nyfiken igen

Är på Nyfiken igen och uppdaterar mig lite på datorn. Det är så himla smidigt att bara ta med sig den hit och kolla mail och såna grejer. Sen kommer här förbi trevligt folk hela tiden också som stannar och snackar lite med en. Idag jobbar alla utom jag. Självklart blev det stranden idag också med Kristin, sen började hon jobba vid 17 så nu är jag här "själv". Och innan hon stack så tror jag vi käkade världens godaste lunch här sen vi kom hit! Väldigt enkel men såå gott; pasta med bolognese och vitlöksbröd på det. Gött kött ;D

Jag trivs hur bra som helst! Trots en del dåliga nyheter. Men jag mår jättefint för alla kompisarna här nere stöttar och förstår en till tusen liksom så det är hur skönt som helst. De dåliga nyheterna är inget att oroa sig för och jag kommer berätta om vad som hänt när jag känner att jag orkar men just nu vill jag bara att de närmsta ska veta och sen får jag väl skriva om det här (eller hur jag nu än gör) när jag känner att jag är "back on track" igen. Det kommer ordna sig och allt kommer säkert bli ännu bättre än vad det redan är, precis som innan så är det bara att ta sig upp igen och tänka positivt som jag blivit ganska bra på nu. Mycket motgångar stärker en oftast =).

Hoppas att allt är bra där hemma & att alla mår bra. Hörde att ni har ungefär 30grader (!!) och att de flesta har hunnit sola en del. Vilket låter hur nice som helst! Här blåser det lite grann men det är ganska skönt att det växlar lite så man inte får värme slag.

Om det är någonting så får ni gärna höra av er till mitt svenska nr eller det grekiska. Dock kostar det ju en del för er förmodligen men ni gör helt enkelt som ni vill. Sen använder jag ju mest det grekiska så om jag vore er så hade jag väntat tills jag hör av mig här eller när jag satt i mitt telenor kort.

Grattisgrattisgrattis Carro som fyller 20år imorgon! Hoppas du får en sjukt jävla bra dag men en massa prestenter och grejer =) Jag skickar ngt så snart jag fått ordning på ekonomin här nere. Önskar jag va hemma och kunde festa med dig. Inget för galet utan mig nu. Ringer dig imorgon!

Later, puss!

sand on the strand

Jaha, sådär. När man vill något riktigt mkt så händer det. Fick ledigt idag! Yey =) Så nu har jag sammanlagt spenderat 5-6h på stranden. Så jäääävla gött! Me likey. Massa strandtennis greker som sköt bollar på mig och sen bara "sorry eh" och sen när jag skulle gå så sa dem "why you leaving eh? you tired?". Jag bara, för det första är inte mitt namn "eh" och för det andra ser jag ut som en himla boll-kalle eller? Bara undrar. Haha nää men de va ganska trevliga.

Nu är jag sådär grusig och härlig i håret och grejer men sitter ändå på Nyfiken och tar det lugnt. Lite halvfräscht sådär men här får man ju faktiskt ha lite smuts bakom öronen. Jag går iaf inte och luktar lök som vissa andra svetton gör här. Haha förlåt, nu va jag lite elak kanske.

Nä men, ikväll blir det nog en nice kväll med Angelica och kanske Kristin också om hon slutar tidigare. We'll see. Nu vill jag inte skriva mer. Bilder kommer, jag lovar. Skumbanan

siesta

Vilket folk greker är. Siesta, siesta, siesta! Har inte kunna skaffa ett grekiskt nummer till mobilen för det är stängt varje gång jag slutat. Tack vare denna jääävla siesta. Det låter så himla skönt med att chilla mitt på dagen. Effie du vet; "stressa inte haa". Haha! Men en annan jobbar liksom mitt på dagen. Eftersom jag är ny så är det lättare för dem att ha mig där på dagen när det är lagom att göra men snart hoppas jag fan att jag får lite kvällar så jag också kan få softa på stranden lite. Känner mig som en albino bland alla solbrända för helskotta!
Visst, jag ska inte klaga. Jag är ju på Rhodos herregud, helt underbart! Men lite sol vill jag också få i pannan.

