. Jag vill jobba nu igen. Hoppas jag börjar på måndag så jag slipper denna äckliga rastlöshet.

Ni som läser har säkert märkt det på mig också. 17 inlägg på 3dgr!!! Tre ord: brist på sysselsättning.
En sak som hade underlättat är ju om denna hemska snön hade försvunnit. Jag är mentalt allergisk.

patrick swayze, cancer?!

döende i cancer

Jag hade inte den blekaste aning om att han va sjuk, ännu mindre medveten om att han är döende cancer. Däremot är det kanske inte så konstigt eftersom han har rökt ca 3pkt cigaretter om dagen. Synd. Vem älskade inte filmerna "Dirty Dancing" och "Ghost"?!

Artikel från Aftonbladet: http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/klick/article2398779.ab

kanon

Se där. Det funkade tillslut med youtube, fick till storleken på klippet till och med. Tack för hjälpen =). Nu ska jag bara se varför profil bilden inte vill komma fram, den är uppladdad ju så den borde ju synas.

Ska nog strax ge mig ut och gå en runda. Känns tungt när det är halv snöstorm ute men jag måste ta mig för ngt idag. Det värsta som finns är bara sitta hemma o glo och inte får ngt gjort. Kanske jag ska träna lite också..

ses

vi gör ett litet test

 
Jimmy Kimmel och Sarah Silverman efter att de har gjort slut. Haha!

hjälp

Jag har haft en blogg på denna domänen innan men eftersom mitt minne inte är speciellt bra (altzheimer-light ^^) så kommer jag inte riktigt ihåg hur vissa saker fungerar. Kommer inte underfun med hur tusan man lägger ut youtube-klipp! Hur gör man? Och varför syns inte min profil bild här på bloggen? Känns som att det är såna saker som är för lätta och som man borde komma ihåg. Så lite hjälp med det uppskattas.

Nu ska jag sova, godnatt på er.

chai latte

...hade suttit som en smäck nu!
latte

pause

Nu är jag strax färdig efter 1 timmes städning. Ska bara ta en liten paus innan jag ska dammsuga det sista. Jag är en sån som verkligen hatar att städa men samtidigt klarar jag inte av när det ser stökigt ut. Att sitta mitt bland skiten är det värsta som finns. Kläder, kläder, kläder överaaaallt... kvitton (?!), massor av tidningar, nagellack, sladdar till kamera och allt va det är. Tröttsamt. Jag är snart klar nu iaf vilket är skönt, så nu kommer här väl se städat ut i knappt två dgr sen får jag städa igen :( antagligen.


back to work.


klagomuren

Idag så måste jag ta tag i mitt rum. Mamma börjar ju klaga på allting så fort man kommit två meter ur sängen.. himla irriterande! Jag längtar tills jag flyttar hemifrån igen, klarar inte av detta stället längre.. kackel från alla håll och kanter vad man än gör. Så städning på schemat idag och jag funderar också på en lång runda i det fina soliga, dock svinkalla o snöiga vädret. Kan behövas, så kanske jag kan få en lugn kväll utan massa tjaaaaaaat!

promenad med agnes
Höst-promenad med agnes.

rachel bilson

gorgeous

stil

vacker

hon har verkligen stil.

lojalitet

Syrran va här innan idag och våldgästa huset när jag för en gångs skull skulle få lite lugn och ro här. I alla fall så börja vi snacka om saker som går mig riktigt på nerverna, och har gjort det i ett antal månader nu. Vissa människor har en jävligt vriden syn om lojalitet och hur man behandlar folk som stått en nära hela ens liv eller som man kännt ganska länge. Det kan handla om små saker som att jag ska kunna säga vad som helst utan att ngn i ens släkt eller kompisar ska springa och skvallra om varenda liten detalj man säger. Speciellt om små löjliga saker som sagts om andra som beter sig som idioter. Jag förstår verkligen inte. Ska man behöva förklara in i detalj för alla som hör minsta lilla skvaller att de inte behöver springa ärenden åt andra utan att jag, helt utan problem, kan gå mina egna ärenden. Irriterande. Äckligt hur folk kan nästla sig in bland folk man står nära och få dem att gå emot de som dem har kännt hela sitt liv. Har ni någonsin hört uttrycket "lär dig förihelvete när du ska hålla käften"...? Jag har alltid varit en person som står för mina åsikter och kan erkänna när jag har fel eller säger förlåt om jag har uttryckt mig om saker som jag inte har med att göra. Har jag dålig moral eller kan det faktiskt vara så att du/ni har det? Du har dålig moral?!... ja jag visste väl att det va så!