Sitter just nu på Nyfiken (ett Swedco café inne i stan) och tar det lugnt med mig själv. Kollar lite mail å sånt skit. Malin, Angelica och Christine kommer nog också snart från stranden. Orättvist! :) Aja. Jag fick iaf sluta tidigare idag så jag kan få vila mina slitna fötter lite. Jag har fått dem sjukaste skavsåren jag någonsin haft. Bläää!

Nä nu kom dem så soooo long.

rhodes

Sitter just nu pa hotellets dator sa jag hoppas ni forstar utan alla bokstaver. Sjukt jobbigt att skriva utan dem! Hoppas allt ar bra dar hemma =) ska forsoka att halla er uppdaterade.. kommer nog bli lattare nar min egen dator fatt internet uppkoppling. Har ar allt nice iaf, svettigt som fan! Ca 26-30 grader och det kommer bli varmare i veckan har jag hort.
Ska bo hotellet en natt till da det strular med boendet som Swedco fixat at oss. Har traffat tva tjejer idag, den ena ar tsm med agaren och har varit har ett tag da och sen en annan tjej som kom igar precis som jag. Riktigt trevliga, bada sthlmare. Fick ocksa en runtur pa restaurangen. Den va helt sjukt stor och riktigt riktigt fin. Lounge cafe med fetaste sofforna, vattenspel som ser ut som ett coolt vattenfall (allting helt nytt) och ja.. en massa annat. Restaurang delen vantar de fortfarande pa att fa tillstand till sa ansalange kommer jag bara servera pa cafeet. Kommer bli riktigt nice tror jag! Ska forsoka ta lite bilder dar sen sa ni forstar hur fint det ar.

Forovrigt hade jag 11kg overvikt pa mitt bagage inkl handbagage! Kan ni fatta att jag anda inte fick med mig allt modvandigt? Glomde ett par svarta byxor (som behovs till jobbet) och sen lite annat skit. Sa fick ta mig in pa Zara och shoppa det nodvandigaste. Forresten har finns Starbucks! Skit i Espresso House, eller nej inte riktigt, men ja riktigt gott med Starbucks. Ansalange har jag sett tva, konstigt att jag inte lagt marke till dem innan.. eller sa e dem nya.

Ha det fint.. ska forsoka hinna med stranden innan jag sticker till jobbet. Ciao


långa bollar på Bengt

Kom inte på någon rubrik men hade den låten på huvudet. Så långa bollar på Bengt!

Det har varit en lång dag, är helt slut.. fick fixat tänderna efter många om och men. Vilka stolpskott det finns till tandläkare alltså. Spenderade sammanlagt ca 3h där. Orkar inte prata om det mer, baaaah! Sen hälsade jag på Semra och Effie & Joanna var och med. Tycker att det är så himla skönt att Semra fått komma hem. Bra att läkarna kunde göra något åt det hyfsat fort :) Känns bra när alla är friska och glada!
När jag väl va påväg hem såg jag sms från Elin och ringde upp henne, hon ville träffas en liten stund. Så jag vände och fick snackat lite med henne en halvtimme. Himla massa folk som inte kan låta henne vara och fortfarande håller på med en massa lågstadie-drama eller vad man ska kalla det. Folk slutar aldrig förvåna mig.

Förresten! Jag åker på söndag. Snabba puckar. Inga långa bollar här inte! Så vi ses i mitten av oktober sen om ni inte har vägarna förbi Rhodos :). Kommer bli bra detta hoppas jag. Ska försöka få med mig min laptop och förhoppningsvis kommer jag få ha den ifred utan att bli bestulen. Man kan ju aldrig vara fööör försiktig när det gäller värdesaker där när man inte har koll 24/7. Fast nu vet jag ju inte huruvida det finns reception och övervakning på just stället jag ska bo på men aja.. detta skulle bli ett kort kort inlägg för jag är trött men såklart blev det längre. Kanske hinner skriva ngt imorgon mellan all packning och 10 andra saker jag måste fixa.

Ciaociao

sleezy T

Vi fortsätter med ännu en ful bild! Dagens roligaste bild från twitter - tagen på en full Sleezy T och såklart är den postad av hans kompis/homie/bff Brody Jenner.



elwood

Rankad som en av världens fulaste hundar. Tycker att han är enormt ful-söt! Anledningen till att hans tunga hänger ut är för att han inte har några tänder på den sidan så tungan bara ramlar ut. Sen ser tungan ganska abnormt lång ut.. och ögonen, man blir lite rädd. Fast han är ganska söt men samtidigt väldigt ful.



ugly dog Elwood

old habits die hard

Har hängt lite med Effo idag :) fick snackat lite med Semra också över telefon. Hon har mått skit och blev inlagd på sjukhus i förrgår men fick komma hem idag. Ska hälsa på henne imorgon. Hoppas att hon blir helt återställd jättefort för jag hatar att vara orolig och inte veta. Min moster opererades också nyligen så man har varit orolig och inte riktigt vetat i ca 2 veckor. Inte bra. Nu hoppas jag att allt bara blir bättre!

Sitter framför teven, är fortfarande sjukt mätt efter att käkat en massa grillat och annan god mat hemma hos grekerna. Fan va grekisk mat och grillat är gott! Men som vanligt äter jag aldrig små mängder (som jag annars gör hemma) hos Effie eftersom allting är så jävla gott, så jag äter tills jag mår illa. Jag lär mig aldrig. Men va ska man göra eh?! Haha.
Sen skulle jag ut och springa innan men det börja regna, ska nog sätta mig på cykeln en stund istället. Fan alltså "min bikinisäsong" kom snabbare än väntat. Åker kanske redan på söndag! Får reda på hur det blir imorgon.. detta gå så himla snabbt alltså.

Seees

stockholmia

Åååå, åååka SJ-tååg det är fett fett tråkigt så jag fick till o med göra om en störig låååt!

Jag är verkligen ingen tåg människa. Fan vad jag hatar att åka tåg! För mig är en dryg timme till Malmö jävligt jobbigt, hur ska jag då kunna stå ut med att åka till Sthlm i lite mer än 4h och sen efter några timmar sätta mig på ett tåg hem igen vilket såklart tar lika lång tid som dit vägen. Äckligt! Jag är verkligen mer en "flygmänniska" (om man nu kan va det). För man blir inte hälften så yr av att läsa en simpel tidning eller illamående av flyg som man blir av tåg. Plus en annan grotesk (!!!!) grej som jag inte ville upptäcka - jag såg minst 3st som inte kunde hålla fingrarna i styr från sina näsborrar! Vuxna människor. Vad är grejen?! När det gäller sånt är jag väldigt känslig och tycker att det är DÖ-äckligt och blir spyfärdig. Vuxna människor borde veta MKT bättre och använda papper att snyta sig med som alla andra och inte envisas med att trycka upp fingrarna i hela hjärnkontoret! Fatta att ni inte är osynliga. Alla ser, OK!?!!!

Nu ska jag inte vara mer negativ. Anledningen till varför jag stack dit är ju positiv. Var på anställningsintervju (ang. servitrisjobb på Rhodos) på Roslagsgatan. Träffade en sjukt trevlig 45+ man som ville skrämma upp mig lite. Det han mest ville göra klart är att det är inte dans på rosor eller festa-så-mkt-du-kan-jobb då det är en gigantisk restaurang med måååånga besökare. Självklart tar jag detta seriöst eftersom det handlar om en riktigt bra möjlighet både att tjäna+spara pengar och att få grym erfarenhet. Sen visade han bilder av restaurangen & de andra ställena och sen snackade vi lite allmänt om Rhodos eftersom jag känner till ön ganska väl.