wake-up call

Jag har upptäckt en ny favvo-dricka! De som känner mig vet mkt väl om att jag ääälskar redbull, latte (chai/soja/vanlig), champagne & vin och såklart smirfnoff. NU! Har jag lagt till en till liten burk på listan. Nämligen: V "the afternoon wake-up call". Redbull gillar jag skarpt men denna jävla drickan är fanimej trolleri. Jag va äckligt bakis dagen efter nyår och skulle på något sätt köra hem från Malmö till Kristianstad med en extem hardcore-huvudvärk. Jag behövde "droger" & redbull helt enkelt. På något konstigt sätt gick det inte att hitta huvudvärkstabletter som man oftast har med sig, och inget ställe hade vanliga redbull så jag fick ju ta vad som fanns.. V. På noll komma tre sekunder hade jag ingen huvudvärk och mådde inte ett dugg illa. Hade ni varit där så hade ni förstått vilket trolleri det va. Sjukt! Jag ska inte babbla mer nu.. ska dricka V och vakna till lite för jag ser ut som en pundare i pyjamas just nu.

wake-up call

nyår + juldagen

jag & semra
jag & semra firar nyår med martini asti

nyår 08/09
semra & effie, snyggingar

effie, elin & semra
juldagen 08

elin, semra & jag
fest!

inte bra

Kom nyss hem efter att ha varit hos lilla Effie i ett antal timmar =). Semra va också där, vi skulle röka på och lyssna på Bob Marley. Det blev inte så =) haha. Istället krängde vi popcorn och snackade skit. Älskar det!
Nu mår jag lite illa, eller jätteilla.. kan inte riktigt bestämma mig men jag mår inte bra i alla fall. Kanske är det pga den härliga instängda popcorn lukten på Effies rum eller att jag druckit för mkt redbull (3st). Skitsamma, jag mår illa vilket som. Inte bra.

En annan sak. Hämtade också upp min lillebror när jag körde hem, som jag hade dumpat hos en kompis innan. När jag väntade i bilen på honom så skulle jag sträcka mig efter min väska i baksätet och ta upp min mobil för att ringa min lillebror. Jag råkar stämpla gaspedalen riktigt rejält när jag har handbromsen i så motorn rusar som fan. Hans kompis syrra kom dessutom nyss hem och går ut ur bilen och undrar nog va fan det va för idiot som står och för ett jävla liv utanför deras hus. Haha. Det va inte meningen.

När jag va i stan med Elin och va påväg mot parkeringen vid Domus kör det upp en kille bakom mig vid trafikljusen. Jag och Elin.. eller i alla fall jag stirrar i backspegeln för att kolla om han är snygg. Jag känner igen honom (och jag tycker att han är snygg) så eftersom jag stirrar ner honom så kollar han tillbaka (och har tydligen ingen koll på vägen). När det blev grönt så kör jag och killen efter, stirrandes. Vi bromsar in för att göra en vänstersväg. Killen kollar fortfarande inte på vägen och får tvärbromsa när han märker ganska sent att jag har bromsat. Han slirar och kör upp på trottoaren! Några centimeter till och han hade kört rätt in i oss. Jag blir livrädd och hinner knappt reagera. Men ingen skada skedd tack o lov. Så han kör ut på vägen igen och låtsas som om ingenting har hänt... har egentligen bara en sak att säga. Håll fan ögonen på vägen! Jag ska aldrig mer koncentrera mig på någon kille så mkt, snygg eller rövful. Det hade lika gärna kunnat vara jag.

Annars en bra dag =) haha.

the city

Har varit i stan idag. Vad annars ska man ta sig för i denna hålan Kristianstad? Elin och jag lallade runt lite, fikade och gick till systemet. Ikväll ska jag träffa mina sootisar, Ali Baba & Semrushka. Jag behöver komma ut lite nu så jag inte är helt folkskygg när jag ska börja jobba på onsdag. Måste erkänna att jag har saknat Niklas fina låt om mig (Micchaeeeela..), den är vacker. Haha!

Jag såg på de nya avsnitten av "The City" och "Bromance" igår på mtv.com. Jag älskar det. Jag älskar realityserier, hur bra som helst. Jag vet att det är ganska nördigt men det bryr jag mig inte ett dugg om.

Ses!

kudden väntar

pyjamas

Victoria's Secret är himla bra. godnatt

en sak till

..innan jag går och lägger mig. Kom på en ny sak idag. Är det någon mer än jag som tänkt på att mytomaner oftast är väldigt manipulativa och även tvärtom? Mytomaner i sig är så jävla äckliga redan, varför ska man då manipulera sig igenom livet också då? I alla fall.. kom på ett namn för de som är bådeoch; man kan vara väldigt "Mytolativ". Eller; vara en "Maniman". Whatever you like. Sjuka i huvudet är dom i vilket fall som helst. Och jag känner hat just nu.

Godnatt

hej

Detta är vad jag åstadkommit idag. En ny blogg. Dagarna såhär efter Nyår har varit ganska oaktiva och allmänt lata. Imorgon har jag planerat lite saker som ska fylla ut ngra timmar i alla fall. Känns inte som jag orkar egentligen, så mkt som trycker i hjärnan just nu. Jag blir knäpp. Måste ta mig själv mer på allvar, ingen annan kommer göra det om inte jag själv kan det. Lät det vettigt? Känner inte riktigt igen mig själv längre. På onsdag börjar jag jobba igen så hoppas att vardagen ska gå tillbaka till det vanliga. So I can get my mind off of things. Jag ska nog gå och sova nu om jag ska vakna alls imorgon.

justin-bobby är fan bara ett roligt namn.

RSS 2.0