Iaf så ska jag ringa upp snubben imorgon och lämna besked. Han ville att jag skulle fundera lite innan jag "tackar ja". Såklart vill jag så  förhoppningsvis sticker jag snart till Rhodos och kommer inte hem förrän oktober. Känner att det är det enda rätta eftersom här inte finns några jobb.

Varsågoda, en lååång och jobbig uppdatering. Nu måste jag sova för jag känner mig som en zombie nu! Guten nacht

fort ska det gå

Då har jag ordnat mig en anställningsintervju i Stockholm imorgon. Det går snabbt det här, skickade liksom en ansökan sent i onsdags och fick svar torsdag morgon. Vi pratades vid på fredagen och han ville att jag skulle komma så fort som möjligt så han kunde skicka mig till Rhodos så fort som möjligt. Han tyckte att jag va väldigt kvalificerad osv så allting känns ganska klart men trots det känner jag mig fett nervös. Fast på ett sätt är det ju bra för då händer det ju något och jag får äntligen ett fast heltids jobb under en bestämd och fast period. Precis vad jag behöver & det känns verkligen värt det.

Aja, sticker ganska tidigt imorgon och har 4h att sitta på tåget så jag har gott om tid att vara nervös då. Intervjun kommer gå hur bra som helst! Hoppas jag.

lite nytt

The Veronicas - Untouched
Sean Kingston - Fire Burning
Big Ali feat Dollarman - Hit the floor

sunny side up

Jag vaknar och älskar vädret idag! Bra jobb med solen utan molnen där alltså.

Idag händer nog inte allt för mycket. Har ett viktigt samtal angående ett nytt jobb att göra, ska nog sola lite sen ska jag ta mig en lång joggingtur. Fredag redan! Det va ju måndag nyss herregud. Jaja, det blir en vit helg och skulle gissa på att nästa också blir det. Funderar på att köra detox igen fast utan de där pillerna för jag skulle gärna vilja gå ner 5kg på två veckor. Jag är på god väg redan men de där sista kilona vill jag helst ha bort så fort som möjligt för de är alltid de segaste att bli av med.

Fan jag känner mig fortfarande helt nervig. Är det bara jag som hatar att ringa upp folk när det gäller att boka tider och liknande? Det är ju inte hela världen men jag blir fan nervös ändå.

Note to self: Ring nu tandläkaren också!! "Glöm" inte.

veckans flopp; don't gimme more

Skulle egentligen lagt upp det klassiska original framträdandet med Britney Spears. Känns lite förutsägbart att lägga upp något med henne så jag kör på denna videon istället. Ett misslyckande i mysslyckandet!




campadre.se

Måste bara tipsa om campadre.se! Bra sida med nya erbjudanden varje vecka. Olika klädesmärken och allting är alltid till ett billigare pris än ordinarie. Inte alltid som man hittar något som man verkligen vill ha men eftersom de byter ut erbjudanden till helt nya varje vecka så något lär man ju hitta.

jobb - sommarjobb - extrajobb, bara ge mig ett!

Det rycker i benen på mig hela dagarna av att gå hemma igen. Jag hatar att alla pratar om lågkonjunkturen hela tiden, får ju sår i öronen. Blir trött på att alla ska bli varslade bara för att de inte har fast jobb tack vare lågkonjunkturen & sen att man ska tvingas gå till arbetsförmedlingen som inte förmedlar eller hjälper en ett jävla skit med ngt som har med arbeten att göra överhuvudtaget. De jobben jag lyckat få är genom mina egna kontakter, mitt eget CV och på mitt eget sätt utan deras hjälp. Jag har inte ens märkt av att deras s k "hjälp" ett dugg sen jag anmälde mig där. Den enda skillnaden är att de skickar ut meningslösa brev och annat skit som jag inte behöver.

För att sluta tänka på detta har jag nu börjat ignorera att det finns någon jävla lågkonjunktur trots att alla ska envisas med att prata om det. Ge upp, för jag orkar inte mer! I alla fall så har jag sökt några jobb på restauranger och nu idag har jag till och med börjat överväga att sticka utomlands under några månader. Det hade inte varit helt fel men jag hade nästan planerat en härlig sommar här hemma... men vad ska man göra när det inte finns något som passar en här?

I Grekland på Rhodos söker nu en restaurang, mitt inne i Rhodos stad, 5st servitriser/bartender/barista. De fixar billigare boende åt en om man vill ha hjälp med det också ger de en lite andra förmåner också. Utbildning eller erfarenhet krävs dock. Lön enligt överenskommelse med dem.

Själv har jag varit på Rhodos en hel del och känner mig ganska sugen. Älskar det stället - mysiga Gamla Stan, massa shopping inne i Rhodos stad, utanför stan finns det riktigt fina stränder och ställen, bargatan är full med festfolk på kvällar/nätterna och sen alla grymma fik och restauranger runt om överallt.

Fan alltså jag vill men samtidigt vet jag inte. Hade varit kul om någon mer hade hängt med. Ingen som känner sig sugen? Fast det är väl bara jag som inte har sommaren fixad säkert. Säg till annars..

banken x 2 lördagar


alla på förfesten (utom jag)


Sophie/Soppan höll i förfesten - riktigt bra blev den!


Jack ("BWO Martin) & Gabriella (? - dålig på namn) på Banken


Härligt glada Ida var också ute!


Elin kommer inte gilla mig för att jag la ut denna bilden men det va den enda
bild som togs på mig under kvällen. Lite dåligt, för den blev inte spec bra.


Och denna togs förra lördagen igen.. inga bra bilder togs då heller så denna
får väl duga.

Är lite besviken på mig själv eftersom jag brukar alltid ta en del bra bilder på fester. Ni får helt enkelt ta det för vad det är. Tydligen, eller jag kan konstatera att det va två riktigt lyckade utekvällar inkl förfester så antagligen är det därför det knappt blev ngra pics. Känner såhär att nästa gång blir det minst lika bra med sjukt mkt hetare bilder! Tack å hej

montag

Då va det en ny vecka igen. Har varit uppe sen kvart över åtta imorse! Körde min pappa till Vä för han skulle iväg till Öland eller något sånt med jobbet. Lite nöjd över att jag hållt mig vaken sen dess. Tänkte sätta mig i solen en stund nu sen ska jag uppdatera lite bättre senare med bilder från i lördags. Tyvärr har jag lite dåligt urval men några ska jag nog kunna lägga upp.

hej

status

Huvudvärk helt borta
jävligt seg fortfarande
skulle kunna 20 hamburgare menyer
ser ut som en pundare i pyjamas.

lördagsparty

Sitter i min säng inkletad med en fet jävla kortisonsalva i hela nyllet. Obehagligt men samtidigt så himla skönt för det kliar inte när jag har det på utslagen. Vill ju att ansiktet ska bli normalt igen så fort som möjligt, får ju ångest av det här! Jaa.. faktiskt. Igår va jag ju bort hos kusinerna som fyllt 18 och hade sminkat över allt så jag såg lite normal ut och det kändes så jävla bra allting men sen senare mot kvällen kändes det som om ansiktet skulle brinna upp. Ville ta en gaffel och bara slita bort allt i ansiktet. GROSSE! Hemskt. Sen vill jag kunna gå ut och festa ikväll utan att känna att jag ser ut som ett monster. Fan alltså, efter att sett ut såhär i lite mer än en vecka så lider jag verkligen med alla er som har svår akne (inte för att detta är akne men dock synliga utslag). Vilken pärs! Tack o lov har det lagt sig ganska bra nu så förhoppningsvis behöver ingen bli rädd av mig som träffar mig ikväll. Förhoppningsvis!


Länge leve smink!

kalas avklarat!

Saus & potatismos.

godnatt

'84



Johan spelade ngt xbox spel innan idag där denna låten va på repeat i över en timme för han lyckades säkert inte komma vidare till nästa nivå eller något. Har fått den på huvudet så nu får ni lida med mig.
A-ha - Take on me (anno 1984)

vattenfall

Tog mig en promenad vid sju tiden.. skulle ta mig en runda vid banvallen (skoljoggen, som väskolan kallade det). Jag gick o gick utan att det kommit en enda droppe regn men när jag väl va i vä vid slingan tror ni inte att det börjar regna då? JO! Min vanliga tur såklart. Så jag börjarde springa med ett linne med två tjocka tröjor + en vintät jacka + dubbla joggingtights + en keps (vilket jag endast använde ifall det skulle regna). Tror ni att jag svettades?! Ööh, jo tack.  Så kallt va det inte ens ute men det blåste så jag krängde på med kläder. Jag kunde lika bra fortsatt och gå för jag hade blivit minst lika genomblöt av regn som av svett. Sjukt äckligt!

Jag fick min dos av motion för dagen (ca 5km promenad och 6km spring) iaf och sen slängde jag mig in i duschen utan att stretcha så jag lär väl få träningsvärk också. Så jällaa najz!

Trots mina tråkiga inlägg verkar dem uppskattade, visst gillar ni mina fina väder inlägg tidigare och nu detta om hur mkt jag svettades av min spring/promenad idag?! Erkänn.

Shizzle

ska det regna eller inte..?

..det är min största fundering idag. Alltså händer det inte så mkt alls idag tyvärr! Jag kan fan inte komma underfun med vädret idag, han verkar inte vilja va min vän längre. Nu när jag vill ta mig ut och kanske gå en runda eller göra något annat så ska det bara blåsa och (kanske) regna. Svårt att försöka se det positiva här men jag kanske lyckas ta mig ut ändå, förmodligen behöver jag en jobbigt regnblåsig promenad för att piggna till från all lathet.

För säkerhetens skull väntar jag en stund till. Det kanske slutar blåsa om inget annat. Heeej

Ps. Tanke - Fan vilken trist blogg jag måste ha, ett helt jävla inlägg om vädret. D.s

veckans flopp

Ska försöka komma ihåg att varje vecka lägga in ett misslyckat framträdande eller liknande i bloggen. Har så sjukt många floppar på youtube som är hysteriskt roliga.. jag börjar så smått med denna, take it away ukrainska bandet "Los Colorados"!



det klarnar upp?

Vart tog mitt härliga solväder vägen? Regnet har avtagit och så men det blåser halv storm. Ska jag våga ta mig ut, kanske blåser iväg... Fast vill knappt ge mig ut utanför dörren ändå. Mitt ansikte är en katastrof! Sen lite mer än en vecka tillbaka har jag fått hemska utslag utspritt i ansiktet. Jag brukar oftast ha en väldigt ren hy utan finnar och skit. Men visst, alla får väl finnar ibland men jag har aldrig sett ut såhär i hela mitt liv innan. För mig är det katastrof. Vill bara sminka över det fast ändå inte - med risk för att det kanske blir värre. Utåt sett kanske inte så farligt men jag äcklas. Oavsett om ingen såg det när jag sminka över det i lördags så syns det väldigt mkt för mig, speciellt osminkad! Ni får helt enkelt tro mig för jag tänker inte visa upp det. Förhoppningsvis klarnar det också upp!

Förresten! Fatta vad grym jag är på NFS Carbon. Min lillebror lånade hem ett Xbox från kusinerna igår för syrran har snott hans... iaf så spelade jag lite igår och jag är grym. Hade kvar min gamla karriär under namnet Baba! Sen spelade jag lite Ice Age 2 också. Ja.. jag är en fjönt.

Nu ska jag trä en sopsäck, eller varför inte en slöja (har ingen, får bli vanlig sjal) över huvudet och gå en runda. Hej

itsibitsi.blogg.se

Sådär ja! Då har Elin också skaffat sig en blogg :) gissa vem som designat den? Moi, såklart. Jävligt stilren och enkel men snygg. Elin tyckte att jag skulle börja jobba med sånt - designa bloggar. Let me tell you; så jävla kul är det inte! ;) Men ganska fin blev den.

Kolla in den HÄR

nazistparkering

Så det är alltså helt OK att ord som "negerhora" och "nazistparkering" kommer upp som automatiska alternativ i T9 ordlistan i mobilen?! Men att kalla chokladbollar för "negerbollar" (som de, for the record, alltid hetat) är helt oacceptabelt!
Jag fattar fan inte. Negerboll. Säg det högt för dig själv.. negerboll. Är det verkligen så himla nedtryckande i jämförelse till "negerhora"? Bådeoch låter väl rasistiskt mer eller mindre, men om man ska utesluta negerboll så kan man fan inte ha varken "negerhora" eller "nazistparkering" som alternativ i T9!

Snacka om hyckleri. 

what really happens in Vegas!

Ni som känner mig vet ju att jag bodde i Malmö förra året. Lärde känna och träffade massor av härliga människor där. Charlotte som jag arbetade för presenterade mig för alla möjliga från bl a Falsterbo där hon växte upp. En av hennes brors vänner, Hans (och de flesta av Deddes vänner) verkade ha en massa sjuka hyss för sig. Hon berättade en massa sjuka saker för mig som dom hade gjort men det är en händelse som jag aldrig kommer att glömma som även finns inspelad!

Hans och hans kompisar drog till Las Vegas och skulle ha kul som fan. Väl där så kände de sig tvugna att hitta på något riktigt sjukt roligt, de tyckte att om man åker till Vegas så måste det hända overkligt sjuka grejer! ungefär.. andra kanske nöjer sig med en knäpp fylla.
Nils och Hans bestämde sig för att "fan! vi gifter oss!". Observera; ingen av dem är på något sätt gay. Sagt och gjort! De hittade på en historia för vigselförättaren om hur de varit tsm i drygt 4år och är supersuper kära. Under vigseln tror hon som viger dem att alla gråter av glädje (lägg framförallt märke till hur Hans knappt får fram ett ord under löftena) men som kanske alla förstår att de i själva verket asgarvar och vet knappt vart de ska ta vägen. Slutet är ju även det fenomenalt när de hurrar och vinkar till publiken. Och ja, de gjorde det på riktigt och så vitt jag vet är de fortfarande gifta!




j'adore Dior

Christian Dior - Miss Dior Chérie

Den uppdaterade och bättre versionen av Miss Dior Chérie. De flesta vet hur mkt jag älskar parfymer och luktar denna minst lika bra som den ser ut så är den min!

Topp: Strawberry leaves, green mandarin
Hjärt: Violette, Caramell popcorn, Wild strawberry sorbet, Pink jasmine
Bas: Fresch patchuoli, crystalline musk

denna gillar jag

When love takes over - David Guetta feat. Kelly Rowland

Jag gillar den! Vad tycker ni, bra eller anus?

suprisesuprise

I'M BACK! Som ni märkt har jag inte uppdaterat nu på några dagar. Har inte ens satt igång datorn överhuvudtaget sen i måndags (eg torsdags, kollat facebook bara) förra veckan. Så himla skönt, är så trött på att känna sig helt uppbunden till datorn. Den är bara en dålig ursäkt i tron om att det inte finns ngt annat att göra. Det finns bättre saker att göra! Konstigt nog verkar det som om jag har mer läsare när jag inte uppdaterar... suprise, suprise. Nu känner jag absolut ingen prestationsångest längre (vilket jag ändå kanske aldrig gjort).

Orkar inte med något längre utlägg just nu. Det har varit en nice vecka med en massa solande såklart, lugn valborg och sen en riktigt bra utekväll igår med Elin och Sophie.

RSS 2.0